N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

8 Jan 2009

Award Thn Baru

Salam Semua...

Oh..oh.. hampir2 aku terlupa tentang award ni.. sekali bila check kat draft tadi... baru teringat aku ada terima award ni dari kakak lalingku..sapa lagi klu tak kak atty.. heh..heh..heh.. maaf ya kak.. hampir2 terlupa nak tempek kan kat blog kita ni.. walaupun sekarang ni dah 8 hari kita didalam tahun baru.. rasanya tak salah kan klu aku tempekkan award ni kat blog ni kan.. terima kasih byk2 pada kakatty ya diatas pemberian award utk thn baru ni... semoga segala apa yg diimpikan akan tercapai hendaknya.. insyallah...


ni ler award utk thn baru...


Terima kasih banyak2 pada kengkawan yg mendoakan kesihatan amirul hisham.. dia dah pun sihat dari demamnya.. dan sekarang telah kembali aktif... lega sesangat... terima kasih kat korang semua ya... semoga hidup korang juga ceria dan bahagia hendaknya... insyallah..!!!

11 ulasan:

atty's berkata...

cute..insyallah nanti kty try buat ye..

atau cute google scrapblog..

tp tunggu je..nanti kty emailkan..kalo dah siap

neezareef berkata...

kty mmg baik dan rajin...tunggu je rina

MasNurin berkata...

alhamdulillah, mirul pun dah sihat so lega lah kamu. Budak2 yg membesar memang selalu macam tu, jadi jgn risau sangat.

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

slm 2009

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ dah publishkan pun..mekacih bebanyak ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ heh..heh.. dah dapat pun

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ alhamdulilah.. dah lega.. ha'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ salam 2009

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mcm2 baru nih erkkk...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ :)

~Eila @ Along~ berkata...

rina, masuk seminggu thn baru..hubby eila pun bartambah umo..moga tahun ni kite sumer mendapat lebih rezki dan keberkatan..