N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Jan 2009

Masa Utk Tag..

Salam Semua..



Oh..oh.. tadi baca kat ruang komen, ada 2 org yg mengtag aku kali ni.. dengan tag yg sama...hah..hah.hah.. rasanya cam dah lama gak tak layan tag ni kan.. emmm.. bila baca soklan tag tu oh..oh.. soklan tag ni ke.. dah buat dah.. tapi disebabkan memberkan.. so aku buat la sekali lagi... kali ni tagnya dari tag dari dua org follower aku yg rajin menziarahi blog ni dan rajin meninggalkan jejak....iaitu Nnrina & kak atie



nnrina & kak atie
mekacih ya kat nnrina dan kak tie.. sebab sudi mengtag cutemiut ni.. walaupun dah buat dah.. kira member punya pasal kan.. kita buat lagi ok...so jom layankan tag ni



Rules dia...

* Do not copy answer*
*The tag question must be 100% the same*
*Tag people after doing tag*



1. Sheila
2. Eya
3. CikLinn
4. Eija @ Purple 28
5. Eila
6. NeezaReef
7. yarndarwish
8. Jivebumz
9. Eita


1. How do u know 1? Emm...Sheila is salah sorang follower cutemiut yg selalu tinggalkan jejak..

2. What would u do if u never meet 2? emmm.....jumpa eya... camne ya.. memang tak pernah jumpa.. hanya tgk kat blog je...

3. What would u do if 3 n 4 dated u? wah... dated ngan ciklinn dan eija..excited la.. sebab tak pernah jumpa kan..

4. Would 5 n 6 make a good couple? emmm,... eila n neezareef...not sure.. good kot...

5. Do u think 7 is attractive? yup..yarn is attractive..betul tak yarn

6. Do u know anything about 8's family? ...emmm tak berapa mengenali family Jivebumz... tapi sure belum kawin kan...

7. Tell me something about 9? eita is my adik laling..yg baik hati..

8. What language does 2 speak? Bahasa malaysia n bahasa inggeris kot.. tak tahu la klu eya ada gunakan bahasa lain.. heh..heh..he

9. Who is 3 going out with? ciklinn mesti going out with their 2 cute kids n off course with her husband.. am i right ciklinn..

10. How old is number 4? oh same age ngan kita.. betul tak eija@purple 28

11. 5? eila now is 27.. betul tak eila..

12. Who is 6's favourite singer?emmm.. tak pasti la plak sapa favourite singer neeza.. sapa erk neeza??

13. 7? Yarn suka lagu burung kakak tua.. heh..heh..heh..

14. Is 8 single? emmm... klu tak silap.. still single kan jivebunz

15. What's 9 last name? emmmm... klu tak silap last name eita is KZ.. meaning bt kamarul zaman..

16. Would u consider being in a relationship with 1? yup sure la.. sebab sheila is salah sorang member gak kat blog ni

17. Which school does 2 go to? hah...tak pasti la plak eya sekolah kat mana...

18. What do like about 3? emmm.. cikklinn is nice person.. seorang suri rumahtangga yg cute.. peramah.. friendly..

ok.. habis sudah... pergghhhh.. soklan tag yg mencabar ni tau.. klu dulu aku buat.. aku dah pun tag pada yg berkenan.. kali ni.. kepada nama yg tersenarai... klu belum buat, sila2 lah buat ya.. takmo ngelat tau... pada nnrina dan kakatie.. kita dah buat dah.. harap2 puas hati ok...kira habis hutang ya.. heh..heh..heh..

22 ulasan:

neezareef berkata...

aku tade fav singer
aku suke lagu je..kekekee

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh..heh.. oh gitu ke.. hah.. jgn lupa buat ya

eya berkata...

no 2 tu eya mane ek? sbb klik nm trs g link mekT..hehe

Mama Mya berkata...

hehehe musim mengetag udah tiba saya pun masih manyak utang tag huhuhu tunggu cuti CNY baru wat hiks

CuTeMiUt78 berkata...

~ eya~
ha'ah..eya la yg dimaksudkan.. sorry la tersalah link tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mama mya~
hah tu ler..

atie berkata...

Suuukaaaa tau.. cute sudi jawab tag kaktie....em mummy mirul ni nama apa yer..

Eita berkata...

akak nnt ita buat ek.. hehehehe

SaDi berkata...

sadi pun kena tag ni... huhuhuhuhu :)

~~ciklinn~~ berkata...

haitss kena tag da...... nanti kalusempat linn buat yer..

itulah bilalah agaknya kita dapat jumpa kan...mesti gempak habisss... n habiss lobam2 anak ko amirull yg bambam tu aku kerjakan nanti... wahahahahhah

reena berkata...

a'ah la... kite pon blom settlekan tag cam gini lagik duhh...

ateh... berkata...

ateh pun penah kene gak tag2 ni..tp mcm biase la..cbuk kan..kadang2 tak leh buat gak..itu kire pecah amanah ke??hahahha

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
kerana kawan kan.. apa salahnya buat lagi kan.. heh..heh..heh.. panggil kita rina je kak

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~
k buat tau

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
sama la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
hah tu la pasal mestinya daabboooommm klu kita jumpa kan

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
heh..heh..heh.. dah kena tu.. cam rasa bersalah plak klu tak buatkan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ateh~
ha'ah.. kadang2 terlupa truss... emm.. ntah erk.. tak tahu la pecah amanah ke tak..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

hehehe...baguslah cutemiut nie..mmg rajin sesangat hehehe..

tq ye...

CuTeMiUt78 berkata...

~nnrina~
demi kengkawan kan.. kita buat tau

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tig tag :)

~Eila @ Along~ berkata...

yeee...betulla rina..eila 27..hehe pandai..pandai...neway..eila dah buat tag ni dulu...tq ye sudi tag eila hehhe