N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Nov 2008

Sapa Nak Hadiah Lagi...

Salam Semua..

Actually aku excited sgt sekarang ni.. tadi aku g ler melawat blog kawan2 yg lain.. singgah ler kat blog kawan aku yg duk kat dubai ni .. so yatie.. n3 ni khas utk ko tau..

klu korang nak hadiah.. korang datang lawat blog dia.. sekarang ni kan musim buat contest.. ada je blog yg menyediakan hadiah.. tapi dalam byk2 blog tu dan contest tu.. aku tertarik hati ngan blog yatie ni sebab hadiah2nya byk giler.. dan yg paling penting.. hadiah tu datangnya dari dubai tau.. so korang klu nak hadiah dari yatie tu.. jom ler kita terjah blog dia ramai2.. dan join the contest.. ssyyyyoookkkk tau... yatie ni akan balik kemalaysia dalam tahun depan.. so dia akan bawa skali hadiah2 tu... klu korang nak tau.. nama aku pun dah tersenarai sebagai salah sorang pemenang yg akan dapat hadiah dari yatie.. skkke sgt tau... best sgt.. buat masa ni nama blog aku ni dah tersenarai utk 2 hadiah.. tu yg aku excited sgt tu.. klu korang tak caya tgk bawah ni...sebagai bukti nama aku dah tersenarai sebagai komen utk salah satu n3 dan sebagai follower awal dia

segala syarat dan peraturan ada diterangkan pada blog yatie ni...so korang per lagi jom jenguk blog yatie from dubai ni k...sama2 ler kita mengumpul hadiah dari yatie dan sama2 ler kita memberi semangat kepada industri blog kita...ni url nya http://zetty0409042006.blogspot.com/


25 ulasan:

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

adiah? argh!! nk!! nk!!

CuTeMiUt78 berkata...

~[s}itei [b]um [b]um ~ heh..heh..heh.. nak hadiah kena g tgk syarat ngan peraturannya k..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

AYATTT,,INDUSTRI BLOG TU YG X TAHAN TUHHH...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh.heh...heh..

Tokyo BLUE berkata...

nak join lah... kasikkkk kaya

CuTeMiUt78 berkata...

~tokyo blue~ join jgn tak join pastu sila beritahu kat tuan punya blog, dpt blognya dari cutemiut ya..

atty's berkata...

alor den pun nak..adiah

IdaShah berkata...

iyo lah musim blogger buat contest sana sini ada contest

SaDi berkata...

waaahhh... bestnyee dapat hadiah....:)

SaDi berkata...

ooo... ye... lupa lak... jangan lupa tengok blog sadi tau... ada berita tergempar utk kaum hawa... peringatan buat semua.... :)

Ena berkata...

kehkehkeh...
ramai tol muka tak malu n materialistik ek...
sume klik hanya smata2 nak pezen. kalo takde pezen takmo masuk ek
termasukla aku wakakaka

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ nak hadiah.. g ke blog yatie dan beritahu dia...kakty dpt blog dia dari cutemiut k and join the contest

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~ ha'ah tu ler..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ nak hadiah join contest kat blog yatie, beritahu sadi dpt blog dia dari cutemiut k, ok nnti kita g blog sadi..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ tu yg jadi satu tarikan utk org masuk keblog kita.. disebaban nak hadiah.. harus ler masuk blognya kan..

zino berkata...

kat sini tak nak bagi hadiah juga ke..? hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ kat blog kita ni pun ada hadiah gak.. kita akan beri hadiah pada pengulas paling top utk bulan ni.. so klu nak hadiah.. rajin2 ler komen kat blog kita utk jadi pengulas paling top k..

aNIe berkata...

Cutemiut...macam2 sekarang ye...ada jugak orang yang murah hati bagi2 hadiah...hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~ hah tu ler.. memang kan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

den nk gak hadiahhhhhhhhh..hadiah kasihan..x de kerrr

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ nak kena join dulu klu nak hadiah..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk join cam no..den dh pencen...hukhukhuk..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tu ler.. klu ko tak pencen kan blh join..

cendawanintim berkata...

ramai betul la buat kontes kan...

tak terfollow rasanyer..

sibuk sangat nih...adehhhhhh

CuTeMiUt78 berkata...

~C3ndawanintim~ ha'ah tu ler..saja utk memeriahkan blog masing2 kan