N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Jan 2009

PENGUNJUNG CUTEMIUT KE 5000

Salam Semua..

Heh..heh..heh.. tajuk atas tu je dah menceritakan segalanya kan.. so tak yah ler aku nak story mory panjang lebar.. sekarang ni capture yg aku dpt print screen kan 4930 skit je lagi nak capai capture pengunjung ke 5000 so sesapa yg jadi pengunjung yg ke 5000 tu sila print screen kan capture tu.. dan inform kan pada cutemiut utk penebusan hadiah misteri yg kedua... sapa cepat... dia dapat... tapi mesti ada bukti yg sahih...heh..heh..heh.. good luck 4 korang... !!!



61 ulasan:

~Eila @ Along~ berkata...

i try..hehe

su berkata...

nak hadiah! nak hadiah! ihiks!

UnGu VioLeT berkata...

interesting!!!
tapi, rasanya mar mesti terlepas nie.. waktu sni malam, sane kan siang.. slalu mcm tue.. hik2.. anyway, mar akan terus dtg melawat dan singgah blog akak yg cute nie.. cute dan comel mcm dik mirul mar tue.. :)

su berkata...

nampaknye xdpt la join...huhu!

jap gi nak balik kg daa...waaaa...

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

yeahhh saya dapat!!!...pls check your mail

cendawanintim berkata...

kontes lagik tu..

UnGu VioLeT berkata...

tahniah Eija.. baru nak try2 tgk td.. last2 dah terlepas.. hik2..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

saperlah yang bertuah tu

zino berkata...

alamak dah terlepas...angka menunjuk 5017 le pulak hehe

~~ciklinn~~ berkata...

dah ada pemenag yerk... sebenarnya kan a[asal linn tak nampak counter tu yerk...mata ku kah dah semakin rabun..

SaDi berkata...

alaaa... dah terlepas.... :(

SaDi berkata...

baru nak tengok... dah nombor 5020... huahuahuahua:P

SaDi berkata...

anyway... tahniah kat kak purple28... huhhuhuhuhuhuhuhuhuu :D

SaDi berkata...

ni mesti purple28 tersengeh-sengeh dia dapat capture 5000.... huahuahuahua :D

SaDi berkata...

takpelah... tapi tetap akan menjadi antara top komentar kat sini... huahuahuahua :)

SaDi berkata...

antara yang top komen kat sini pun ok laaa... betul tak...

SaDi berkata...

sadi punya blog pun ada capture jugak... 20000... so lambat lagik...

SaDi berkata...

haaa... baru teringat... pilih hadiah tau kat blog sadi... minggu depan nak pos hadiah top komen tuuuu....

SaDi berkata...

cash atau mystery gift... pilih tau....

SaDi berkata...

mmmmmuuuuaaaaaaahhhhhhhhh :D

atty's berkata...

dah terlepas..dah..huhuhuh.

Lelaki dan Bunga berkata...

SALAM PERKENALAN...

CIS! AKU PUN DAH TELEPAS. TAKPER. LAIN KALI BUAT LAGI YER

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. berkata...

salam

salam perkenalan

kite exchange link .. hope tak kisah yek

Tihara berkata...

yehaa..saya tak dapat!!!!

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

terima kasih sumer

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

kerana bagi saya ruang

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

untuk menang..huhuh

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

boleh cuba lagi lain kali

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

mana tuan blog ni?

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

taknak ucap tahniah kat saya

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

apa hadiah agaknyer...hooray

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

saya jarang masuk contest...

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

tapi sekali masuk pasti menang..huhuh

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

tapi sekali masuk pasti menang..huhuh

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

insyaallah

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

dulu menang visitor 500,000 kat blog kak Red Mummy

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

sekarang 5000

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

lepas ni sape nak buat contest visitor ke 50,000 atau 5,000,000...insyallah saya cuba untuk menang

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

ok dah Maghrib...bye

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ heh..heh.heh.. dah ada pemenangnya pun

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ heh..heh..heh.. tak blh nak kata apa dah.. anyway.. terima kasih sebab nak try kan

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ tak per la dik.. terima kasih ya sudi nak singgah blog akak yg tak seberapa ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~eija a.k.a purple28~ oh.. tahniah ya eija... maaf ler cuti hujung minggu tak blh nak on9.. anyway.. tunggu hadiah misteri dari cutemiut ok.. tahniah sekali lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ heh..heh..heh.. saja suka2...

CuTeMiUt78 berkata...

~kak rose~ heh..heh..heh.. yg bertuah tu.. eija a.k.a purple 28 kak...

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ heh..heh..heh.. tak pe.. cuba lain kali ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ emmm... mungkin ada network problem kot.. so kena rajin refeshkan blog ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ la kesian sadi.. takper bagi chan kat eija plak kan.. oh ya ke.. emmm.. hadiah lagi ni.. ok.. kali ni kita pilih misteri gift la... anyway thanks ya sadi..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atty~ jgn sedih2 ya kak.. cuba lagi lain kali

CuTeMiUt78 berkata...

~lelaki dan bunga~ salam kenal.. mekacih ya singgah sini.. heh..heh..heh.. lain kali cuba lagi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~k.i.t.e p.u.n.y.a~ salam kenal.. mekacih singgah sini.. blh apa salah ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~ heh..heh..heh.. cuba lagi lain kali ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah./..wat peringatan tuh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nmpknyer persaingan kian terserlahhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x leh jd nih...nk gak hadiah lagii..

Yatie berkata...

tahniah utk pemenang..

Yatie berkata...

masa masuk ari tuh tgk gak brape ramai tapi terlepas sbb nombor dah naik ke 5010 .. terlebih 9 org plak yg masuk .. kita masuk yg nmbr 10 plak .. hiksss ..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ heh..heh.. takpe cuba lagi lain kali ya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

cuba jgn x cuba

~Eila @ Along~ berkata...

uii..dah ade org menang ekkk..ala...next contest pls..hehe