N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Jan 2009

Bersiaran Dari JB

Salam Semua

Aku bersiaran langsung dari JB sekarang ni.. alhamdulilah aku dah pun selamat tiba di rumah mak ayah aku di JB pada pukul 4.30 ptg td.. heh..heh..he. Ni nak info kat korang ni... semalam aku sebelum balik ke JB, aku sempat bertemu dengan adik laling aku.. terima kasih ya EitaKz sebab sudi gak jumpa akak.. walaupun hanya seketika. Semoga tak serik la jumpa akak lagi ya.. ok la korang.. nnti kita sambung lagi ya.. budak bulat tu.. nak kena mandi dulu.. kesukaan main je dia.. see you..




11 ulasan:

zino berkata...

selamat bercuti... sempat lagi hantar lapuran tu hehe

~Eila @ Along~ berkata...

alhamdulillah dah selamat sampai..enjoy ur holiday rina!

prebetsabu berkata...

anda telah dijemput utk kempen hijaukan laman anda di masviona.com!

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
heh..heh..sempat je.. klu tak sibuk ngan budak bulat tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
memang enjoy ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~prebetsabu~
oh ya ke.. emmk nnati klu sempat jengah kesana..kita laksanakan ya

CuTeMiUt78 berkata...

~prebetsabu~
oh ya ke.. emmk nnati klu sempat jengah kesana..kita laksanakan ya

Ena berkata...

wahhh ko dah jmp dak blogger ek..
ni yg jeles ni..
kita bile lagik nak jmp ni uhuks

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah..bersiaran tuh..cayalah..ingat kan//bersiaran dr singapore..hik3

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. insyallah klu berkesempatan.. jumpa la kita

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
heh..heh..heh.. klu dari s'pore.. takde siaran..