N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

19 Jan 2009

Koleksi Gambo2 Mirul..

Salam Semua...

Selamat monday morning.. hari ni aku tak dilanda black monday...sebab hari ni bersemangat utk berkerja ok.. heh..heh..heh..heh.. tgk lama mana semangat tu akan terus berkobar utk hari ni.. selama 2 hari cuti hujung minggu... aktiviti aku hanya bersantai2 dirumah.. ngan family.. memang menyeronokkan.. lebih2 lagi budak bulat amirul hisham ler... sebab ibu ngan ayah dia cuti duk main ngan dia je.. ok.. hari ni nak story mory pasal mirul dan 'tutup kepala' actually ni beberapa koleksi gambo2 mirul ngan segala topi dan songkok.. jom kita tgk gambo2 dia..

ni gambo mirul masa umur dia sebulan.. topi utk baby... heh..heh..heh.. sorry ler gambo tak berapa clear.. sebab guna hp je kan..

ni plak.. mirul dan topi pakai belakang.. masa ni umur mirul 2 bulan...

dan ni plak.. mirul dan songkok..heh..heh..heh.. gambo tak berapa jelas... masa ni umur mirul 6 bulan...

hah.. ni plak... masa mirul umur 9 bulan..ke 10 bulan gitu.. masa g zoo melaka..

heh..heh...heh..ni masa umur mirul 1 thn... baru nak belajar solat...

nak jadi pak haji...

ni masa umur mirul 1 thn 6 bulan.. pakai topi ayah dia...

heh..heh..heh.. nak tukar posisi le plak

dan ini gambo terbaru mirul... umur 1 thn 9 bulan... heh..heh..heh..dah macam anak jepun..

heh..heh..heh.. cute tak saya... actually topi tu.. dah lama tergantung kat bilik aku tu.. dah masa aku duk mengemas tu.. jumpa la topi ni.. tu yg nampak cam berlapuk skit.. mula2 ingatkan tak muat.. sekali bila try kan kat pala dia.. ngam2 la plak.. terus dia nak pakai..

heh..heh..heh.. tu la beberapa koleksi.. gambo2 mirul utk tatapan korang..aktiviti sabtu dan ahad.. hanya duk rumah melayan karenah mirul je.. hilang segala masalah.. hilang segala stress.. dan munkin gak.. ni penyebabnya.. bersemangat utk kerja.. heh..heh..heh..selamat bertugas.. semua...!!!

34 ulasan:

Ms.Lilies berkata...

huhuhu....mmg maintain dr kecik sampai la ni kan....

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

kak rose memang x leh nengoklah gambor amirul, badan amirul ni semangat sangat, bertuah idup rina laki bini ader anak sihat cam gini

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

cpat je ms berlalu...windu gbar2 time bb kan

KV berkata...

wah, putih nya mirul pakai bedak!!

CuTeMiUt78 berkata...

~ms. lilies~
heh..heh..heh.. maintain ke...

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak rose~
alhamdulilah kak.. janji mirul sihat

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
ha'ah kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kv~
heh..heh..heh.. cam tepung gomak kan

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

rasa nak gigit pipi..lengan dgn peha dia ggrrrrr geram sungguh..

CuTeMiUt78 berkata...

~nnrina~
heh...heh..heh..heh.. geram erk..

antalya berkata...

mirul 6bln pakai songkok tu kurus

~~ciklinn~~ berkata...

adoii mmg commellah amirul ni.... yg paling tak tahn ketembaman dia tu.. gerammmm bilalah agaknya ciklinn dapat pelok2 amirul nie...

nizza-abira berkata...

alahai...comelnya si mirul.
geram menengoknya...
gambar last tu memang mcm askar jepun kak...hehehhe... ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~
heh..heh... tu gambo pakai hp.. kecik je.. sizenya.. padahal sama je saiz badannya

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh..heh.. insyallah satu hari nnti dpt peluk mirul ni

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abira~
heh..heh..heh.. memang pun..

~Eila @ Along~ berkata...

rina, mirul ni dr kecik mmg dah bam2 ye..isk..goram den...

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
ha'ah... memang pun

cendawanintim berkata...

mirul menten jer dari kecik sampai sekang kan..

Tukang cerita berkata...

heheheeee....
kita pun nak boboy jgk leh camni...
bleh pakai songkok ,topi...
la ni byk tudung sajork kat umah ku.
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~
ha'ah.. gitu la dia

CuTeMiUt78 berkata...

~ tukang citer~
heh..heh..heh.. pas ni rancang ler utk boboy plak

eya berkata...

gebusnye pp dia..nk tubit leh?

aNIe berkata...

hehehe...memang dari kecik dia tu gebu...

Tapi sekekali muka dia nampak serius

Eita berkata...

alalalla mirul ni mmg tomeiii laa
uissshh geyam ahhh
rasa nk cubit je pp dia omeiii sgt..

mama mya berkata...

memang cute mute mirul nieh.. geram laa nengok dia..

re = thanks saya pun dah link cutemiut blog..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. tubit la..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
ha'ah kak.. memang dari kecik dia cenggitu.. dan kadang2 memang seyes je mukanya

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
hah..hah..hah.. cubit,..jgn tak cubit..

CuTeMiUt78 berkata...

~ mama mya~
hah..hah..hah..hah.. ok.. mekacih ya

sheila berkata...

brape berat si mirul ni??

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
sekarang ni berat mirul dah 17kg dah..overweight lagi

reena berkata...

hehehe... mmg cam anak jepon...

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
hait.. arigato huzaimaz.. heh..heh..heh