N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Jan 2009

Award Dari EiTakz

Salam Semua...

Wah... best ni.. hari ni dapat award lagi utk thn baru ni.. emmm... seronok kan bila terima award.. rasa amat2 ler dihargai.. heh..heh..heh.. ok award kali ni datangnya dari adik lalingku.. EITAKZ..

thank you so much dik... sebab tak pernah lupa senarai kan nama akak sebagai penerima award... mmmmuuuuaahhh... love u so much...!!!

so ni ler award nya.....nice and very touching ok..


ok... klu ikut rules kat award tu... kena sendkan pada 10 org atau friends never want to lose... so time to share this award to all my readers... dengan ini aku sharekan award ni pada all follower cutemiut ..all kengkawan yg namanya tersenarai kat side bar cutemiut ni .. and all silent readers cutemiut blog...sila la ambil dan tempekkan kat blog masing2 k.. love u all... !!!!


p/s: dik eita, sorry erk.. tak dapat nak jumpa masa eita cuti hari tu.. kebzian melanda... insyallah bila berkesempatan kita akan ketemu jua... heh..heh..heh.. ada perancangan lagi nak jumpa blogger yg disekitar Batu Pahat...



13 ulasan:

cendawanintim berkata...

award lagik tuh..tahniah!

neezareef berkata...

nnti sempat br amek..now bz

shafa berkata...

baguslah ko nih ek...
dpt award jer....
tuh tandanyer org igt kat kite....
keep it up k....

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ heh..heh.. ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ ok.. jgn lupa ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~shafa~ alhamdulilah kan.. ada org nak ingat kat aku ni..ambil ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

erm

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tempek kat blog je ker;P

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ fp pun blh.. ambil ler

~Eila @ Along~ berkata...

uiii...dah ramai bg award ni juga..tq rina..best juga kenal ngan awak..leh sembang2 lagi ye..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ ambil ya.. mekacih.. kita pun skee...

Eita berkata...

huh tu la cuti lama mcm sekejap jerr :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x larat nk tempek...hehehee