N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Jan 2009

Citer Cuti

Salam Semua

Ni bersiaran langsung di JB.. heh..heh.. cuti kali ni memang menyeronokkan.. semalam bawa budak bulat tu mandi laut.. tak g jauh2 pun.. setakat Tanjung Sedili Kota tinggi je.. orang memang ramai.. ni ler first time budak bulat tu mandi laut.. wah.. seronok betul dia gambo2 tak blh nak upload ler plak.. maklum ler.. tak berapa faham function laptop adik aku ni.. canggih manggih.. tak macam pc aku.. tu yg tak berapa pandai tu..heh..heh.. takpe.. gambo2 percutian kali ni akan dipublishkan lepas aku naik keja nnti ya.. so hari ni dah nak balik BP. Sok seharian ler kat rumah plak.. biasa la kan balik bercuti.. banyak benda nak kena kemas.. ok.. la.. jumpa lagi hari Khamis ya.. ngan citer percutian aku plak.. see u all..


14 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

wah tak sabar nak tunggu gambar amirull yg cute tu....

zino berkata...

gambar gambar nanti boleh buat cerita tertangguh..

BabyAlden&Mama berkata...

:p aritu kami g kat tg. balau.. tp x best ler pantai tu.. tak cantik.. mgkin kat tg sedili best kot.. nampkny begitula kan.

Gong xi fa cai hikhikhikk...
hati2 bermain laut.

Ena berkata...

wahhh ske dak bulat mandi air laut ek... anak2 aku takut.. tapi bagus gak dia takut, tak perlu aku bawak drang slalu ke laut ekekeke

reena berkata...

alohai sis... kite balik johor gak... tp tak menyempat nak jenjalan kat BP... slalunye mesti mkn briyani gam kat sane... nyam...nyam

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah..bercuti lagik upernyerr...oo..1st time mandi laut erk...

ateh... berkata...

wg best nye dpt mandi laut.dah lame tak mandi laut ni...tak pe2 ateh balik malay nnt ateh mandi puas2.hihihihi

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
hah tu la pasal.. kena la buat siaran tertunda

CuTeMiUt78 berkata...

~baby alden~
heh..heh..heh.. sama je tg. sedili pun tak berapa best..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
budak bulat tu.. memang pantang nampak air.. memang dia skkee sgt..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
akak blk JB takde kat BP.. ha'ah kat BP ni kan terkenal ngan nasi briyani

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
ha'ah.. ni first time mandi2 laut

CuTeMiUt78 berkata...

~ateh~
heh..heh..heh.. mandi jgn tak mandi