N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Jan 2009

Serupa Tapi Tak Sama...

Salam Semua..

Tadi masa duk jengah kengkawan... aku ada ler terbaca pasal Reena suka mkn sushi king dan anak dia ariana sekarang ni dah macam anak jepun disebabkan masa peknenkan ariana tu.. dia suka mkan makanan jepun.. baru aku teringat...lebih kurang cam jadi kat aku ler.. korang nak tau tak... masa aku peknenkan mirul 2 thn yg lepas.. aku suka sgt tgk gambo ni...
cute tak muka baby ni...
setiap hari aku mesti nak tgk muka baby ni.. siap aku letak as a wallpaper kat pc aku.. pastu kan dtg sengal aku kan.. aku mcm berinteraksi tau ngan gambo baby tu... sambil aku usap2 perut... kononnya cam aku cakap ngan anak aku kat dlm perut la..tapi memang betul la org kata kan.. klu masa kita peknen.. kita suka tgk sesuatu tu.. insyallah anak kita pun akan jadi macam tu.. sejauh mana kebenaran tu.. hanya allah yg tahu kan.. tapi aku rasa cam ada betul tau.. korang nak tau sebab apa.. cuba korang bezakan gambo baby kat atas tu.. dgn gambo amirul hisham kat bawah ni...apa bezanya..?

ni kan gambo mirul masa umur dia 2 bulan...

nampak tak apa yg beza..?? actually klu korang nak tahu.. hanya tang mata je yg berbeza.. mata baby tu.. sepet.. mata amirul bulat..tang..pipi.. lengan yg berketak2 tu.. semua sama tau.. tu yg aku nampak ler.. tak tahu la klu korang kata takde persamaan betul.. Apapun anggapan korang...
bagi aku... alhamdulilah sesangat.. aku dapat anak yg sgt comel.. dan menjadi kesayangan semua.. itu la dia Mohammad Amirul Hisham...

so... esok minggu aku bercuti.. time utk bersantai2 ngan family plak.. heh..heh..heh.. byk keja nak buat time cuti ni tau.. heh..heh..heh.. ok lah kita jumpa lagi hari Isnin dgn citer yg baru plak... Selamat Behujung Minggu semua...!!!

30 ulasan:

Ms.Lilies berkata...

ohhhh...gebunya...geramm! hehehe

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

ader iraslah rina, dua-dua punya pipi yang mulus lagi tembam

Eija @ Purple28 berkata...

aahlah tembammye sangat sama...

cendawanintim berkata...

ha'ah..ada iras..

eya berkata...

a'ah cm same dr segi bam dia..
comel la..

CuTeMiUt78 berkata...

~ ms. lilies ~
hah..hah..hah gebu kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak rose ~
ha'ah kan kak... tang pipi tu yg suke tgk..heh..heh..hehh

CuTeMiUt78 berkata...

~ eija@purple 28 ~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ cendawanintim ~
heh..heh...heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ eya ~
memang tang bam bam tu sama kan..

su berkata...

embamnyer...comey! nak geget2 pipi gebu dia! hikhik!

CuTeMiUt78 berkata...

~ su ~
heh..heh..heh..heh

SaDi berkata...

comelnyeee... yang paling geram... part pipi... mmmuuuaaahhhh :D

aNIe berkata...

Ooh...dari situlah mirul dpt ketembamannya...hehehe...memang ada orang kata begitulah kan...dulu ada kawan akak...kerja kat klinik...pastu terperanjat tgk mata cantik sorang patient arab ni...sejak tu dia suka pakai maskara...dpt anak laki...bulu mata lentik lebat...cantik macam minah arab tu...sampai diorang pun heran mana dpt bulu mata tu..sdgkan mak ayah tak mcm tu...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

bila nak kasi dia adik hehehehe

eita berkata...

alalalalal embammmmm omeiiiinyaaa

Lina berkata...

akak...lina setuju bangat tu..hariz pun ada persamaan dgn pic lizzie yg lina slalu tgk ms peknen dulu...

mama mya berkata...

salam ziarah.. comey baby cute miut hehehe..

atie berkata...

Geramnya.... cute kena tag dengan kaktie yer... sila ambik k

reena berkata...

ahaks... same la... geram sgt nengok.. meh sini aunty nak gigit mirul sket..heheh... marah mommy nanti...

ehemm.. yg 2nd nak pic yang mane plak sis??..hhehe

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
heh..heh..heh.. macam roti pau kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
hah tu la.. wah.. bestkan bila tgk anak2 berbulu mata lebat ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~ nnrina ~
heh..heh.. tunggu mirul pandai berdikari dulu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ eita ~
heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ lina ~
oh ya ke.. tu la kan.. bila kita tgk sesuatu yg cantik tu.. insyallah jadi cantik juga kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ mama mya ~
heh..heh..heh.. mekacih ziarah sini

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak atie ~
heh,...heh... oh ya ke.. ok nnti kita dtg ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ reena ~
sama kan.. oh 2nd picture blm rancang nak tgk sapa..hah..hah..hah

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

saspen jerk..ingatkan mirul la td

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
heh..heh..heh..