N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Nov 2008

Tag Dari Ena..

Salam Semua...

Hah.. tadi baru je dpt award dari Ena la ni... aku nak selesaikan utang dari dia gak.. apa lagi klu bukan hutang tag... mekacih sekali lagi na.. sudi mengtag aku plak... ok akan ku cuba buat soklan ko ni k...so the Rules & Regulations :Each player of this game starts off with 10 weird things/habits/little known facts about yourself.People who get tagged need to write a blog of their own 10 weird things/habits/little known facts as well as state this rule clearly.At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names.No tags back!

PERTAMA Cepat panas cepat sejuk~emmm.. aku ni cepat panas sejuk ke... rasanya ya kot... kadang2 bila time tgh panas... bila kena ngan sesuatu yg sejuk.. aku blh jadi sejuk cepat sejuk gak... tgk keadaan la...
KEDUA Penyayang~emmmm memang pun aku ni jenis cepat sayang pada seseorng tak kira la ..kawan ke.. sapa je la yg pandai ambil hati aku... confirm aku sayang kat org tu...
KETIGA Penyegan~aku ni nak kata penyegan... tgk pada situasi la.. klu situasi tu masih baru lagi ngan aku.. aku ada rasa segan skit la... macam mula2 kawin dulu.. ala2 segan ngan semua org... tapi sekarang tak lagi...heh..heh..heh..
KEEMPAT Pendiam ~nak kata aku ni pendiam... tak gak kot... tapi klu ngan member yg tak berapa kamcing yg tak tahu nak bual pe... confirm aku akan jadi pendiam...
KELIMA Berketidakyakinan~emmm...kadang2 tu ada la rasa cam ni...tapi tak selalu la...
KEENAMHepi Go Lucky~emmm..memang aku ni jenis giler2....dan blh dikategorikan happy go lucky gak la.. sapa yg kenal aku... tau ler aku ni camne
KETUJUH Ske berangan~hah..sapa yg tak skee berangan sila angkat kaki....heh..heh..heh.. memang aku skeee berangan... kadang2 tgh buat keja pun aku blh berangan tau...dan kadang2 pe yg aku angan2kan jadi kenyataan... betulll... aku tak tipu...
KELAPANMoody/Sensitip~heh..heh..memang kadang2 aku akan jadi moody dan amat la sensitif... walaupun hanya perkara kecik... aku blh jadi sensitif yg amat...
KESEMBILAN Pemalas~heh...heh...sikap ni memang ada...bila tiba time malas, smpi kadang2 aku takmo buat pe pun.. rasa nak duk rileks je...
KESEPULUH Friendship..~emmm..aku ni memang jenis suka berkawan... dan suka menambah kenalan... heh..heh..takpe kan ramai kawan ni...
oh.. habis dah soklannya... ok kali ni aku nak tag... emmmmm aku tak nak senaraikan sapa2... tapi sapa yg komen n3 aku kali ni.. secara otomatik kena buat la tag ni.. melainkan pn. Ena.. ya sebab dia yg tag aku.. so ena, harap ko puas hati la.. ngan segala jawapan aku tu ya.. selesai sudah hutang aku...

18 ulasan:

UnGu VioLeT berkata...

tag lg yer kak.. nie, mar komen nie.. kira, mar terkena panahan tag la nie yer.. hik2.. anyway, nnt mar bt yer..

SaDi berkata...

rajin betul jawab tag... sadi ada hutang tag bayar lagik ni...

SaDi berkata...

huahuahua :)

SaDi berkata...

nanti ada masa... sadi jawab tag yg 7 tuuuu yekkkkk...

SaDi berkata...

huahuahuahua :D

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

:)

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ ha'ah.. so dah komen kena buat ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ ok.. buat tau

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

alamakkk..br pasannn..dh kommennn..so kne la watt..adeh

Ena berkata...

cute ku sayang...
pesal ko komen atas sikap aku tu..
TAG tu suh ko letak 10 sifat ko.. bukannye ko p copy sifat aku n komen..adeh la.. BUAT SMULA!!! ekekeke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

hahhahaa///kne wat semulaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter dh wat dh kat fp

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

silap sbb copy paste ke tuh...adehh

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ eh... takpe la.. klu setakat copy n paste.. tapi aku still terangkan sikap aku kan... ko ni.. aku dah buat pun cukup baik tau...dari aku terus taknak buat...
:(

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ takde masanya nak buat semula.. bukan keja nak duk jawab tag je... tak kira la copy & paste ke pe ke.. janji buat kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

hahahaha,,,wat pun kira ok la..janji update..hahahaha

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

:)