N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jan 2009

Selamat Ulangtahun MASVIONA

Salam Semua..

Selamat Tahun baru 2009. Dah masuk tahun baru kan.. tapi tak ler semua baru...heh..heh.heh.. Utk tahun baru ni.. insyallah aku akan cuba capai dan laksanakan apa yg tak terlaksana tahun lepas... so... hari ni 01.01.09.. hhhmmm... ada surprise for someone... ok.. ni speciall n3 utk MASVIONA yg aku nak share ngan korang kat sini.. hari ni ulangtahun masviona yg ke tut... heh..heh..heh.. rahsia ler konon... acttually viona ni.. nice person.. walaupun aku tak pernah jumpa.. just kenal kat alam maya ni gak.. tapi aku dpat rasakan dia ni memang sweet and nice person.. and.. memang amat sesuai ngan suami dia.. prebetsabu... heh..heh..heh.. ok.. so for viona.. selamat ulang tahun.. semoga dipanjangkan usia.. dimurahkan rezeki.. dan semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. dan juga tak lupa semoga tahun baru ni membawa sinar yg bahagia...sorry la ya takde hadia utk viona.. just this from me

Happy Birthday

so.. pada korang yg nak mengenali viona ni.. jom ke blog dia..

ni... header yg lama..
ni header yg baru.. simple but nice... aku gelar diaorang ni.. pasangan romantika d amor..
jgn marah arrr viona n prebetsabu...







15 ulasan:

neezareef berkata...

HEPI BESDAY JUGAK UTK MASVIONA

prebetsabu berkata...

wah cutemiut...
Aku lak yg rs terharu siap wt n3 khas utk viona...

Thnks a lot

CuTeMiUt78 berkata...

~meezareef~ :)

CuTeMiUt78 berkata...

~prebetsabu~ heh..heh...heh..

kuIna Jentayutiara berkata...

epy birthday jgk utk sidia..
sambut thn baru ngan usia baru... nie yg best nie

~~ciklinn~~ berkata...

selamat ulangtahun gak utk dier..

reena berkata...

opss... sgt romantika... gitu... hepi besday to her too....

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ ha'ah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ selamat..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ romantika kan

~Eila @ Along~ berkata...

wahh..bezday kat permulaan tahun..syoknya..leh wat double cele8...semoga pjg umo kat masviona

masviona berkata...

salam semua

first all all nk ucap trimas kasih byk2 kat cutemuit aka mummy mirul nih...xsangka skali yg dia akan wat n3 khas utk diriku ini...tq again!!!...meh sini kak saya nak hug n kiss sket....mmmmmmmuaahhhh...sayang cutemiut n mirul yg tembam itu...

:)...pssttt seksi gmbr mirul dlm n3 terbaru tuh...ahaksss)

n to all yg wish kat saya disini juga saya ucapkan berbanyak² tenkiu gak tau...syg uols gak.

saya masih lagi mood holiday baru jer arrived kat destinasi kol hmpr 2am pg tadi so itu yg saya terlambat sket nak ucapkan tq kat cutemiut nih...so uols nntikan n3 terbaru saya ok...

tq lagi utk cutemiut...trimas....terharu sgt ni tau

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ bestkan.. masuk thn baru je.. blh smbut besday dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ sama2 kasih... heh..heh.. heh.. takde apa nak beri.. just special n3 tu khas utk viona...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

bday affi jgn lupo bln 4...same mirul erk