N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

12 Jan 2009

Lagi Award...

Salam Semua..


Heh..heh..heh.. kali ni aku nak publish award lagi.. (sila jeles ya..) ha..hah..hah.hah.. ok award ni actually aku dah dapat dah.. dari adik laling aku.. Eitakz.. tapi kali ni dapat sekali lagi dari adik laling yg lain plak.. kali ni award ni datang dari jauh.. sapa lagi klu tak dari Miss Unggu Violet kita.. mar yg berada jauh nun dimata...



terima kasih banyak2 mar.. sebab sudi beri akak award ni... dan juga sentiasa ingatkan akak... walau pun akak dah dapat award ni.. akak still terima dan akak tempek kan kat blog akak ni ya.. thank you very2 much.. mmmuuaahhh... syang selalu dari akak dan mirul..

ni ler awardnya... (aku terima award ni tanpa ada rules nya..)heh..heh..heh..heh..




8 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

awarddddd :)

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

cute miut ni rajin pasal tu byk dapat award hehehehe...
tahniah..tahniah..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ :)

CuTeMiUt78 berkata...

~Nrina~ heh..heh..heh.. biasa sajok..

UnGu VioLeT berkata...

trima kasih sudi terima skali lg kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ sana2 mar..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kumpul award je erk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ :)