N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Jan 2009

Mirul Yg Rajin...

Salam Semua..


Heh..heh..heh.. kali ni nak citer pasal mirul yg rajin ler plak.. rajin apanya.. bukan rajin tolong pun.. rajin nak main je.. actually gambo2 ni aku snap masa aku blk JB minggu2 yg sudah.. hampir2 aku terlupa pasal gambo ni.. tadi bila belek2 folder baru perasankan gambo ni... so jom layankan aksi2 dia..

uisshh... apa yg disapunya tu... hai.. anak sapa ler ni.. org sapu kat rumput.. dia sapu tang simen tu je..

hah tu.. apa ler yg dia pandang plak tu...(abaikan baju2 yg bergantungan kat belakang tu ya..)
hah..tu dah kenapa plak tu... masa ni mak aku tanya buat apa tu mirul.. dia blh cakap main....gelak je org yg tgk dia tau..

tgk... dah diterbalikkan plak penyapu tu.. nak kemana ler tu..

heh..heh..heh.. dia ingat penyapu tu blh berdiri sendiri ler klu dilepaskan.. bijak2...

hah.. tu ler dia.. aksi2.. mirul yg kononnya rajin... rajin buat sepah... kadang2 bila tgkkan gelagat dia.. memang rasa bersyukur sangat..sebab perkembangan amirul hisham amat ler baik... seronok sangat tgk setiap perkembangan diri dia.. semoga dia membesar dgn sempurna dan menjadi anak yg patuh kepada ibu bapa dan menjadi anak yg baik.. insyallah..


31 ulasan:

MasNurin berkata...

Kehkeh...pandai lah Mirul ni. Kalu nak tau dia ada chance jadi macam uncle W dia. Cik W akak tu pun rajin mengemas rumah dan membasuh serta menyidai baju. Keje akak cuma memasak dan melipat kain. Hehehe dari belum kawen lagi dia memang pangai macam tu. Senang ler akak.

~~ciklinn~~ berkata...

alahai rajinnyer budak bambam yg cute nie.... geramm ciklinn tau... ni kalu ku dpat harus ku cobet2 pipi dier....

dah sihat yer dia..alhamdulillah

hihhihh mesti kelakarkan tgok dia duk lepas pennyapu tu..

masviona berkata...

alahai rajin nye mirul....meh sini acik upah cubitan mesra kat pipi yg tembam tuh...ahakss

neezareef berkata...

eeiii geramnye nengok...dah le comey rajin lak tu

atty's berkata...

wah mirul..rajin hah..anak sapa le yg rajin tu..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

amboi mirul, rajinnyer...dah lah tu geram lak auntie nengok, bersemangat betul, rasa cam nak cubit-cubit aje pipi tu

JIVEBUMZ berkata...

alahai tomeinye si mirul tu..geram nengok die..

~Eila @ Along~ berkata...

ambaoi..tak sangka dak bam2 ni rajin sebenarnya..ni tambah ayang nik...hiks...suke2 je syg anak org..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ oh ya ke.. insyallah semoga dia pun cenggitu gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ heh..heh..heh.. tu ler aksi dia.. memang kelakar sesangat.. alhamdulilah dah sihat dah

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ hah..hah..hah.hah..upah eskerim la..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ hah..hah..hah.. memang rajin ler sesangat.. rajin menyepah

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ ha'ah kan anak sapa ler tu.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~ mirul katakan.. cubit untie..jgn tak cubit. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~ heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ heh..heh..heh.. takpe le sayang pun kan..

Monkey D Luffy berkata...

bujang siapa ler tu... bertuah emaknya

su berkata...

dah skolah nanti leh tolong tice pulak ye! hehehe...

zino berkata...

ni suka rela ke paksa rela ni hehe

UnGu VioLeT berkata...

he sooo sweet!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~monkey d Luffy~ hah..hah..hah..hah.. bujang kecik..

CuTeMiUt78 berkata...

~su~ yes tice

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ rela ku pujuk.. heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ memang sweet kan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tgok dk montel ni myapu..tingat dak afif

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

buk tul psamaannyer

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

afif pun nmpk pyapu mesti nk sapu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kekadang tu..berebut2 ngan dia..sabo jek laa

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x pe la kan..dh besa nanti leh tlong mama dia kan :)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh..insyallah mudah2an rajin smpi kebesar la hendaknya

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

aminnn :)