N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Nov 2008

Award Merangkap Tag

Salam Semua..

Semalam dah 2 tugasan aku selesaikan, hari masa utk ambil award plak.. suka tau dapat award ni.. tak sangka betul dapat award ni.. award ni aku dapat dari doktor vet dari kluang... sapa lagi klu tak pn Catlina
ok utk ambil award ni dia ada rules nya...so ni rules dia..Sape yg dapat award ni kene amik award ni, tempek kat blog & awardkan kpd 7 orang lain..hah.. tu dia.. awardnya

so dengan ini aku nak serahkan juga award yg kat bawah ni kepada 7 org rakan blogger aku yg bertuah.. yg lain tu.. insyallah akan dapat kemudian ya.. dah rules dia 7 org kan... so ni nama2 yg tersenarai..

~ Ena..ko la kawan yg aku rasa ngam ngan aku..

~ Raffelsia Merah... ko la kawan aku mula2 ajar aku pasal blogging ni

~ Sadi.. the opend minded friend..

~ Yatie Dubai.. kawan yg paling jauh..tapi rasa cam dekat..

~ Eitakz... adik yg paling sporting

~ Tice Su.. cikgu yg byk beri nasihat...

~ Cendawanintim... member blogging yg paling spotring..

so pada nama2 yg tersenarai sila lah ambil dan tempekkan kat blog masing2 ya...





25 ulasan:

atty's berkata...

apsal nama kty takdo..huhuhuhuh..

Ena berkata...

sebab atty tak ngam lagik ngan dia so kalo ase nak ngam, p beli GAM trus jadi NGAM hahahha

Ena berkata...

cute..
thanx cute.. ko tau tak, aku sedey ni... syahdu huhuhu..
cute nak plok ko huhuhuhu

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

tq

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ jgn sedih aarr... lenkali kita letak nama kakty plak.. kakty pun member kita yg paling ngan tau.. kita anggap kakty cam kakak kita tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ pandai je ko ni erk..ko ni tak habis2 ngan sedih tau.. takmo cenggitu la.. plok la.. klu ko nak..hehh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~rm~ almost welcome

SaDi berkata...

thank you so much my dear... :)

SaDi berkata...

mmmmmmuuuuuuuaaaaaahhhhhhhhh... :D

SaDi berkata...

nanti amik award kat blog sadi jugak tau... hehehhehehehe :P

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ you're welcome.. ok nnti kita ambil ya.. thanks sadi

cendawanintim berkata...

wakkkkkkk, terharunyer kita...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter x de senarai pungg...huk3

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

byknyer persaingannn..padahal x tau dpt hadiah ape nihh...hik3

YanDarwisy berkata...

Ko ni memang Blogger Tegar tau. Rajin buat homework. Kalau jadi student sure cemerlang dlm buat homework. Syabas!

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ kita hargai semua rakan blogger kita tau

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ camne nak tersenarai, awak dah pencen dari blog kan.. takpe la klu persaingan ramai.. lagi meriah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yarndarwish~ emm.... aku rasa terhibur tau klu aku berblogging ni..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tu la pasaii...biar rmai persaingann...br bersemangatt

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wpun dh pencen blog..den beralih ke fotopages...jom terjah
http://zzr111.fotopages.com

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tu la... oh ya ke.. k nnti kita tgk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ok...jgn tgk je..tgal komen tau

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ok..

UnGu VioLeT berkata...

mar pun dpt gak yg nie kak... :)

UnGu VioLeT berkata...

cute sgt award nie kan.. manja2 gtu..