N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Nov 2008

Tag Gambo Jujur...

Salam Semua..

Addeehhhh... ingatkan aku dah settle bayar hutang tag yg kena pada aku.. sekali bila check draft balik.. still ada tag yg aku belum jelaskan.. kali ni memang very simple tag.. and klu korang nak tahu.. tag ni.. bukan datang pada 1 blogger je.. bila aku check balik.. rupanya ramai yg tag aku.. tapi soklan yg sama.. so.. utk memudahkan.. aku buat sekali je la ya.. so pada korang yg tag aku tu.. harap berpuas hati ngan assigment aku kali ni..so ni nama member2 yg mengtag aku sitie bum bum ; kak rose - crazy beutiful ; ena ; Yatiehanya ini saja nama yg aku ingat meminta aku menyiapkan tugasan kali ini... klu ada sesapa yg tag aku.. tapi tak tersenarai namanya.. harap maaf la ya.. tak ingat dah..tapi aku still buat utk korang semua....
arahannye ialah:-Tag Pure Picture

1) Take a picture of yourself right now.

2) Don't change your clothes, don't fix your hair...just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.

4) Post these instruction with your picture.

5) Tag 10 people to do this

So.. ni ler muka aku... korang jgn gelak pulak k.. disebabkan ramai yg tag aku.. so.. aku lebih kan gambo aku ni dari sekeping.. dan.. utk pengetahuan semua.. masa aku dapat tag ni.. aku berada dioffice dan waktunya adalah semalam petang..tapi disebabkan semalam tak bawa kamera aku...jadinya hari ni ler aku snapkan... so harus ler gambo2 ini.. di office juga.. ni 100% pure gambo.. tak edit langsung.. cuma situasi je yg berlainan.. kira blh la ya...


gambo2 ni.. aku baru je snap tadi.. masa ni aku baru habis makan.. masa ni aku kat surau office... disebabkan bos besar ada dtg hari ni.. makanya aku malas nak makan kat pantry office..layan kan je gambo sengal2 aku ni.. heh..heh..heh..

gambo ni plak masa aku kat dlm keta pagi tadi.. nak masuk office.. muka tak sempat nak berbedak..
ok..tu je la.... kali ni aku taknak tag sapa2.. sebab aku rasa dah ramai yg buat kan.. so ok...harap korang puas hati ya..

33 ulasan:

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

cewahhhh....interprame pulak ibu budak bulat ni yerrr, yerlah, sblum ni asyik muka budak bulat je memenuhkan kat blog ni...sesekali bagi lah ibu dia melaram pulak kan....ko kurus skit ekkk...

Ena berkata...

adehhh cute, over la ko ni..
owang sume letak satu jek pic, ko sampai dalam opis hingga ke dalam keta ko letak muahahaha

tp mmg ko cute n slim la hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ heh..heh,.. sekali sekala kan interframe kan... pe salahnya.. bukan kurus skit.. kurus byk tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ harus ler over.. kan ramai yg mengtagged aku.. sama tag plak tu.. harus ler byk kan gambonya..mekacih..

~~ciklinn~~ berkata...

wah ok ok... say cheeese... hehehhe
mmg pure ni... comell jerk...

salam perkenalan yerk....

linn add link yer...

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ salam perkenalan gak.. kita pun dah add link linn

SaDi berkata...

hehehehe... sadi dah dapat hadiah itttttuuuuuuuuuuu.... :D

SaDi berkata...

anyway.... thank you so much.... mmmuuuuaaaaaahhhhh..... my dear.... :)

Luth Textile berkata...

kak.. apasai tak boh bedak..?
aiseymen..
tak cun la.. adoyai..

su berkata...

wahhhh ni dia tuan umah....berbaju kurung biru lagik!cantek skalik!

su berkata...

mekaseh krn x jemu2 komen kat blog su...smoga persahabatan kita berpanjangan sampai bile2 yer!

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ oh ya ke.. harap sudi ler terima hadiah yg tak seberapa itu..

CuTeMiUt78 berkata...

~luth~ tak sempat nak pakai ler...tak pe ler.. dah ada yg sayang kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ biru adalah warna kegemaran kita.. harap begitu la..hendaknya..insyallah

reena berkata...

amboi...skali dia taruh pic smpi 4 gitu....eheheh...sweet gitu....cayang sis...

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ heh..heh..disebabkan ramai yg mengtagged akak.. harus ler letak byk k..

deza berkata...

Betul2 jujur gambar ni... bedak ngan lipstik pun tak sempat nak tambah yer ....

CuTeMiUt78 berkata...

~deza~ ha'ah..memang kata nak yg pure 100% no editing kan.. so ni memang ambil jujur punya..

Aleeya berkata...

he he mmg jujur dan mmg cun gambo2 awk

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~ kan kata nak 100% so ni jujur ler ni.. heh...heh..heh..heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ibunyer x bulat plak erkkk....

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ibunya maintain je..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tu la psaii...

Ena berkata...

memang rupa JUJUR tol la cute ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ harus gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ heh..heh..heh... bukan senang tau nak tgk rupa jujur aku...

Yatie berkata...

tq .. tq .. sakan interprame blog nieh .. hehehe ..

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ heh..heh..heh

SaDi berkata...

masih nak sambung komen lagik... huahuahua :p

SaDi berkata...

ramai betul org tag yek.... itu menunjukkan... betapa sporting nyeee cutemiut ni :D

SaDi berkata...

posing sikit... hehehhehehehe :D

SaDi berkata...

boleh masuk next top model ni... :)

SaDi berkata...

hehehhehehehe :D