N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Jan 2009

Selamat Bercuti...

Salam Semua..

Wah.. sunyi la hari ni.. tentu ramai yg dah bercuti kan.. aku gak yg still duk tercongok kat dpn pc office ni.. semalam pc aku sengal... tak blh nak upload gambo.. tak blh nak publish n3.. hanya blh duk komen je.. slow macam kura2.. bengang betul aku dibuatnya..sib baik hari ni ok la dari semalam.. agaknya pc ni pun tau.. dah nak cuti kan.. buat hal la plak..heh...heh..heh.. hari ni kat office pun hanya staff melayu ngan 2,3 org staff cina je yg keja.. yg lain dah selamat bercuti.. office aku pun lengang je.. takdo org sgt.. klu hari2 camni kan bagus.. heh..heh..heh.. suka hati aku je kan.. bila baca kat blog member.. ramai yg bercuti seminggu.. perggghh.. bestnya cuti lama2 kan.. cam aku hanya cuti 3 hari je.. khamis dah naik dah.. tapi bagus gak.. tak luak cuti tahun aku.. hah..hah.hah.. Ok lah.. kepada sesapa yg pulang bercuti kekampung tu.. berhati2 memandu.. ingat pakai tali pinggang kaledar.. dan ingatlah org tersayang... semoga korang selamat pergi ke destinasi yg dituju dan selamat kembali bertugas semula.. Aku plak insyallah klu takde apa aral.. aku akan blk ke JB umah mak ayah aku esok dan bercuti disana.. so pada sesapa blogger yg kat JB tu.. klu ada rasa nak jumpa aku.. sila lah.. info2 aku ya.. heh..heh..heh.. (ada ke yg nak jumpa erk..) insyallah klu berkesempatan akan berjumpa la kita.. Ok lah takmo bebel panjang2 hari ni.. so SELAMAT TAHUN BARU CINA bagi kaum yg menyambutnya.. dan SELAMAT BERCUTI SEMUA.... INSYALLAH PANJANG USIA..KITA JUMPA LAGI HARI KHAMIS 29/01 k.... take care semua... !!!!

p/s: klu aku rajin.... aku akan bersiaran langsung dari JB la plak.. hah..hah..hah..

17 ulasan:

eya berkata...

wah..x sabo nk lek kampung ek.
mesti jem giler2.

ape2 pon berhati2 dijlnraye ye

Tihara berkata...

selamat bercuti cute..kerja yer ari ni..hepi selalu

Ms.Lilies berkata...

selamat cuti2 jugak :)

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. balik bandar.. insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
ha'ah keja tapi 1/2 day je.. ni dah nak blk dah.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ms.lilies~
slamat cuti2..

ateh... berkata...

wah seronok la jugak kan..walaupun tak seminggud apat jugak 3 hari...ateh kat cni pun cuti lame jugak tau..sampai dapat keje.hahahahha

zino berkata...

selamat bercuti...kabar nya hiway dah mula sesak sejak pagi tadi lagi... itu lah malaysia.. tak kisah siapa yg beraya.. semua akan balik kampong..

kena la stok makanan lebih sikit.. kalau dulu bila musim perayaan ni pasar pun jadi lengang.. akhirnya sardin jadi mangsa hehe

mama mya berkata...

selamat bercuti.. saya cuti 2 weeks.. rugi lorr tolak cuti tahun huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~ateh~
he..heh..heh.. tu cuti lain..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
alhamdulilah tadi masa dlm perjalanan tak berapa sibuk

~Eila @ Along~ berkata...

eila balik kedah isnin nanti..ujung minggu nak kemas umah sebelum bercuti seminggu..wow..syoknya cutii...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamya~
uishh..lamanya 2 minggu tu.. anyway selamat bercuti

CuTeMiUt78 berkata...

`eila~
oh ya ke..selamat bercuti ya

atie berkata...

Selamat bercuti rina...

Ena berkata...

Gong Xi Fa Cai cute ekekeke..
ko jgn makan limau byk2 tau

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

dh cuti pungg...