N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Jan 2009

I've Got Something Surprise

Salam Semua..

Oh..oh.. tadi ni aku dapat 'something surprise'... very2 excited ok.. smpi la ni.. aku duk tersenyum je smpi ke telinga.. mesti org2 keliling aku ingat aku gila.. duk tersengih2 dpn pc ni sorang2.... tghari tadi.. guard house kat tmpt aku ni interkom cakap ada kurrier dari pos laju... mulanya aku tak sangka akan dpt 'something' ni dari dia ni hari ni.. walaupun aku tau.. dia dah info aku.. dah poskan 'something' ni semalam tapi tak ler aku excited duk nunggu hari ni.. aku ingatkan smpi esok.. rupanya smpi hari ni.. waahhh... memang teruja sesangat ler.. masa aku g ambil 'something ni pun.. pokcik guard tu siap sound aku.. wah besanya hadiah rina dpt.. keh..keh..keh.. aku duk senyum je la.. terus aku ambil bawa g surau.. tgk alamat pengirim.. rupanya dari pn sadi...wah..lagi ler bertambah2 excited nak tahu apa isi dlm 'kotak beso' tu.. siyes k.. ni la first time aku dpt kurrier kotak beso tau.. selalu tu.. yg sedang2 ajor..korang jgn heran ya.. napa plak sadi beri aku prezent ???.. nak kata besday aku lmbt lagi.. (he..heh.heh.. ada ke yg nak beri aku hadiah masa besday aku tu..) yg bebenornya.. aku jadi pemenang top komentar bulan disember kat blog sadi.. bulan lepas.. sila jeles ya.. smpi ada yg kata.. hah.. bagus ler tu.. bertukar2 hadiah je la kami berdua ni... pedulik.. yg penting ukhuwah antara kami.. kan sadi.. anyway.. thank you very much... tocei..tocei.. kita suka sesangat....love u.. mmmmuuaaahh.. :) jom tgk apa sadi beri utk pemenang top komentar ni...



see... kurrier kotak beso siap ada tulis.. KUL - JB -BPT apa tu.. ntah.. aku pun tak tahu..
(masa mula2 buka.. tgk.. oh.. meggi kot.. sebab kotak meggi kan..jgn marah erk sadi.. gurau je..)


dah..buka sampul...dan nampak plak kotak... pastu.. segala surat khabar bagai...suspen ni.. eh.. pebenda ni.. korang dpat agak tak..apa dia..

dan setelah.. buka kain pembalut putih tu.. dan.. taarrraaa.... ni la dia... i dpt beg tgn LV.. cam tak caya je kan... oh ya ke ni.. eh.. betul ke.... siap belek2 bagai...cam mimpi tau... sungguh tak sangka ok..

pastu kan aku menery ler... uish... awat cam berat je handbeg ni.. cam ada sesuatu je.. kat dlm.. tak puas hati tu.. buka zip... tgk isi kat dlm... rupanya.. ada purse la plak.. wahhhh... sgt teruja tau.. dua dlm satu...

pastu kan purse tu ada siap talinya lagi.. kiranya blh ler nak gantung ke.. nak kepit gitu je ke..

oh.. sungguh terharu... terima kasih byk2 sadi...sungguh baik hati sadi... semoga perhubungan kita akan terus kekal hendaknya insyallah... utk pengetahuan korang.. aku dah lama tak terima hadiah sebegini tau... last aku dpt hadiah handbeg..masa hantaran kawin aku 3 thn lepas... lagipun aku ni jenis..klu guna sesuatu barang tu.. smpi lunyai baru ler aku tukar baru... dan aku ni jenis tak berapa suka beli handbeg byk... tapi klu org nak beri.. memang aku lagi suka menerima...buat masa ni ada lagi handbeg aku yg org beri duk tergantung kat bilik tu.. belum digunakan lagi...heh..heh..heh...klu yg lepas aku dpt cash money dari sadi.. pasal menag capture so kali ni aku dpt hadiah misteri la plak.. thank you sadi....

p/s: pada korang2 tersenarai sebagai top komentar kat blog cutemiut ni.. harap maaf ya diatas kelewatan aku menghantar hadiah2 tu.. disebabkan masalah teknikal yg tak dpt dielakkan.. tapi korang jgn risau.. akan ku uruskan penghantaran hadiah2 korang.. tu.. dlm bulan ni gak.. just tuuunnnggguuuu...!! sekian, terima kasih






'

42 ulasan:

Ena berkata...

