N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Jan 2009

Award Top Komentar Disember

Salam Semua..

Wah.. hari ni betul2 happy ler.. heh..heh..heh.. walaupun cuaca kat sini cam mendung je.. emmm.. tapi tak ujan.. yg buatkan aku betul2 happy sebab aku dapat award speciall dari adik manis yg jauh dimata sapa lagi klu tak mar (ungu violet). Actually award khas ni au terima sebab aku jadi pemenang top komentar bulan Disember kat blog dia..so excited ok.. siap ada certificate lagi...

ni ler award / certificate yg aku terima dari mar.. nice kan..

so.. utk adik laling yg jauh dimata ni...

terima kasih yg tak terhingga dari akak utk mar.. diatas susah payah membuat award khas ni utk akak.. akak amat2 terharu... terima kasih byk2 mar... akak amat menghargai award tu.. semoga ikatan persahabatan kita berkekalan hendaknya.. insyallah.


12 ulasan:

neezareef berkata...

wahhhhhhh

lawo la..terharu kan kalo dpt gitu...

simpan gantung tinggi2 kt blog bg npk..
hehehe

aah arinie mendung kan
td g keja ade renyai2 gak

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ memang sugguh terharu.. heh..heh..heh.. nnti kita gantung tinggi2 ya..
heh..heh.. neeza masuk keja kul berapa.. ?? kita ni berselisih jalan agaknya

~Eila @ Along~ berkata...

wahh..cute..tahniah..harus ni tepek cert ni besar2 ..hahaha...

kuIna Jentayutiara berkata...

terbang jauh lak award tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ tepek jgn tak tepek.. kan eila..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ ha'ah... jauh ler sesangat terbangnya.. heh..heh..heh..

JIVEBUMZ berkata...

wah bestnye dapat award ala-ala sijil tu kan.. xsia-sia kasi komen manyak2 kan.. syabas!! hee

CuTeMiUt78 berkata...

~Jivebumz~ heh..heh..heh.. tu la.. berbaloi gak ler.. mekacih ya

UnGu VioLeT berkata...

u're welcome sis!! mar pun harap akan ukhuwwah nie akan terus berkekalan dan berpanjangan.. mane tahu, ade rezeki, leh kite jumpe satu hari nanti kan..

anyway, keep in touch sis!!

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

sonoknyer

Ena berkata...

best tol ko rajin dapat award ek ihiks..
pesal mamafif dah kalah ni ekekeke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

leh lak kalah..x aci tull...suemr dpt hadiah..x aciiii...uwaaa...