N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Jan 2009

Citer Cuti 2

Salam Semua..


Emmm...boring ni + malas nak buat keja.. maklum ler kan.. lama cuti.. tu yg lemau skit nak mulakan keja... lagipun takde org kat office ni kan.. senyap sunyi je bertambah2 lemau ler aku dibuatnya.. heh..heh..heh.. ok la kita sambung citer pasal percutian aku ke Tg. Sedili tu ya.. ish korang jgn boring plak.. ok kali ni last citer pasal kat sana tu.. so jom kita layankan gambo2 budak bulat tu lagi..


dah puas sesi pujuk memujuk.. kami beri dia bakul ni.. supaya dia lupa kan nak gi mandi laut lagi..nak tahu apa isi dlm bakul ni..


hah tu dia.... mak aku siap bawakan sebakul bola golf utk cucu dia main.. hah tu dia tgh korek bola tu kat bakul.. (tu bawa separuh je tu..sib baik tak bawa semua.. klu tak.. habis semua tmpt dia nak sepahkan ngan bola tu.. jenuh nak kutip balik tau)

dah diambil dibaling2.. kat sekeliling tu.. sib baik tanah lapang.. klu tak haru gak.. keletung kena pala plak karang.. addoooiii la

tak puas hati.. plak tu.. siap nak diangkat bakul tu.. nak dikeluarkan semua bola2 yg ada kat dlm bakul tu

heh..heh..heh.. buat muka bllluurr bila kita suruh dia pergi kutip bola yg dia dah duk baling2 tadi tu..

hah tau pun kutip balik segala bola2 tu kan (heh..heh..heh.. tu la chalet mutiara motor tu..) yg duk tgk tu.. takde kena mengena ngan ini cerita ya

ok.. dah kutip.. bola2 tu... jalan sambil nyanyi.. ntah lagu apa ntah yg dia nyanyi.. cuma faham.. oooi..ooiii.. tu je.. yg lain nyanyi ikut bahasa dia je

hah.. tu tgk.. penuh tgn pegang bola golf tu.. nak masukkan balik dlm bakul tu tadi..

konon eksen nak campak je kat dlm bakul.. bukan masuk pun.. duk keluar balik ada la..

boring je muka.. baling2 bola kat dlm bakul tapi keluar je.. tak masuk2 pun... masa ni opah ngan atuk dia sibuk melayan karenah cucunya.. aku tak kose nak layan dah.. penat tau....lari sana.. lari sini.. kejar bola2 tu.. takut terkena org plak karang.. naya je

dah boring kutip bola2 golf tu.. hah dia duk tendang plak bola tu...

hah.. dah penat.. sibuk cari air tak.. (air kotak) bukan main sopan lagi anak ibu ni duduk.. siap bersimpuh lagi..heh..heh..

dah penat main bola.. dah minum, sambung main lagi.. kali ni main kayu ni plak.. actually kayu ni buat pengikat tali khemah kitaorg.. khemah kitaorg dekat skit ngan pokok besar.. bukan apa.. angin punya la kuat.. habis terbang semua.. so kitaorang ikat la tali khemah tu kat kayu pokok ni.. supaya khemah kitaorg tak terbang ditiup angin.. tau apa yg dia buat ngan palang kayu tu..

dia buat aksi naik motor.. siap ada bunyi wweeenngg...wwweeennnngg lagi.. ada ke patut

hah tu siap lentok2 bagai.. konon aksi si rempit la.. rempit ngan batang pokok.. blh gitu..

heh..heh..heh..kami bertolak balik dalam pukul 5 ptg.. budak bulat tu.. masuk je keta.. terus terbongkang.. tak sedar dunia.. tido sepanjang perjalanan balik.. penat la tu..ok la tu je la citer aku.. tak bestkan.. biasa2 je..so habis dah citer percutian aku kali ni..sorry la tak byk gambo2 kat pantai disebabkan kelupaan aku membawa kamera.. gambo2 yg diambil ni pun ehsan dari hp adik aku..


18 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

msuk sukaneka ker..cam kne dera pun ader tuh..excersize erk...

neezareef berkata...

tahan tul panas2 tu si mirul

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

bestnyer amirul main bola taruk lam bakul, cam sukaneka lak

kuIna Jentayutiara berkata...

buat sukaneka ker?

atie berkata...

Sukanya mirul...mandi laut eeekk, mesti best kalau dapat nengok montel ni mandi laut kan....hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
tak de la.. bukan sukaneka.. saja je.. opah dia bawakan bola2 tu utk dia main

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah sampai dah merah padam muka dia tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~
hah tu la.. tapi bukan ler main sukaneka pun.. saja2 je tu

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
heh..heh..heh.. tak la.. just suka2 je bawa bola tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
hah tu la pasal.. tapi tak ler ambil gambo mandi lautnya.. disebabkan terlupa bawak kamera

Ena berkata...

dak bulat ni tak nampak cam stahun lebih pun... nampak cam dah besau dah ish..ish..ish...

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
ramai yg cakap camtu.. nampak cam dah umur 3,4 thn..heh..heh..heh

babyluv_ayang berkata...

pandainyer mirul main sukaneka...takper....exercise bagus 2...

CuTeMiUt78 berkata...

~kakfara~
mirul bukan main sukaneka just saja2 je main bola golf tu..

SaDi berkata...

huahuahuahuahuhua :D

reena berkata...

haha....hepinye mirul skali-skala jenjalan...dorg nih mmg over-excited kan sis?...

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
hah tu la.. memang over excited tau