N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Jan 2009

PENGUMUMAN

Salam Semua..

Hah..hari ni dah 30hb.. so ni nak beritahu kat korang semua ni.. mana2 yg masih lagi nak sertai contest header kreatif kat blog cutemiut ni.. silalah hantarkan segala hasil nukilan anda ke email cutemiut78 at yahoo dot com sebelum ptg esok iaitu 31hb January 2009. Aku akan nilaikan hasil2 nukilan korang tu selepas 31hb ni. Setakat ni hanya 3 peserta yg dah pun menghantar hasil nukilan masing2.. so pada sesapa yg masih blm hantar tu.. masih sempat lagi. Kepada yg dah hantar tu.. klu nak menambah lagi hasil nukilan kreatif tu.. pun dipersilakan.. Terima kasih diatas kesudian korang yg menyertai..hadiah misteri menanti pemenang..

18 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

hadiah nyer..satu ke...or satu dua tiga dpt tuh..hehehee...kiter doakan semua bjaya...dpt hadiah sagu hati pun ok gak kan..tuan umh...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
tgk pada penyertaan.. klu tak berapa ramai.. mungkin hadiah saguhatipun ada

UnGu VioLeT berkata...

mar teringin sgt nak join.. tp, mar betul2 sibuk ngn assignment skrg nie.. tgkla yer.. malam2 nnt.. mar akan try..

SaDi berkata...

sadi mmg tak kreatif part-part tu... anyway... selamat memilih pemenang... :)

zino berkata...

dah berapa ribu penyertaan masuk.. ?

ateh... berkata...

nak join le..tp ateh cbuk le..mcm mane hek..mlm ni ateh cube buat ok.huhuhuhu

atie berkata...

bestnya...kalau pandai nih dah masuk dah,nak buat tuk sendiri pun tak reti heh heh

riqzmie berkata...

hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done.my blog about my addicted making wire jewelry.thank

Eita berkata...

wahhh dah tamat eh..
tak sabar nk tgk sapa yg mennag
tahniah pada yg menang nnt eh..
wahhh windu mirul...
teringat plak dia kata bok.. bokkk bok..
dah balik baru nk kawan gan org gedik tau... udak embamm tomeii ni

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
mar, mekacih byk2.. cantik header tu. akak dah dapat dah.. dan akan akak nilaikan

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
heh..heh..heh.. actually hanya 4 je penyertaannya.. senang je nak buat penilaian tu

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
heh..heh..heh tak ler smpi ribu2.. hanya 4 org je yg menyertai

CuTeMiUt78 berkata...

~ateh~
heh..heh..heh.. walaupun dah berakhir contest tu.. tapi klu nak buat gak.. dipersilakan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
heh..heh..heh.. takpe la kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
heh..heh..heh.. ta, klu nak buat lagi pun blh.. tak kisah le.. walaupun contest dah berakhir.. mirul memang cenggitu

CuTeMiUt78 berkata...

~riqzmie~
thanks coz visit my blog.

Ena berkata...

adehhh tak dpt la aku merasa kan uhuks...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
emmm.. gitu ler nampaknya