N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Nov 2008

Award Dari Ena

Salam Semua..

Hari ni minggu aku keja.. boring sungguh klu sabtu kena keja tau.. masa bersantai2 amat la terhad yang amat.. ok la tak mo membebel pagi2 ni.. actually aku dpt award ni dari Ena..

disebabkan nama aku tersenarai..so aku ambil ya na... mekacih na.. ko rasa aku giler best ke.. heh..heh.heh. so ni la awardnya....


ok..sekarang aku nak panjangkan AWARD ni, tapi ada rules utk pangjangkan award ni... rules dia



emmm... bagi aku la kan.. semua member kat blog aku ni.. memang giler2 best.. so pada semua pengomen setia, follower aku.. dan semua nama2 kengkawan yg tersenarai sbg kawan aku.. sila lah ambil dan buat posting kat blog korang ya.. aku tak nak pilih sapa 4 bertuah tu.. sesapa yg tebaca n3 ni... sila lah ambil jgn malu2...bagi aku korang semua best...!!!




16 ulasan:

UnGu VioLeT berkata...

akak nie sporting n baik hati la... selalu je bg award kat kwn2.. untuk mar akak tak penah lupa.. thanks..

SaDi berkata...

hehehe... you deserve it.... :)

SaDi berkata...

huahuahuahua :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

:)

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh.. saja suka2 kan.. pe salahnya kongsi sama2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ thanks sadi..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ :)

UnGu VioLeT berkata...

betul tue kak.. saje2.. suka.. klu ade award2.. jgn lupa kat mar nie erk.. hihihi2..
sabo jela..

UnGu VioLeT berkata...

muke tak malu.. hiks..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter dh tempek kat fp

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

terupdate gak la kann..walaupun bkn blog..ekkekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ insyallah klu ada lagi.. akan akak beri kat mar juga ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh.. takpe.. kira ok la kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

haah

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ok ajerrrrr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

:))