N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Jan 2009

tag Nilai Harga Blog

Salam semua..

Selamat pagi Isnin... emmm.. mood hari ni.. biasa2 je.. nak kata happy pun tak.. black monday pun tak.. yg sedang2 je la.. heh..heh..heh.. actually kan hari ni nak jawab tag dari tice su.. thanks tice su.. sebab beri keja sekolah ni.. menarik ler... emmm ni nak share ngan korang ni..korang nak tau tak.. berapa nilai harga blog korang.. heh..heh..heh.. actually ni saja utk suka2 tau... tak de kena mengena pun dgn nilai harga yg sebenar.. betul tak tice su.. ok.. korang nak tau berapa harga nilai blog aku.. tgk.. berapa nilainya..

heh..heh..heh.. rm6775 je...

so.. klu korang nak cuba dan nak tahu berapa... korang klik sini..Blog Value emm....cuba ler.. selamat mencuba ya..!!


p/s: pada mulanya.. blog aku tak bernilai.. hanya RM0 je... aduusss... kena try byk kali.. klu nak tahu berapa.. klu still RM0 jugak.. mungkin tu je nilainya kan.. anyway just utk suka2 je..




16 ulasan:

neezareef berkata...

kekekek..tag yg menarik

atty's berkata...

mahai tuh..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

menarik ni, harus dicuba

Ena berkata...

kehkehkeh..
aku buat RM0..malas kawan la mende tu ahaks

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ heh..heh..heh.. tu la pasal..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~ cuba jgn tak cuba..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ heh..heh..heh.. aku pun mula2 rm0 je, cam malas ler nak layan.. tapi cuba gak buat berkali2..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

nanti ader masa aku layan tag ko nih yerrr...kat opis x sompekkk, tgk la kot2 ader masa time aku kat umah kerrrr.....

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ heh.hhe..heh.. tgk ler.. berapa nilai harga blog ko tu ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah..siap ade nilai

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

leh la lelong///hahahaa

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ emm... ada ke...

su berkata...

Boleh duduk yer...(sbb da siap homework yg tice bg!) hehehe...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk ke..lelong blog..huhuhu

DeKaN berkata...

Kadang2 jadi.. kadang2 x.. Ish2.. nak kene pukul bende tuh.. Xpela.. nanti Dekan tukar ngan ajax lak. Dulu2 ok jek.