N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Jan 2009

CONTEST HEADER KREATIF

[ENTRY NI ADALAH STICKY MODE..ENTRY BARU DI BAWAH YER...TQ]

Salam Semua..

Memandangkan... aku terima byk respon yg setuju utk contest header kreatif tu.. so dengan ini aku umumkan.. contest header kreatif tu akan bermula dari Hari Sabtu ni bersamaan 10/01/09 hingga 31/01/09.. heh..heh..heh.. biar lama skit.. senang utk korang kumpul idea2 utk buat header2 tu kan.. contest ni terbuka kepada semua.. tak kira ler.. kreatif ke tak.. klu rasa nak join dialu2kan.. tapi ada prosudernya tau... gambo2 utk header2 tu.. kena la korang cari sendiri dari blog aku ni..(aku akan tempekkan gambo2 terbaru..dont worry ok).. rekacoraknya.. klu blh..jgn ler terlalu crowded sgt... karang jadi lain plak kan...biar simple but nice... kiranya amat ler sesuai ngan tema blog ni.. CUTEMIUT...blh gitu..hah..hah..hah.. emm.. tak kisah berapa byk yg korang nak buat.. tapi klu nak hantar tu.. biar sekaligus.. jgn ler plak.. satu..satu hantar kat email aku tu.. tu klu pada sesapa yg rajin nak buat lebih ler....no limited.. terpulang pada korang.. ok bila dah siap.. sila hantar kan ke email aku... cutemiut78@yahoo.com sila beritahu nama sebenar dan url blog masing2 ya...

segala header2 tu akan dinilai dari segi pada sesapa yg ikut prosuder dan sapa paling kreatif.. so good luck 4 you all..!!! Try your best ok...hadiah misteri menanti pemenang...

67 ulasan:

SaDi berkata...

alaaaaaa.... part nak jd kreatif ni mmg sadi selalu fail.... huahuahuahua :)

SaDi berkata...

anyway... good luck for all participants.... :)

~~ciklinn~~ berkata...

wah gud lucklah pada yg masuk tu....

Eita berkata...

hehehehe :) eita tarik diri sebelum bertanding hahahaha :P

Eija @ Purple28 berkata...

alahai taklah kreatif..tapi kalo ader masa kite cuba masuklah..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ takpe ler.. cuba2 ler.. mana tau.. menjadi kreatif kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ la.. jom je join sekali.. mana tau ada rezeki...

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ eh... napa plak tarik diri... jom ler join sekali..

CuTeMiUt78 berkata...

~eija a.k.a purple 28~ join ler.. mana tau blh menang kan.. anyway thank k tolong kita..

Eita berkata...

tgk la kak eh kalo ada kesempatan hehehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh.. heh.. takpe dik.. masa contest ni.. panjang.. smpi akhir bulan.. klu sempat nak buat.. silakan memang dialu2kan

Aleeya berkata...

rajin ehh ko buat contest n bagi hadiah, bagus la ko nehh hehehhe

zino berkata...

yang buta IT macam zino ni duduk diam2 jangan nak nyampuk hehe

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

xreti ar nk design..nk adiah je. hehe!!

reena berkata...

wah... sis yg rajin buat kontes.... heheh... kali nih dpt hadiah ape ek???

su berkata...

leh cube nasib neh kan! ihiks!

UnGu VioLeT berkata...

slm kak, ade award menanti utk akak.. dtg ambik yer!!!

neezareef berkata...

sape kah pemenang bertuah itu ntni..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

siapakah pemenang bertuah tu, apapun good luck pada yang menyertai

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~ heh..heh..heh.. just 4 fun je... sambil mengeratkan silatulrahim antara kengkawan semua..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ eh.. cuba2 ler join.. mana tau blh jd kreatif kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ cuba ler dik.. mana tau blh menang..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ heh..heh..saja suka2 je dik.. hadiah adalah misteri... nak tau.. jom ler join

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ join jgn tak join..amat ler dialu2kan

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ oh best ada award yo.. ok nnti akak dtg ambil ya.. mekacih dik

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ heh..heh.. kita nntikan sapa yg bakal menjadi pemenang..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~ heh..heh.. kita tunggu dan lihat sapa yg bakal menjadi pemenang ya

Ena berkata...

adehhh yg aku pun org tlg wat kan so kompem la aku tak masuk contest ko ni ekekeke...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ heh..heh..cuba2 dulu.. mana tau.. tersenarai sebagai pemenang..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

ader masa akan ku cubaaa.....

