N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Jan 2009

Pemenang Capture 5000

Salam semua...
Wah.. tak sangka ya.. dah ada pemenang capture pengunjung yg ke 5000... heh..heh..heh.. korang nak tahu sapa pemenangnya... pemenang capture pengunjung yg ke 5000 dan memenangi hadiah misteri dari cutemiut adalah....jeng..jeng..jengg.. EIJA A.K.A PURPLE 28

tahniah ya eija... nanti kan hadiah misteri dari cutemiut...
ni bukti dia dapat print screen kan capture 5000 tu...
tahniah sekali lagi.. kepada yg tak berjaya tu... jgn berputus asa ya.. insyallah akan ada lagi contest kat blog ni.. bila?? akan diberitahu kemudian.. so.. rajin2 kan la singgah blog cutemiut ni ya.. !!!


30 ulasan:

neezareef berkata...

wah tahniahhh

Monkey D Luffy berkata...

sila link kan ke

www.monkeydlulffy.blogspot.com

sebab itu blog aktif aku

dari: Lelaki dan Bunga

atty's berkata...

huhuu..tak berjaya..tahiah..kpd pemenang

JIVEBUMZ berkata...

tahniah la kepada pemenang tu.. jeles i tau! hee

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

terima kasih cutemiut...

Eija Sam a.k.a Purple 28 berkata...

selalulah buat contest lagi yek,,,hikkss

kuIna Jentayutiara berkata...

jealous nie....

nanti buat lagi yer...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ada pung

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ingat kan jd misteri lagi..huhuhu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tahniah kpd pemenang nyerr

CuTeMiUt78 berkata...

~neezaref~ heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~monkey d luffy~ ok dah linkkan dah.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atty~ takpe cuba lagi lain kali ya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~ heh..heh.. takmo jeles la

CuTeMiUt78 berkata...

~eija a.k.a purple28~ insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ takmo jeles arr..insyallah nnti kita buat lagi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ heh..heh..heh.. ada... dan takkan ada misteri lagi dah..

UnGu VioLeT berkata...

tahniah!!!

atie berkata...

Meriah dengan pemenang kat blog mummy mirul nih, tapi yang pastinya bukan kaktie pemenangnya huhu

My Blog berkata...

wah... tahniahhhh

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

tahniah pada pemenang, yg x berjaya sila usaha lain kali....

zino berkata...

tahniah kepada yg menang...

sheila berkata...

murah rezki eija diawal tahun 2009
berkotak2 hadiah sampai kat rumah dia nanti ni..hehhehe

UnGu VioLeT berkata...

tahniah!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ mar.. smpi dua kali ucap tahniah kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~ takpe la kak.. lenlaki cuba lagi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~my blog~ :) mekacih masuk sini

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ heh..heh..heh.. betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ :)

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~ hadiah utk thn baru kan