N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Jan 2009

Rate Your Blog

Salam Semua...

Ok.. tadi ni singgah ler blog sadi.. sekali kan terbaca plak pasal rate your blog ni kat blog sadi... ari tu kan korang dah tau berapa nilai harga blog cutemiut ni... sekarang ni korang nak tau tak apa rate utk blog cutemiut ni.. jom tgk.. apa rate blog cutemiut ni...



OnePlusYou Quizzes and Widgets


Created by OnePlusYou - Free Dating Sites


hah.. tu dia.. for GENERAL AUDIENCES.. so utk semua la kan.. heh..heh..heh.. korang nak cuba tgk apa rate blog korang klik kat picture tu ya

12 ulasan:

SaDi berkata...

huahuahuahuahua :D samalaaa kita :)

SaDi berkata...

sadi baru pos hadiah hari tuuu... :p

SaDi berkata...

nanti bg tau kalau dah sampai...

SaDi berkata...

hopefully you like it :)

zino berkata...

kiranya blog utk tuntunan umum la..

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

ct juga "G"

aNIe berkata...

Cutemiut...macam2 sekarang ye...menarik jugak...

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ hehehehe..oh ya ke.. k nnti klu dh smpi, kita info ya..mekacih. hadiah sadi, kita blm berkesempatan nak pos..nnti klu dah pos..kita info ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ yup..utk semua golongan

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~
sama la kita kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
ha'ah kan kak.. cuba la..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ewah