PERGHHH
klesss tol korangnye pezen..
tak tersanggup plak aku ase huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~ ena ~
hadiah tak kira la kless ke murah ke.. yg penting kan persahabatan tu..

eya berkata...

kemain adiah dia..enbeg tuh..
sape la nk kasi kite adiah cmtu ek..
huhu..

neezareef berkata...

cam penahku lihat handbag tu online..heheheh

MasNurin berkata...

tak kisah lah walaupun henbeg tu online tapi kiranya sadi ni menghargai komentar dia, niat dia ikhlas jadi tak kisah lah walau dari mana pun dia dapat.

Tukang cerita berkata...

bestnyer....
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~ eya ~
heh..heh..heh.. tak sangka blh dpt hadiah beg tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ neeareef ~
tak kisah ler dimana dan berapa pun harganya.. yg penting keikhlasan persahabatan...

CuTeMiUt78 berkata...

~ masnurin ~
yup..betul bagai dikata..

CuTeMiUt78 berkata...

~ tukang citer ~
memang seronok kan bila dpt hadiah

UnGu VioLeT berkata...

wow.. bestnye.. jelesss... heheheh

JIVEBUMZ berkata...

bestnye dapat adiah!! nk adiah jugakkk

SaDi berkata...

alhamdullilah... dah sampai pun hadiah tu :)

tiha berkata...

best tuuu..

Eita berkata...

behnyaaaa dpt bag Lv huhuhu teruja i

ateh... berkata...

peh..best gile dapat lv tu...klu awek ateh dapat pun dia kan pengsan selama beberapa hari..hihihihi

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

mak aih..hadiah best sgt tu...

nak jugaakkkkkkkk......

tp mmg berbaloi pun cute miut dapat hadiah tu pasal ciut miut ni rajin jengah blog kengkawan...

ape pun tahniah ye...

atty's berkata...

behnya dapat diah..tahniah rina..

CuTeMiUt78 berkata...

~ungu violet~
memang seronok sgt... jgn jeles aarrr..

CuTeMiUt78 berkata...

~ jivebumz ~
heh..heh..heh..heh.. jom join contest kt sini.. mana tau dpt hadiah gak

CuTeMiUt78 berkata...

~ sadi ~
terima kasih byk2 sadi diatas pemberian hadiah tu.. skkkke sgt... amat2 terharu tau

CuTeMiUt78 berkata...

~ tiha ~
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~ eita ~
memang seronok... memang teruja sesangat..

CuTeMiUt78 berkata...

~ Ateh ~
hah..hah..hah..melampau ler tu.. smpi pengsan beberapa hari ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ nnrina ~
heh..heh..heh.. sapa yg tak suka dpt hadiah kan.. mekacih ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak atty ~
heh..heh..heh.. memang best.. cam dihargai sesangat... mekacih kak

nizza-abira berkata...

Wahhh...
Bestnya kak dpt beg...
Jeles i tau...hehehhe ;)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ha..dpt 2 tuh..leh l abg kiter satu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sonoknyer..kalo dopt hadiah gitew...cam lucky draw :)) sonok2

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

org yg tgk pun..sonok..inikan pula org yg dpt kan..dua tiga ronok..ye x

Nurhayati berkata...

bestnyeeeeeeeeeeeeee...

biler la nak dapat kezutan cam tu gak... ;)

pasni melaram la ye ngan beg baru.. yeayyyy

sheila berkata...

waaaa..
enbeg ko dapat ye..best best

kite pun jenis jrg beli enbeg..beli satu (gerenti kale itam..) pastu pakai bertaun2 sampai rabak kat dalam..hehhe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ niza-abira ~
jgn jeles aarrr..

CuTeMiUt78 berkata...

~ mamaafif ~
heh..heh..heh.. memang lucky draw.. n memang seronnnooookkk yg amat sgt

CuTeMiUt78 berkata...

~ nurhayati ~
memang best.. harus ler melaram ngan beg baru la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~ sheila ~
ha'ah memang kita pun cenggitu gak.. klu pakai beg tu.. selagi tak koyak rabak.. selagi tu ler guna dan sumbat segala benda kat dlm tu.. heh..heh..heh

~Eila @ Along~ berkata...

wah..rina..untung badan..dpt beg LV lagik..huhuhu...syoknyaaa

CuTeMiUt78 berkata...

~ eila ~
memang syyookk..

su berkata...

wahhh!mmg glamer la hbag tuh!cantek la!

CuTeMiUt78 berkata...

~ su ~
heh..heh..heh..

reena berkata...

wahhhhh!!! nganga mulut beso2.... sgt beshhhhh... hadiahnye... jeles kite sis... hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
heh..heh..heh.. nganga beso2 erk..