N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jan 2009

Tag 16 Dari Eitakz

Salam semua...
Emmm... kali ni nak buat tag dari adik lalingku..tag kali ni blh dikatakan tag terpanjang gak ler.. so jom kita tgk apa soklan kali ni...

Tag 16 dari Eitakz

Rules dia..
1. Apabila telah terpilih dengan malangnya (malang?) silalah menulis 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup anda.
2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini.
3. Sila tanda manusia yang telah menanda anda di peringkat awal
4. Ketahuilah, jika anda terpilih ia adalah kerana anda juga manusia biasa yang perlukan perhatian dan kasih sayang yang secukupnya ketika bayi, tetapi tak dapat.

oh..gitu erk... emmm.... so ni 16 perkara paling rawak sama ada tentang fakta, perangai tak senonoh ataupun hala tuju hidup aku.
1. suka mengemas
2. suka membasuh
3. suka memasak
4. suka berangan
5. suka menyakat
6. suka kena puji
7. suka baca novel
8. suka jenjalan
9. tak suka iron baju
10. tak suka tgk sepah2..serabut pala
11. tak suka jalan takde tujuan
12. tak suka kat org yg cakap tak serupa bikin
13. tak suka lipat kain baju...tapi klu dah mula lipat malas nak masuk almari
14. tak suka subahat ngan org yg suka buat fitnah
15. klu blh nak jadi isteri dan ibu yg baik...
16. klu blh nak jadi contoh teladan yg baik utk anak...heh..heh..insyallah ler.

2. Silalah hasut 16 orang lain untuk melakukan perkara ini. oh ok... ni nama2 yg tersenarai
1. eya
3. eija a.ka. purple 28
7. sadi
13. mana2 follower cutemiut yg tak tersenarai namanya
14. pada list nama kengkawan yg kat side bar tapi tak tersenarai diatas
15. pada yg komen kat n3 ni
16. pada sesapa yg belum pernah buat tag ni
utk soklan 3 tu.. org yg kena kan aku ni adalah Eitakz.. cam yg aku pastekan kat atas tu..
so..pada yg telah buat.. sila abaikan.. pada yg terkena tu.. dan belum buat.. buat ya.. takmo ngelat.. heh..heh..heh..


16 ulasan:

atie berkata...

ooooohhh, nama akak pun ada tu.nanti akak buat yer .... time lapang2 sikit tau

Tokyo BLUE berkata...

hehe nasib baik aku tak kene tag,, muahaha

~~ciklinn~~ berkata...

ku kena ka? adehh..insyallah nanti ku buat... mihahhaah

eh linn masih bermasalah nak hantar gamabr amiru nie.... huhhuh nampak gayanya ken asuruh laki ku lah tlg nie...

su berkata...

hehe...ade mase nanti su jwb ek! tq2!

Ena berkata...

phieww... mujur tak kena ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ ok..nnti senang2 buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~thafiq/tokyo blue~ dah komen.. kena buat tau... cuba baca blk kat n3 tu.. pada yg komen n3 ni.. kena buat gak...heh..heh..heh..dan juga kepada list kengkawan kat side bar yg tak tersenarai diatas.. pun kena..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ ok..nnti buat ya...ya ke.. cuba la minta tlg kat sesapa yg tahu k

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ ok..nnti buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ko dah komen kan. so kiranya ko tersenarai utk buat juga tau... cuba baca blk n3 aku tu.. pada sesapa follower yg tak tersenarai dan juga yg telah beri komen kat n3 ni.. kena buat.. so ko kena la... klu ko blm buat tag ni

neezareef berkata...

ayamak..
temasuk jugak antara org yg kena hasut..
hehehehe..
nnti senang niza wat ya

16x kena pk sbb semua 16 je

:D

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ heh..heh..heh.. buat yo..

~Eila @ Along~ berkata...

oowhh..boleh tak nak komen..tp takmo buat..coz ade org komen eila ni asyik buat tag je..macam byk sgt mase lapang tuu...hahahaha (padahal malas nak buat tag ni)

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ heh..heh..heh.. klu rasa rajin nak buat.. buat la.. takde halangan..

eya berkata...

da buat tag da..
br pasan ade tag ni

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

amboi..tag ita