N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Jan 2009

Citer Cuti 1

Salam Semua..

Aku dah kembali bertugas hari ni.. malas je rasanya nak keja kan.. bila dah cuti lama ni.. hari ni office pun lengang je.. hanya staff melayu je yg keja.. termasuk la aku kan.. staff cina kebanyakannya sambung cuti lagi.. sakan diaorang cuti.. takpe, ni kan raya diaorang.. hah cuti ler puas2kan.. sok time raya aku, aku plak nak cuti lama2... hah..hah..hah.. Ok la nak sambung citer cuti aku.. heh..heh..heh.. macam korang sedia maklum kan.. aku bercuti ke Tg. Sedili. Emm..kami duk kat Mutiara Motor (ala bapak mertua Juliana Banos punya chalet)Tg. Sedili. Tapi tak ler dok chalet just sewa tapak utk khemah je.. kami pasang khemah kat situ.. utk satu hari.. bukan pe.. senang skit klu budak bulat tu nak golek2 ke apa kan.. emm.. pemandangan dia memang cantik tapi bab air laut tu... nak kata ok tu.. tak berapa kot.. airnya tak bersih sgt la.. klu aku la syok lagi klu kat air papan Mersing.. aku pun tak mandi masa kat pantai.. hanya layankan sibudak bulat tu je.. maklum ler ni first time dia mandi laut.. sebelum ni pergi mandi2 kat air terjun je.. tu yg over excited.. heh..heh..heh.. walaupun camtu.. org still ramai.. memang dia seronok sgt.. nak nak... bila time ombak datang tu.. dia blh nak lari.. dari ombak tu.. kami tak ler gi tgh2 laut tu.. just duk kat tepi2 pantai je.. takut gak la kan.. ombak besar. Tapi masa kat pantai tu.. tak dan nak ambil gambo..heh..heh..heh.. So ni la gambo2 yg sempat disnapkan masa kat sana.. jom kita layan gambo budak bulat tu ya..

actually gambo ni.. lepas naik dari laut... klu blh dia takmo naik.. muka smpi naik merah.. dia nak pergi kearah laut tu lagi...

hah.. tgk.. tu tgh nak ajak atuk dia.. pergi kat laut tu.. tu la pemandangan kat tgh laut tu..masa tu air dah surut..

bukan main eksen lagi.. dia jalan..


ni tgh sesi pujuk memujuk.. cakap air dah surut tak blh nak pergi mandi.. (yg benornya malas nak layan dia pergi mandi lagi..)


muka budak tak puas hati.. nak pergi mandi lagi..
heh..heh..heh.. ada lagi gambo2 dia.. nnti senang2 aku update lagi pasal percutian aku kali ni ya.. (harap korang tak jemu plak nak membacanya)




20 ulasan:

neezareef berkata...

skang x brani nk mandi laut
esp area2 mersing tu

kemain mirul ya
kerek je muke
:D

MasNurin berkata...

budak2 kalu dapat main air memang seronok. Diorang bukan tau bahaya tak bahaya, main redah jer.

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah.. sekarang ni bahaya la.. klu mandi2 kat pantai kan.. memang kerek je muka tak puas hati..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
ha'ah..dia tahu nak main je.. kita yg takut dibuatnya

Mak Su berkata...

salam singgah, dtg dari blog zino. maksu tak leh tgk laut, pantang, mesti nak mandi :)

cendawanintim berkata...

kemain mirul tak puas main air yer...

hati2..

babyluv_ayang berkata...

wah, kemainnyer si mirul.....berani betul dia yek....si kyra takut....especially kalau dia pijak pasir pantai 2...mcm geli ajer....dek, tak snap pics mirul dalam laut ker...nak gak tgk mcmana ruper si chubby ni...

masviona berkata...

mcm syok jer dpt gi bercuti²...siap pasang khemah lagi tuh...huhuhu...best sgt kot smpai muka bdk bulat tuh pun kerek semacam jer tgk...hehehe

Mamamanja berkata...

tembam giler betul mirul..
makan apa dia tuh?

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
mekacih ya singgah sini.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~
ha'ah..gitu la gayanya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
heh..heh..heh..mirul pantang nampak air.. berani je dia.. emm gambo mirul dlm air tak sempat nak snapkan kak.. terlupa bawa kamera ke laut

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
heh..heh..heh.. biasa la kan klu dah cuti2 tu.. memang best.. yg tak best tak blh nak mandi manda la kat laut..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh.. dia makan apa yg kita makan

mama mya berkata...

waa best pi pantai cuti2.. geram nengok mirul comey sangat...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamya~
heh..heh..heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ewah..mkn angin pantaiii

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
heh..heh..heh

ateh... berkata...

bahaya le klu dia mandi..klu ayah dia ade sekli tak pe la...hihihihi.anak akk ni memang cute sangt2 le...

CuTeMiUt78 berkata...

~ateh~
memang ngan ayah dia sekali la tu.. tu pun main kat tepi2 je.. takut nak g tengah.. ombak kuat..bahaya