N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Nov 2008

Mirul & Beskal...

Salam Semua..


Seharian hari ni asyik ngan segala kain2 yg nak hantar utk hanger sample...penatnya...kena check semua..dah nama pun keja kan, nak tak nak.. kena buat juga. N3 kali ni nak citer pasal budak bulat Mirul plak.. dah lama rasanya takde gambo budak bulat tu kan.. mesti korang miss kat budak bulat tu.. heh..heh..heh... so kali ni utk menghilangkan rasa rindu korang kat dia.. aku tempekkan beberapa keping gambo dia.. actually gambo ni aku ambil 2 hari lepas... tapi tak berkesempatan nak publish kat sini sebab aku sibuk ngan segala mak nenek kat office ni dan juga segala hutang2 yg kena selesaikan.. (smpi kini masih ada hutang yg belum selesai tau..) so pada sesapa yg tag aku tu.. insyallah dlm masa terdekat ni akan ku langsaikan semuanya.. so jom tgk budak bulat ngan beskalnya...


heh..heh... siap berposing kat beskal tu.. sekarang ni pantang suruh posing.. asyik nak tunjuk gigi je..
budak bam..bam..
senyum skit...


heh..heh..heh.. ibu pun nak interframe gak..
so.. tu je la.. buat masa ni utk tatapan korang menghilangkan windu2 kat budak bulat tu ya.. nnti aku tempek kan lagi gambo dia utk tatapan korang..


17 ulasan:

~Eila @ Along~ berkata...

eila geram lerrr kat dak bulat nii..iskk..rase nak cium2...muaah..muahhss sikit ye cute..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ cium la.. tak marah pun..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

pdai dia bergambar erkkk..afif skrg pyhhhh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ mirul pantang tgk kamera sekarang ni.. siap cakap senyum lagi

atty's berkata...

hhehehe..mirul..sama cam abg fir..bulat

cendawanintim berkata...

rasa nak geget ajer pp mirul tuh!!

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ ha'ah kan kak..blh jadi adik fir ni.. heh.heh.hhe.

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ heh..heh..heh.. geget jgn tak geget..

UnGu VioLeT berkata...

comeynye die..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahh..sonokla gitew...smileee

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh

UnGu VioLeT berkata...

muka mirul nie mcm akak tau!! comel sgt.. geram mar tgk.. rase nak picit2 pipi die.. hehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk pijam beskall

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ eh ya ke.. ramai kata cenggitu.. tapikan bila buat yg cam kat sidebar tu.. more tu ayah dia 15%..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. jom naik beskal

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

afif x de beskall:(