N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Dis 2008

Pemenang Top Komentar Bulan NOVEMBER

Salam Semua..

Selamat pagi Isnin... kebiasaannya..Isnin hari yg blh dikatakan black Monday.. Tapi hari ni aku tak rasa black monday..sebab apa tau... hari ni rasa happy yg amat.. emm... ni nak kongsi ngan korang ni.. pastinya korang tertunggu sapa yg pemenang top komentar pada bulan November kat blog aku ni kan.. dan pastinya korang dah dapat agak.. sapa kan.. as per hari Sabtu ari tu 29/11 aku dah print screen kan nama pemenangnya... sebagai bukti... tgk kat bawah ni..


nampak..tak.. nama sapa....tak nampak ke..???

ok.. bagi close up skit... nampak kan.....namanya..
hah..tapi kan jangan korang jgn tak sangka ya.. actually ada kejutan lain pagi ni.. macam yg aku beritahu masa hari sabtu hari tu... mungkin akan ada keajaiban yg akan berlaku... sebab hari Ahad 30/11 still blh komen kan... so utk pengetahuan korang... Lovelyzz CornerZz tu bukan la pemenang utk bulan November ni... minta maaf ya mamaafif... kita kena adil kan.. sebab ada pengomen yg lebih tinggi komen nya dari mamaafif... bezanya tak jauh je...klu mamaafif 84.. pengomen ni.. 89.. hanya beza 5 mata je. Sorry ya mamaafif.. klu korang tak caya dan nak tau sapa pemenangnya...ni print screen dari email aku... (actually setiap komen korang... akan masuk ke email aku.. that's why aku blh trace berapa kali korang komen kat blog aku.. tanpa aku tgk blog aku..) so... cuba korang kira berapa... dia ni komen pada 29/11 dan korang campurkan ngan mata yg sedia ada..
aku dapat trace dari sini...tak nampak ke...

ok..cuba korang kira berapa kali Sadi komen kat blog aku.. pada 29/11 dan korang campurkan mata yg dia sedia kumpul kat blog aku.. betul tak 89..??

so....utk pengetahuan semua... Pemenang top komentar utk Bulan November di blog cutemiut adalah......PUAN SADI.... tahniah... utk Sadi... tak sangka kan.... so utk sadi... tunggu hadiah dari kita ya.... pada blogger yg lain... jangan kecewa dan putus asa utk komen blog aku ni... ok lah.. rasa tak sampai hati plak klu aku tak terus kan contest ni kan... so dengan ini bermula hari ni... akan bermula contest utk TOP KOMENTAR BULAN DISEMBER .......
so pe lagi korang... komen dan kumpulkan mata... kat blog aku ni smpi hujung bulan ni.. ok... aku suka korang datang blog ni dan tinggalkan jejak... komen2 korang aku amat hargai... KOMEN... JGN TAK KOMEN YA...!!!!! GOOD LUCK 4 YOU ALL....!!!!



69 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

so kali ni..apo lak hadiah kak sadi dptt...yg aritu pun kiter x tau dia dpt per...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tu kena tunggu la... yg ari tu.. dia dpt lampu meja.. refer kat blog dia.. dia ada buat n3 pasal hadiah tu..

atie berkata...

Akak de peluang ke ha? heh heh banyak komen tu eek..pe pun tahniah pada yang menang.

Eita berkata...

hehehee tahniah kak sadi... komen byk2 lagi hee :)

~Eila @ Along~ berkata...

oo..ade peraduan ke..lehla komen2 pas ni..hehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x prsn plakkk...n3 kat blognyerr..

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ heh...heh..heh.. ada.. komen byk2 ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh..heh.. eita pun kena komen byk2 gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ heh..heh..heh.. komen jgn tak komen ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ emm...check balik.. dah lama dah n3 tu..

aNIe berkata...

Hahaha...Sadi pulun komen hari yang last tu...heheheh

atty's berkata...

huhuhuuh..kalah..takpe..
kty akan bersungguh2 komen..lepas nie..

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~ tu la..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ usaha..jgn tak usaha...

UnGu VioLeT berkata...

ok kak.. mar takkan putus asa, mar akan cuba.. hik2..

UnGu VioLeT berkata...

bak kata faizal tahir 'cuba'.. hik2

UnGu VioLeT berkata...

tak gitu kak?? hehehhe.. sabo jela.. layan mar nie kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh.. cuba mar jgn tak cuba.. ok la tu kan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ehehehe...nk bertanding balik ke x nihhh....

