N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Jan 2009

SMS Cinta

Salam Semua...

Emmmm.. actually hari ni.. cam blurrr...skit.. napa ntah... sejak dua tiga hari ni.. aku mimpi yg bukan2 je.. nak kata seram.. tak juga.. nak kata mimpi yg lawak pun tak juga.. tapi mimpi yg apa2 ntah.. mimpi g daki bukit la.. g jogging ler... mimpi jalan2 kat tasik ler... napa agaknya.. sapa blh tafsirkan.. heh..heh..heh..heh.. ok la lupakan pasal mimpi aku tu ya.. hari ni nak share ngan korang.. email yg aku dapat ni.. cara nak mencairkan hati yg tersayang melalui SMS.. mungkin pada yg tgh bercinta cintun tu.. blh guna pakai utk memujuk sang kekasih.. tapi rasanya tak semestinya utk pasangan yg bercinta je.. utk yg dah kahwin pun blh gunakan kot SMS ni.. utk memujuk suami /isteri masing2 yg dilanda rajuk.. hah..hah..hah..hah.. jom kita tgk SMS tu..
SMS Cinta

1. Dari mana datangnya cinta ……dari SMS turun ke hati …..

2. Andai kau dapat melihat hatiku....Andai saja kau dapat membaca fikiranku...Betapa ruang jiwaku penuh bayangan dirimu,Menghiasi hari-hariku,.....Senyum dan suaramu teduhkan jiwaku...Cintailah aku dengan kesungguhanmu

3. Kalau I boleh menyusun abjad, I nak letak U dekat dengan I

4. Hello..U ada plaster tak?? I luka teruk sebab jatuh cinta pada U!

5. Hello..Aku pencuri…dan aku di sini nak curi hati kau!!!

6. U ni doktor ke? Kaki I terseliuh sebab jatuh cinta pada U !

7. I nak belanja u gula-gula HACKS…..faham tak ertinya?
H- Hanya

A- Aku
C- Cinta
K- Kau
S -Seorang

8. Luahan Cinta Ibarat Kentut…..ditahan sakit….dilepas malu….dah keluar..fuhhh! Lega!!!

9. Jika kau hidup sehingga 100 tahun….aku hanya ingin hidup hingga 99 tahun kerana aku tak rela hidup tanpa kau…

10. Di bawah ini senarai yg aku tak suka ttg kau…

1…..
2……
3…..
4……
Apa nak buat?? Aku suka semuanya ttg kau!Tekan ke bawah jika kau merinduiku….Tekan lagi kalau masih rindu…..
Lagi….
Lagi….
Masih tekan lagi???
Nampak sangat rindu…..
Aku juga sedang merinduimu…

11. Biarlah yang dulu jadi masa laluku, dan kau menjadi masa kini serta masa depanku.

12. Kalau cinta ibarat penyakit,aku taknak makan ubat.Biar aku merana diserang penyakit ini krn aku ingin kau tahu betapa aku mencintai kau!

13. Org kata kita hanya jatuh cinta sekali saja. Tapi setiap kali aku mendengar suaramu, aku jatuh cinta sekali lagi!

14. Aku terasa sesuatu dihatiku…ianya seperti bara yg kecil. Setiap kali aku melihatmu, bara ini menyala dan ia sungguh istimewa kerana AKU CINTAKAN KAU!

15. Apakah kasih sayang perlu diucapkan?Tidak perlu. Lalu kukirim SMS ini padamu, hingga tidak perlu mengucapkannya.

16. Andai hatimu penjara, biar aku dipenjara seumur hidupku di dalam hatimu…

17. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

18. Aku mahu kau tahu aku menyintaimu setulus hati..bukan hipokrit…bukan cinta palsu..bukan ada kepentingan….Ini adalah cinta tanpa syarat….Aku begitu menyintaimu…..

19. Cinta akan hilang jika diambil org. Cinta akan mati jika digenggam rapi. Bagaimana harusku memegangmu? Apa perluku meneruskan atau melepaskan?

20. Betapa indah pun perkataan, tak boleh sama utk menyatakan cintaku padamu…

21. Tuhan memberikan rasa cinta dalam diriku, dan aku memberikannya padamu. Tolong jangan diberikan lagi pada orang lain.

22. Cintaku bukan ibarat kertas…..Cintaku adalah bara yg sentiasa menyaladan semakin marak ditiup kerinduan padamu…..

23. Jika mencintaimu satu kesalahan…biar aku bersalah. Cintaku padamu sangat kuat dan akan kuperjuangkan hidup ini demimu…

24. Cinta kita banyak ranjau. Tapi percayalah ia tidak sedikit pun mengurangkan cintaku padamu….Kau adalah insan teristimewa dalam hidupku

25. Aku tak dapat hidup tanpamu…..kerana kaulah nyawaku……

26. Jika cinta itu dicukai..aku lah pembayar cukai paling tinggi!

27. Mencintaimu adalah perkara terindah yg pernah berlaku dalam hidupku.
Mana mungkin aku melupakanmu seumur hidupku. Kaulah kekasihku yg pertama dan terakhir.

28. Air mata kerana sahabat 1 pengorbanan,Air mata kerana ibu bapa 1penghormatan,Air mata kerana kekasih 1penyesalan,Air mata kerana Allah 1 keberkatan.


wah jiwang2 ayat nya kan.. teringat plak masa zaman bercinta cintun dulu.. heh.heh..heh.. lawak gila...so ada sesapa yg nak guna pakai ayat2 camtu utk memujuk hati pasangan? Agak korang ler kan.. klu guna kan ayat SMS tu.. termakan pujuk tak.. hati yg sedang rajuk tu...??


22 ulasan:

neezareef berkata...

huhuu..
x hingat punye ayat
termakan ke x ko rina...

eya berkata...

kite pon penah terbc tertgk sms cinte ni..hehe

kuIna Jentayutiara berkata...

dpt sms mcm ni angau seribu tahun nie...

nizza-abira berkata...

wah! leh jd rujukan ni... hehehe....

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

huhu..dasyat..dasyat...

cute miut kene tag tau..jawab lupe g amik ye hehehehe...

Lina berkata...

rina...aduh syahdu syahdan dah...amik satu nk sms gak...hahah

neezareef berkata...

wah2 lina..siap copy tuuu...ewahhhhhhhhhh

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh..

prebetsabu berkata...

ahahah leh compile jd buku ni

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh..heh.. tu la ayat tak hingat punya.. emm... blh ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna jentayutiara~
bukab beribu thn... tapi bertahun2 angau nya..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abira~
heh..heh..heh.. siap nak buat rujukan tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~nnrina~
heh..heh..heh.. dah buat pun tag ya..mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~
nak semua pun blh..hah..hah..hah.. syahdu habis..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh..heh....jiwang sih...

CuTeMiUt78 berkata...

~prebetsabu~
kah..kah..kah.. nak buat ke..??

e_ja berkata...

cutemiut,
aiseh ni baru betul2 jiwang karat nih..hehehe..
dh lama dah berlalu zaman ni bg eja..
skrang ni layan rock jer..yeah yeah!!

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
hah..hah..hah.. musim rock plak kan..

reena berkata...

byk btl sms cinte nih kan sis??

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
ha'ah kan..tak terikut rasanya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

hacks...time sekolah rendah..den tau mean dia...mcm2 kan

~Eila @ Along~ berkata...

rina..time bercinta dulu tak sah kalo sehari tak hantar ayat2 cinta..hehe