N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Jan 2009

Header Baru Thn 2009

Salam semua..


Heh..heh..heh.. hari ni tukar header lagi.... cantik tak korang..?? kali ni header baru dari kakak lalingku.. kakatty..mekacih byk2 kakty.. sebab sudi buat kan header ni.. cute n nice sekali.. kita skkkeee.....heh..heh..heh...



new header cutemiut utk thn baru.. nice kan...


so.. kat bawah koleksi header cutemiut hasil nukilan dari adik laling ku...eitakz...



bila cenggini kan.. rasa cam nak buat contest lagi ler... emmm.. apa kata korang klu aku buat contest utk header paling kreatif blog cutemiut ni... ada yg setuju tak...?? so nnti kita tgk berapa ramai respon kata setuju.. dan berapa ramai yg tak setuju..klu ramai yg setuju.. aku akan umumkan bila bermulanya contest tu.. tapi klu responnya ramai yg tak setuju.. so takde ler contest tu.. so apa kata survey..???

38 ulasan:

neezareef berkata...

okey..cantekkk heheh

ai setuju aje...sape rajin dia masuk la

neezareef berkata...

pstu gambonye..korek sndiri dr blog nie..

tp rina kena bg ciri2 la..yg menepati citarasa gitu...

kalo x camne nk judge kan

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ yes..good idea.. ha'ah kan.. takpe kita tgk berapa ramai yg setuju..pastu baru letak prosudernya kan..

SaDi berkata...

cantiknyee header baru :D

SaDi berkata...

sadi tak pos lagi hadiah tuu... minggu ni sibuk sikit ngan sekolah diyana... insyaallah minggu depan sadi pos hadiah tau... ok... :) jangan marah pasal lambat sikit yek... so busy laaa lately ni... :)

Eija @ Purple28 berkata...

ok gak buat contest header paling kreatif...boleh masuk contest kat sini lagi...heeheh..

Eija @ Purple28 berkata...

anw, cantik header tuh..

neezareef berkata...

kira jgn x kira

atty's berkata...

aii setuju..ehehehhe

shiemz berkata...

selamat thn baru..azam baru..layout pun baru....

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

byk nyer header hang....

su berkata...

cantek2!

layout pon menarik!

sheila berkata...

setuju setuju..
tp yg pasti kite x join contest tu..sebab kite x reti nak buat header2 ni..sangat buta IT kite ni

Ena berkata...

pesal asik ko jek dpt ni..
ni aku jeles ni huhuhuhu
kena wat contest header paling cantek bg pezen r huh'

Tukang cerita berkata...

cantik header baghu tuh...

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ emmm.. ala takpe sadi.. kita faham.. kita pun tak pos lagi hadiah utk sadi tu.. anyway.. nnti senang2 kita poskan k..

CuTeMiUt78 berkata...

~eija~ heh..heh..heh.. masuk jgn tak masuk.. mekacih ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ :)

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ ok.. nnti kita akan umumkan jadi buat ke tak..

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~ slamt thn baru.. mekacih jengah sini

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ heh..heh..heh.. saja buat koleksi

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ mekacih

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~ emm.. takpe.. cuba ler.. mana tau jadi..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ aku tgh decide nak buat ke tak ni.. ko jgn jeles aarr

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~ heh..heh..mekacih

Tihara berkata...

waa sungguh rajen mummy mirul ni

e_ja berkata...

smua pun cute2..x tau nk pilih mana..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~ heh..heh..saja suka2..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~ emm... nak pilih apanya... kita just tanya setuju tak kalau kita buat contest header paling kreatif.. tak suruh pilih yg mana2..

JIVEBUMZ berkata...

wah sangat best ini contest... jom jom join

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~ join jgn tak join..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ewah..siap header taun baru tuh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nijeles nih...nk gak laaa...hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. jgn jeles yo..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

wah dah siap pun header baru, kak rose bilalah nak buat ni

~Eila @ Along~ berkata...

wahh..bagusnya ade org buatkan header..tukar2 ye..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~ heh..heh..heh.. tu pun org buatkan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ ha'ah.. blh tukar2 klu boring2 kan