CuTeMiUt78 berkata...

~rm~ hah...hah...cuba jgn tak cuba.. masa dateline tu lama lagi..

eya berkata...

salam..sy nk tlg watkan jugak la..ade adiah kan..wakaka

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ermm..x dpt den nk nolong do

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk wek header sdiri pun x de masa...hehehee

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x pe bg peluang kat org lain

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

moga berjaya dlm kontes erkkk...

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~ salam kenal.. heh..heh.. jom ler join.. ha'ah ada hadiah yg menanti..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. belum cuba blm tau..

~~ciklinn~~ berkata...

eh linn dah tunjuk ker header yg linn buat tu..lom lagikan....
heheheheeehh

~~ciklinn~~ berkata...

eh camner nak hantar gambar pakai email yerk.... mihahaha buta IT sungguhlah aku nie

ateh... berkata...

nak join le..tapi ade syarat2 penyertaan tak??hihihi.hadiaha pe hek?best tak ni...

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ heh..heh.. dah hantar ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~ateh~ jom ler join.. syarat2nya ada tertera kat n3 tu.. tak susah sgt ler.. hadiah misteri tak blh beritahu.. tapi ada ler hadiahnya..

JIVEBUMZ berkata...

wah best nie.. mti kite nk cuba nasib laa yer.. insyallah

atty's berkata...

nak tamat nanti baru kty anto..cari ilham lagi nieh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

bkn x nk cuba..nanti x cantik...huhuhuhu..kiter x kretip laa

Nurhayati berkata...

best contest ni.. tapi tak creative ni yang payah.. takpe2 cuba hihihi

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~ cuba la...mana tau bernasib baik.. kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ takpe.. kumpul dulu.. pastu hantar sekaligus.. baru meriah kan kak..cari jgn tak cari tau

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ cuba la.. ala.. takpe.. cuba dulu.. klu tak cuba tak tahu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~ heh..heh.. cuba ler.. mana tau.. terpilih kan

kuIna Jentayutiara berkata...

vry gud ooo nanti sy cuba menkretifkn diri sy ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ cuba la ya..

littlestars berkata...

hahahahaha...aku tak kreatif..so tak yah masuk ler..menjahanamkan gambar orangbagilah kat ku hehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~littlestars~ belum cuba belum tau..

fazemy berkata...

blog sendiri pun tak de header nk wat blog org lain lagila tak reti. haha. gudidea gak ni kan..suruh org lain buatkan..bg hadiah. kih kih..

btw..salam perkenalan.

CuTeMiUt78 berkata...

~fazemy~
heh..heh..heh. belum cuba blm tau kan.. slam perkenalan..

Luth Textile berkata...

Kak,
luth tak lupa la..
igt la kak..
cuma nak peram lama2 sket..
baru hadiah tu gempak
tungguu...

jgn kecik ati k..

queenrara berkata...

berharap menang T_T

queenrara berkata...

dah e-mail akak dah :P

CuTeMiUt78 berkata...

~luth textile~
hehe..heh..hehh..tak kecik hati la luth..akak just gurau2 je...

CuTeMiUt78 berkata...

~ queen Rara ~
emmm.. mekacih ya sudi join.. akak dah tgk dah.. tapi tak ikut rules, sila cuba lagi ya..

queenrara berkata...

saya buat nanti. masa hari last date saya hantar. ekekekeke

rantong berkata...

Sekadar mengingatkan. Amalkan doa ini.

Dari Surah Al-Baqarah ayat 286, bermaksud;

"Ya Tuhan kami, janganlah Engkau hukum kami jika kami lupa atau kami melakukan kesalahan. Ya Tuhan kami, janganlah Engkau bebani kami dengan beban yang berat sebagaimana Engkau bebankan kepada orang-orang sebelum kami. Ya Tuhan kami, janganlah Engkau pikulkan kepada kami apa yang tidak sanggup kami memikulnya. Maafkanlah kami, ampunilah kami, dan rahmatilah kami. Engkaulah Pelindung kami, maka tolonglah kami menghadapi orang-orang kafir".

liwaniel berkata...

menarik contest ni..tapi wanie tak reti la nak buat header cantik2

Mak Su berkata...

maksu siang2 mengaku kalah,maksu tak pandai bab2 ni :(

tiha berkata...

rajin yer..wat contest..