N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Jan 2009

Amirul

Salam Semua...

Malam tadi cik abg aku blk keja lambat.. kesian budak bulat mirul tu mencari2 ayahnya..asal bunyi motor lalu je dia ingat ayah dia... sampai penat dah aku nak jawab soklan dia tu.. selalu sebelum nak tido... memang dia akan main2 ngan ayah dia.. baru dia tido..tapi semalam dia main sendirian sampai dia terlelap sendriri... boring agaknya tunggu ayah dia tak balik2.. actually bukan semalam je dia menunggu ayah dia balik keja.. sebelum2 ni pun macam tu gak.. biasa la kan lately ni memang keja tgh melambak.. almaklum ler nak cuti CNY...cik abg aku pun blk dah malam.. kekadang sempat gak ler main ngan budak bulat tu.. kadang2 tak sempat langsung...tgk pada budak bulat tu... tido cepat ke lambat la.. kesian tau.. tapi nak buat camne kan.. dah nama pun keja.. nak tak nak.. terpaksa la gak kan..sib baik ada ibu ni kan.. blh la gak.. dok melayan dia main.. so semalam.. sempat la aku snap beberapa keping gambo mirul duk main sorang2.. jom kita layan gambo mirul k...

muka budak dah ngantuk tapi still nak main.. tgk je.. la apa yg dia main.. habis semua dut..dut.. (motor) dia sepah atas katil...

sempat lagi posing ngan ibu sambil baring2 kat katil...heh..heh..heh..(abaikan muka aku yg mcm apa tu.. )

masa ni.. sibuk tanya... ayah..ayah..ayah.. sambil masih lagi pegang motor tu...

dah mula boring... takde sapa nak layan kan.. main sorang2....

dan akhirnya.. tewas gak ler.. ngan dlm tido tu pun.. still lagi pegang.. motor tu..

tu la citer malam tadi punya hal.. bila tgk dia tido.. alahai.. kesiannya la.. tunggu ayah smpi tido.. heh..heh..heh..heh.. ok tu je.. !!!


19 ulasan:

eya berkata...

alololo...shiannye mirul dok tggu ayah dia balik smpi tertdo. ayah dia lek koi bp lah smlm?

neezareef berkata...

siannye la..tetido ngn moto2 segala..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
tu la.. ayah dia blk kul 11 mlm.. smpi umah dkt2 kul 11.30 mlm..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
hah tu la.. nak tunggu main ngan ayah.. smpi tido ngan moto2nya skali..

MasNurin berkata...

Alah kesiannya mirul, anak saya pun ada gak macam tu tapi skrang ni dia dah pandai. Dia suoh je tepon ayah dia tanya bila nak balik.

CatlinaFly berkata...

ui siap tido dgn mainan2 lagi tu..cian mirul tunggu ayah ye..

Tukang cerita berkata...

siannya...
ngan moto2 pun burink tggu ayah,
eheks!

UnGu VioLeT berkata...

mirul mmg comei..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
kadang2 mirul cenggitu gak..ikut mood dia heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~catlina~
ha'ah.. tu tahap boring ler tu.. habis semua mainan dia sepahkan kat katil

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
ha'ah tu la pasal.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~unggu violet~
heh..heh..heh..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ank tido..mama pun tido gak ker??

SaDi berkata...

laa hai... sampai tertidur ngan moto... cute... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
heh..heh..heh..heh..gitu ler..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

asyiknyer duk main sampai tertido

CuTeMiUt78 berkata...

~kak rose~
yg benornya dia memang dah mengantuk.. tunggu ayah dia.. tu yg smpi tertido tu

~Eila @ Along~ berkata...

alahai..kalo tgk budak2 tdo kan..rase tenangggg je kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
ha'ah.. memang sweet je tgk