UnGu VioLeT berkata...

mar pun nak bt game mcm nie la.. mar dah create satu game utk blog mar.. tp, biase2 je.. xdela.. secanggih akak nie kan.. hik2..

UnGu VioLeT berkata...

anyway, just nak eratkan ukhuwwah kan kak.. tue yg paling penting..

SaDi berkata...

hehehhehehehhe.... kita menang yekk... yyyeeeeaaaaaaaa!!!!!

SaDi berkata...

huahuahuahuahua :D

SaDi berkata...

waaahhhh... tak sangka stategi sadi menjadik... hehhehehhe :)

SaDi berkata...

sadi dah email dah print screen tu tau...

SaDi berkata...

hehehhehhehehehe:p

SaDi berkata...

itu laa tanda... SADI PEMINAT BLOG NI.... :D

SaDi berkata...

mmmuuuuuaaaaaahhhhhhh :D

SaDi berkata...

anyway... jangan lupa komen kat blog sadi... :)

SaDi berkata...

biar jadi pemenang kat blog sadi pulak... huahuahuahuahua :)

SaDi berkata...

sadi akan berusaha lagi untuk bulan 12 ni... hehhehehehehhehe :p

SaDi berkata...

lagik satu... sadi dah buat n3 pasal 93 komen tuuu... hehhehehhehe :D

SaDi berkata...

alamak.. baru perasan... hari pertama... Ungu Viloet dah 33... kena berusaha lagi ni.... hehhehehhehehehhe :)

UnGu VioLeT berkata...

heheh.. nampaknye mar kena berlawan dgn sadi nie.. huk2.. bagi canla kat mar lak.. hik2..

UnGu VioLeT berkata...

akak, cepat2 yer update n3 baru.. tak sabar nak baca...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

amboi3..kak sadiiii....

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahh..mar pun nk saing gak tuhhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mnlak kak ena nih..sepi jerkkk..ngjuk ker

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

camne nk mennag nih..mar dh byk tuhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kak sadi...udah2 la tuhhh...dh menang dhh..bg can kitorang plk laaa

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ oh dah buat game gak.. ok la tu.. ala.. tak kisah la game yg camne.. betul kata mar tu.. utk mengeratkan silatulrahim kan.. heh..heh.heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ terima kasih byk2..terharu rasanya..bila sadi ckp peminat blog yg tak seberapa ni.. oh dah buat n3 pasal 93 tu ya.. ok.. bagus2.. insyallah kita pun akan usaha menang dari blog sadi ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. cepat kejar..

~~ciklinn~~ berkata...

wah2...ni takleh jadi ni..tingin gak jadi komentor terbayak hehehehhe..eh ada namo linn lah....

hishh geamm sungguhlah tgk anak teruna yg tgh main lego tu...rasa nak picit2 bdn diere tu..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

aduii..kak sadi x nk bg peluang kerr

CuTeMiUt78 berkata...

~cikklinn~ heh..heh.. heh.. komen la byk2... klu nak jadi top komentar.. geram erk.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ go..mamaafif..go..

UnGu VioLeT berkata...

mar biasa klu hadiah pengunjung nie, slalu je terlepas.. sbb wktu dah dekat2 tue, org mesia semua duk kejar2 kan.. mase mesia ngn sni lain.. huk2..

UnGu VioLeT berkata...

teringin gak nak menang salah satu.. klu dua2 pun, ape salahnye.. tp, mcm x yakin jerk...

UnGu VioLeT berkata...

hrp2, mar nak jgk menang kali nie kak..

UnGu VioLeT berkata...

chaiyok2 utk mar!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh.. takpe.. cuba la mana tau blh menang kan..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah3...mar dh byk nih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

aduh/..awal bln den kejar pun dh mengah nih

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

silap2..kak sadi lg menangg....adehh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x pe ..cuba je nasibb

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nmpk gaya cam x de hrpn..tp den toraiiiiiiiii

UnGu VioLeT berkata...

eh, saingan dekat sgt nie..

UnGu VioLeT berkata...

mar rase, mar tak dptlaa... waaaa...

UnGu VioLeT berkata...

bagila peluang kat mar.. hahahahah..

UnGu VioLeT berkata...

menagih simpati la plak yer.. hik2..

UnGu VioLeT berkata...

huk2...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter pun x penah dptt

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

bg peluang kak kite dlu laaa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

cedihhhh nihhhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

jauhgak kak sadi kejer kiter dulu erkkk...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kat umh ader internet...leh laaa...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter ni menumpang jerk..pyh laa

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

nk juga!! hehe