N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Nov 2008

Pengumuman Contest..

Salam Semua...

Korang ingat tak aku ada buat contest utk TOP KOMENTAR BULAN NOVEMBER... hari ni dah 29/11..esok Ahad..30/11. Buat masa ni aku dah print screen kan nama pemenang tu...(masih ada satu hari kan... mana tau ada keajaiban yg berlaku..ada org lain plak yg menang selain dari pemenang tu.. so... sapa2 yg dapat print screen kan nama pemenang selain dari yg ada sekarang ni.. sila beritahu aku ok..)So utk pengetahuan korang.. Hari Isnin aku akan umumkan pemenang utk bulan November ni... aku rasa korang pun mesti dah tau sapa kan.. takpe.. hari Isnin nnti aku akan umum kan.. So bermulanya hari Isnin.. dah masuk bulan baru kan.. so secara otomatiknya... nama2 yg tersenarai utk top komentar bulan November ni akan hilang... dan digantikan nama2 baru plak... sebab widget ni setiap bulan akan bertukar2... so... pas ni kita akan masuk bulan baru.. dan mungkin ada pemenang yg baru.. tapi aku belum pasti samaada nak teruskan ke tak contest top komentar ni.. kita tunggu dan lihat ya...!!!! SELAMAT BERHUJUNG MINGGU SEMUA.....


43 ulasan:

UnGu VioLeT berkata...

mar mmg dah tak dapat.. hrp2 akak teruskanla utk buln depan.. mane tahu, rezeki mar plak.. hik2..

SaDi berkata...

waaahhh..... kena berusaha lagik niiii... :)

SaDi berkata...

nak menang... tapi banyaknyeee jurang nyeeee....

SaDi berkata...

huahuahuahua :p

SaDi berkata...

ada gaya ni mamafif menang ni... tak terkejar sadi dibuatnyeeee....

SaDi berkata...

huahuahuahau.... :p

SaDi berkata...

haaa... untuk top komentor kat blog sadi tuuu... start bulan depan laaa.... hehhehehe....

SaDi berkata...

anyway... thanks pasal selalu jengok blog sadi...

SaDi berkata...

sebab tuu sadi suka tinggalkan jejak sadi kat sini... huahuauhuauahua :p

SaDi berkata...

mmmuuuuaaahhhhh to you....

SaDi berkata...

hehehheheheh :p

UnGu VioLeT berkata...

slm kak.. ade tag untuk akak tau!! dtg singgah blog mar, pastue.. angkut yer tag tue.. and bt yer kak.. same2 usahakan yer..

slm syg selalu dr mar utk akak cyg..

shafa berkata...

ehhhhhh....aku ker yang menang?

atty's berkata...

alor..takde can..cont nextmonth cute

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ kita dah kira pun berapa sadi dpt... dan sadi adalah pemenang utk bulan ni.. tahniah ya...mekacih sudi komen kat blog kita ni...

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ nama pemenang dah tau dah...heh..heh.. cuba lagi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ ha'ah.. akan disambung pada bulan ni...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

den dh cuti dh..so x de harapan la..bg je kak sadi menanggg...byk dh tu dia komen tuhh...deret2 skali komen

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ oh ya ke.. ok nnti akak ambil dan buat ya..mekacih mar

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ takpe blh cuba lagi bulan ni.. jgn putus asa ok..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kak sadiiii...x nk tawannnnnnnnnnnnnnnnnnnn...;(...bg la cannn....uuwaaaa...

UnGu VioLeT berkata...

akak pun, dtg2la slalu blog mar yer..

UnGu VioLeT berkata...

mar tetaip ari singgah sni... :)

UnGu VioLeT berkata...

teringin nak jumpe akk.. nnt bile mar balik, lehla kite jumpe kan.. insya allah..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter pun tiap ari dtg sini

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mn kak sadi nihhh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh.. jgn la takmo kawan.. tak best la cenggitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ mekacih la sudi dtg jenguk sini selalu.. akak hargai.. bila mar balik sini.. blh la jumpa ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ mekacih sgt sebab slalu jenguk sini.. kita hargai sgt..emmm.. bila cenggini kan cam nak tambah hadiah plak rasanya..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tbah jgn x tmbahhh..mn aci asyik org same je dpt hadiahhh...uuwaaa

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh nasib2 la kan

UnGu VioLeT berkata...

akak nie duk kat jhor gak erk... samela kite... mar kat muar..

UnGu VioLeT berkata...

nnt klu mar balik mesia, lehla jemput yer!!

UnGu VioLeT berkata...

anyway, gembira sgt dpt jumpe akak kat alam maya nie..

UnGu VioLeT berkata...

moga ukhuwwah akan terus berkekalan.. amin!

UnGu VioLeT berkata...

slm syg selalu dr mar...

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ ha'ah akak kat batu pahat.. oh ya ke.. bila mar blk mesia.. klu blk blh jumpa mar.. insyallah mar..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nasibbb...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

den toraiii

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

laju2...laju lg

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

go..go..gooo...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

meriahkan lggg

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

adehhh