N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

4 Nov 2008

Hadiah lagi..

Salam semua...

N3 ni kira kesinambungan dari n3 sapa nak hadiah..ala..berkenaan contest kat blog yatie..yg aku war2kan.. dan promote suruh korang join tu semalam...hari ni yatie ada buat kejutan lagi.. kali ni, blog dia siap buat provokasi... dan yatie siap tunjuk sample2 hadiah yg dia nak beri... utk menaik kan lagi semangat dan memeriahkan blog yatie ni...memang bermurah hati ko yatie.. so korang.. pada sesapa yg belum jadi follower yatie..cepat2 ler join blog yatie.. jadi follower dia.. and then korang blh ler join contest yg dibuat oleh yatie.. pada masa yg sama.. korang blh jadi top komentar...dan juga blh menang hadiah tau.. so pada sesapa yg nak join jadi follower tu, korang beritahu kat yatie.. dari blog mana korang dapat tau pasal blog dia.. cth, korang dapat tau dari blog aku.. cutemiut78..so korang inform kat yatie.. korang dapat info ni dari blog aku.. kat situ pun blh dpt hadiah tau.. betul kan yatie.. so korang dpt hadiah.. aku pun dpt hadiah gak.. so mari ler sama2 kita kumpul hadiah dari yatie ni.. so ni ler sample2 hadiah yang bakal dimenangi..

pelbagai cenderamata dari arab dan china


kain ni pun sebahagian dari hadiah tau..



so pada sesapa yg belum jadi follower yatie.. cepat..sebelum terlambat.. dan menangi hadiah2 yg menarik dari yatie..jom kita ramai2 memeriahkan blog yatie... dan kumpul ler hadiah2 menarik..



21 ulasan:

amizah berkata...

beshhnyer dpt hadiah....

SaDi berkata...

cantiknyeee kain tuuu.... :)

SaDi berkata...

and banyaknyeee hadiah yang bakal dia bagi.... :p

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ nak hadiah.. jom ler join..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ cantik kan.. ha'ah memang byk kategori dan hadiah yg yatie beri..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sadissssnyerrzzzz..den x dpt nk sertaiii..uwaaa

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tu ler.. klu tak kan blh sama2 kumpul hadiah..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ko je la bg aku hadiahh...huhuhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ klu nak hadiah dari aku.. komen byk2.. jd pengomen paling top setiap bulan.. so dapat ler hadiah..

MasNurin berkata...

hehehehe betoi ke dapat hadiah?nak hadiah 28X.

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ heh..heh..heh.. nak tau betul ke tak.. join ler blog yatie tu.. pastu masuk all contest yg dia buat.. dpt ler hadiah.. jgn lupa info yatie, ckp dpt info blog dia melalui blog cute miut78 k

Ena berkata...

cute aku nak gak wehhh
tapi camne
aku wat follower dia cam tak jadik jek huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ kat blog yatie ada menerangkan camner klu tak blh nak jadi follower dia.. ko cuba g blog dia.. baca blk cara2nya..dan jgn lupa info dia ko dapat blog dia dari blog aku tau.. sebab kat situ pun ada point yg blh dpt hadiah

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

waa...untungnya sape dpt hadiah yerr....

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ untungkan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

TP YG BYK DPT HADIAHHH...ORG YG TGH PROMOTE TU LERR...HIKHIKHIK...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. tu terpulang pada tuan punya blog ler..

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

seronoknye..

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ memang seronok..jom join

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

org nk bg hadiahhh...ambik...ye x...hehehee

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ hah tu ler pasal