N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Nov 2008

Header Terbaru...cantik tak??

Salam Semua..
Tadi ni..aku baru je dapat email dari dia ni.. aku suka sgt.. mekacih2 byk2 pada dia ni..sebab sudi buatkan header utk blog mummy amirul hisham ni.. akak skke sgt... mekacih2.. jasa mu akan dikenang sampai bila2.. (heh..heh..heh.. balik bp nnti kita jumpa akak beri skit cenderahati sebab buatkan header ni..) cantik tak korang.....apa pendapat korang...??



ni complete header for mummy amirul hisham blog.. (cam header kat atas tu..

ni gambo asalnya...

so...bebanyak mekacih pada adik eitakz yg telah sudi bersusah payah buatkan header ni.. (dik, nnti ajar akak camne nak buat ya..) kat bawah ni link dia





36 ulasan:

Eita berkata...

apa2 pun thanks :)siap ada en3 lagi..
alahaiii malu la den mcm ni..
akak ni biasa2 jer...
nnt kalo time ita ada idea ita wat yg ceria skit ek..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ akak hargai sgt... klu nak buat lagi.. dialu2kan.. terima kasih byk2

amizah berkata...

wahhh canteknyer header baru...akak pun ada gak mtk ieta tlg buatkan tp dia mtk gambor...akak pun tak email lagi gambar akak utk dier...

atty's berkata...

alor cantik..jeles..den..

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ mekacih.. oh ya ke.. kreatif kan eita ni kak

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ heh..heh..jgn jeles aaarrr

MasNurin berkata...

cantik ler header tu. Berapa kena bayar? Nak uat satu gak ler.

Ms.Lilies berkata...

lawo2...suka tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ heh..heh.. kita sendiri tak tau berapa yg eita charge utk buat..

CuTeMiUt78 berkata...

~ms.lilies~ ya ke.. mekacih ya

mummy Darin berkata...

bestnya ada org buatkan header.. nak jugak...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy darin~ bestkan.. tu pun sib baik eita nak tlg buatkan

kuIna Jentayutiara berkata...

cantik & kiut miut...

salam kenal...

UnGu VioLeT berkata...

cantik sgt kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~kulna Jentayutiara~ mekacih.. salam kenal..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~ mekacih..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

cantekkk...nk bg brp bintang erkk..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ berapa2 puntak pe..

su berkata...

cantek!ade munger lagik! suke2!

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

cantik ler...kita tak reti dok nak edit benda tu semua..

nak belajar tapi tak sape yg tau maksud saya yg leh tunjuk ajar secara toturial depan mata hehe...

aahhh tak kisahlah...

Ena berkata...

wahh tanteknye...
nie yg wat aku jeles ni huhuhuhu

Ena berkata...

psttt cute..
kalo aku suh dia buat, ko ase dia sudi tak huhuhu

Aleeya berkata...

wahhh lawa header, aku tak reti nak buat lawa2 gitu, pandai dia buat ehhh.

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

budak eitakz ni boleh mintak pampasan dgn para blogger2 nihhh, ramai yg mintak dia buatkan header blog org...hahahaha....ape lagi eitakz....mintak ajer pengeras ngan diorg2 nihhh...huhuhu, eitakz, ajor la akak buatttt, hahahahaha....

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ heh.heh..cantikkan

CuTeMiUt78 berkata...

~nNrina~ kita pun tgh nak belajar cara nak edit2 buat benda tu..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ jgn jeles aaarrr... cuba ko tanya dia.. mana tau dia blh tlg ko buatkan..

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~ mekacih.. tu la.. cantikkan

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ aku dah janji ngan dia nak cuba.. nak beri cenderahati skit.. takkan ler takde pe2 kot.. kesian dia.. susah payah buat kan... ko pun klu nak suruh dia ajar.. ko kena beri pengeras dulu.. heh..heh..heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk wat gakkkkkkkkk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ko nak buat kat ne

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

suh wat..leh letak jd wallpaper laa...kat pc..hukhukhuk..cedih tau....asyik tgk blog owang jerkk...huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tanya ler tuan yg buatkan tu.. g kat blog dia.. tanya blh tlg buatkan tak.. tu la sapa suruh pencen awal...

SaDi berkata...

cantiknye header tuuuu

SaDi berkata...

huahauhahua :D

SaDi berkata...

so lovely.... nampak fresh...