N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Dis 2008

Selamat Tahun Baru 2009

Salam Semua..

Hari ni dah hari terakhir utk tahun 2008. Esok dah masuk tahun baru 2009 maka bertambah lah usia kita semua.. apa azam korang utk tahun baru ni..?? Aku ?? emmm.. apa ya azam utk thn ni.. ?? heh..heh..heh.. actually azam dan impian aku.. utk thn lepas.. tak byk yg tercapai.. emm.. dan mungkin akan difwdkan ke thn 2009 ni kot..jom tgk beberapa impian aku utk thn ni..
~ perancangan utk membina rumah idaman akan terlaksana sedikit masa lagi... bila mana geran tanah yg kami duduk sekarang akan menjadi hak mutlak cik abg aku.. (sebelum ni geran tanah tu.. pakcik cik abg aku yg pegang..dan dia dah setuju utk bahagi dua tanah yg kami duduk tu...supaya esok klu dia dah takde.. geran tu dah ada pemilik yg sah..)
~ nak settlekan segala hutang2 yg belum selesai lagi... (emmmm leceh tau bila tak settle.. poning pala..dibuatnya)
~ emmmm mungkin perancangan nak tambah satu lagi kot.. mmuuhahaha..!! ( tak masuk senarai ok)
actually kalau aku nak listkan.. panjang berjela2 la plak.. so buat masa ni aku listkan yg the most important dulu le.. yang lelain tu..akan ku cuba laksanakan mana yg termampu je agaknya.. heh..heh..heh..just wait n see ok..
ok.. citer pasal tahun baru ni.. baru aku teringat tentang top komentar utk bulan disember ni akan berakhir pada malam ini.. so esok akan tersenarai nama yg baru utk top komentar kat blog aku ni.. tapi kan bila aku tgk kat widget tu.. macam ada something wrong ler... napa erk.. point komen tu semakin berkurangan aaarrr... klu tak silap aku ler.. lovelyzz cornerzz dan yg lain2 tu.. byk komen sepanjang bulan disember ni.. klu tak silap smpi 100++ ler gak.. tapi napa la ni tinggal skit je point2 tu erk.. pelik bin ajaib ler... ada sesapa blh tlg explain kan napa jadi cenggitu...?? confused ni.. Tapi utk tidak menghampakan pengomen2 setia ku.. aku amat berbaik hati tau.. nak beri hadiah kat all top 10 yg tersenarai utk komentar bulan ni.. kira hadiah utk tahun baru... tapi.. ish.. ada tapi nya tu.. hadiah yg utk 10 org ni akan diberi mengikut turutan ler.. tak semua hadiah yg korang dapat tu.. sama erk.. for 1st komen paling byk.. harus ler yg agak besar skit kot.. dari yg lain2.. tapi kiranya kesepuluh2 dapat hadiah ler... don't worry ok.. so..ni ler 10 perserta yg akan bakal dapat hadiah dari cutemiut.. ok..

emmm...nampak tak nama sapa yg tersenarai...
ok.. ni nama kesepuluh2 pengomen utk bulan disember ni..
so.. tahniah kepada kesepuluh2 pengomen setia ni ok.. kepada yg tersenarai sila emailkan address korang kat cutemiut78@yahoo.com utk senang aku buat penghantaran hadiah nanti..utk yg tak tersenarai... jgn berputus asa ya... insyallah cuba lagi lain kali...mana tau aku baik hati lagi pemurah.. nak beri kesepuluh semuanya...heh..heh..heh.. utk next masih dalam pertimbangan ok...walau macammana sekalipun aku amat2 berterima kasih diatas keprihatinan kat korang..aku amat2 menghargai korang semua...lov u all..!!!
p/s: utk hadiah2 tu.. akan aku buat n3 khas nanti.. so.. tunggu hadiah2 ittew..!!

22 ulasan:

neezareef berkata...

:D

sengih dulu..sbb masuk list..ngeh ngeh ngehh...

neezareef berkata...

slmt taun baru...semoga semua azam yg dihajati terlaksana..wpn x semua at least ade la yg dpt kan...

~Eila @ Along~ berkata...

wah...penutup tahun dpt hadiah lagik..syoknye...makasih ekk cute..tak sangko den..heh..neway naper jadi lain plak nama eila tuh..hiks..musykil..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ tahniah ya.. emm hadiah kita by hand je la blh tak.. kan kita dekat gitu.. selamat tahun baru utk neeza gak.. semoga thn ni membawa sinar yg bahagia utk neeza sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ heh..heh..heh.. hah tu ler.. tak tau napa jadi cenggitu.. pelik bin ajaib ni..

zino berkata...

alhamdullilah.... dapatttt juga hadiah .. terima kasih tuan rumah hehe..

Ena berkata...

hah?!!!
aku dapat?
owhh tak sangkanye i bole masuk dalam list u huhuhu..
tima kasih..tima kasih...
truja ni heheheh

atty's berkata...

happy new year..2009..
semoga 2009 lebih membawa sinar baru dlm kehidupan kita..amin

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ heh..heh.. tak sangka kan.. apa pun jgn lupa email kan add ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ha'ah.. terkejut ke..?? heh..heh.. hehh.. jgn lupa emailkan add tau

CuTeMiUt78 berkata...

~kakaty~ insyallah kak.. selamat tahun baru utk akak sekeluarga..

atie berkata...

Pasal nama kaktie takde cute.heh heh.Buat2 bodo lak...Anw happy new year to cute n family ya...

UnGu VioLeT berkata...

thanks kak.. tak sabar nie nak tunggu hadiah.. 2 plak tue.. thanks sgt2..

aNIe berkata...

Cutemiut...Selamat Menyambut Tahun 2009 ...semoga segala azam akan tercapai...kalau tak dpt semua pun dpt 80% pun okay jugakkan

Dan tahniah pada yang dpt hadiah...hehehhe...

neezareef berkata...

rina ~ menarik jugak kan...nnti kita set bila nk date kay!

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~ heh..heh..tak cukup point ler kak.. sorry ya.. next time cuba lagi.. selamat thn baru utk akak gak

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh.. sabar ya..nnti smapi ler hadiah2 tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~ insyallah kak.. selmat tahun baru utk akak sekeluarga

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ emm.. good idea..

reena berkata...

huhu... diriku tersenarai... unbelieveable... papehal.. tenkiu sis...

p/s: ngasenya sis dah de kan, address kite??

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ emm.. tak ingat kat mana letak dah.. email balik k

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah...sumer dpt tuhh..cayalahhh...kiter punyer add dh ader kan...so x pyh bg la..tgu hadiah je laaa...yeehaaa...