N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Jan 2009

Mirul & Specky

Salam Semua..

Ok.. kali ni nak publishkan aksi2 mirul ngan specky plak...heh..heh.. sure korang miss ngan budak bam bam ni kan... (miss tak ???) actually gambo2 ni koleksi aksi2 mirul...dlm simpanan aku hanya ada 3 keping ni sajok... tapi dalam hp cik abg aku.. amat ler byk gambo2 mirul dan specky ni.. tak dan aku nak uploadkan.. tapi tak per.. jom kita layan kan gambo2 mirul ni...

hah.. ni pinjam pakcu dia punya...

yg ni plak... dari salah satu kolesi specky ayah dia punya....

ni plak.. aksi ngada2 tunjuk gigi.. pakai specky ibunya...

hah.. tu ler.. aksi2 mirul.. lawak kan.. gambo yg last tu.. org suruh dia bergaya... dia blh buat tunjuk gigi dia plak.. smpikan kami yg kat dlm keta, ketawa sakan tgk gelagat dia.. tu la dia.. budak bam bam.. amirul hisham namanya.. sekarang ni pelbagai gelagat dia yg blh buatkan kami tergelak.. dia la penghibur kami... pengerat kasih sayang kami sekeluarga...

26 ulasan:

sheila berkata...

gile bulat si mirul ni..
larat lagi ke kalau mirul mintak dokong???

babyluv_ayang berkata...

cantiknyer gigi mirul....pandai pose ler yek...heheheh....geram tgk dia...

atty's berkata...

amboi mirul.kuat bergaya..tiru sapa le tuh..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

ala..ala tomelnye (tembam+comel) hehehehe...

bukan main bergaya lagi ye...

su berkata...

tomey! geram kat pipi dia! ihiks...

~~ciklinn~~ berkata...

wah comellnyer... gerammnyer.... nak ku cobet2 lah ini budak..

ciklinn dah siapkan header heba2 andre2......

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~ heh..heh..heh.. bohong ler klu kata larat.. tapi dah anak kan.. larat tak larat.. kena gak ler..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~ heh..heh..heh.. itu budak amat ler susahnya nak menggosok gigi..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ ha'ah..tiru sapa ler agaknya/...heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~nnrina~ heh..heh..heh..heh.. tembam kan

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ heh..heh..heh.. wah begitu cepatnya.. ok.. nnti kita tgk k.. mekacih

masviona berkata...

klakarnya mirul tunjuk gigi..ahakss

atie berkata...

cute the specky boy

CuTeMiUt78 berkata...

~viona~ heh..heh..heh.. lawak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ heh..heh..heh..

aNIe berkata...

Comelnya budak bam bam tu pakai spek ye...cute..!!

cendawanintim berkata...

gigi mirul cantik ajer..putih bersih...gigi iman masa ni dah cam dah berlubang gitu...

neezareef berkata...

budak kalo dah mls posing gitu la wat aksi bkn2

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~ heh..heh..cute kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ heh..heh..heh.. tapi bila time nak gosok gigi amat ler payahnya

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ ha'ah memang kan.. ngada2 je..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tjuk gg ke tuhh...hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ aksi yg mengada2..

~Eila @ Along~ berkata...

amboi..pakai spek besar tuu..hehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ heh..heh..heh..