N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Jan 2009

Mirul & Air

Salam Semua..


Kali ni nak story mory tentang mirul lagi.. heh..heh..heh.. dah nama pun blog mummy amirul kan.. so byk ler citer2 tentang mirul gak.. heh..heh.. kali ni citer pasal dia dan air.. emmm.. sekarang ni.. mirul pantang je.. kita cakap mandi kolam nak.. hah.. dan..dan tu ler dia pun sibuk nak masuk bilik air.. sebab nak main air.. memang skkkee bebenor la.. korang tgk je ler aksi2 dia kat dlm bilik air... gambo ni aku snap masa dia duk berendam kat bilik air rumah mak aku kat JB tempohari.. actually waktu gambo ni diambil tghari tau.. dan dia dah mandi pun sebelum tu.. tapi bila mak aku cakap mirul nak mandi kolam.. hah.. terus dia nak buka baju.. dan laju je masuk bilik air tau.. kita layankan gambo2 dia


masa ni... sibuk nak tgk air tu penuh kat tong tu dulu... padahal kat besen yg dia kata kolam tu.. dah penuh ngan air..


pastu.. bila tgk tong tu penuh air.. wah.. kesukaan dia.. tepuk2 air tu.. biar terpercik2....


hah.. tgk je la muka budak kesukaan main air..

dah.. puas main air kat tong tu.. dia duk kat besen tu... pastu letak plak gayung tu kat pala dia... sambil cakap pi..pi.. (topi)

hah.,.. pastu.. habis dia simbah air tu keluar dari besen...

opppss... tersensored plak...

emmm.. tu la dia.. cerita mirul ngan air... pastu.. bila nak keluar...punya la payah tau.. macam cara pujuk utk ajak dia keluar... mau dekat 1 jam dia duk berendam kat dalam tu... sib baik ada umppan baikk punya.. yg menyebabkan dia nak keluar dari bilik air tu.. klu tak.. ntah berapa lama lagi dia nak duk kat dalm tu.. hai la anak..sabar je ngan gelagat dia ni tau..



26 ulasan:

Tihara berkata...

bulatnye die..comel jerr..

~Eila @ Along~ berkata...

cute...eila dah jatuh cinta ngan anak awak ni..hehe..my hubby tgk blog ni..terus suke kat baby mirul..nasib baik on9..kalo depan2 agaknya habisla mirul kena gomol..heheh

UnGu VioLeT berkata...

akak, mmg geram tgk gelagat mirul yg comel sgt2 nie.. geram tgk..

~~ciklinn~~ berkata...

hishhh gerammnyer..kalu linn masuk sini kan... rasa nak pelok kuat2 mirull... bambamnyer dier...

mummy amirul ni linn nak panggil sapa yer?

su berkata...

uhuksss.....comeynyer dia!

meh nak kiss sket! hehe!

JIVEBUMZ berkata...

salam kenalan,
wah sioknye nengok die mandi kan? ehehe seksis woo..

UnGu VioLeT berkata...

akak, tahniah jd top commentator bulan December kat blog Mar.. ade award special untuk akak.. akak ambik yer nanti.. slm syg slalu dr mar..

Tukang cerita berkata...

Gerammmnyaaaa.....

neezareef berkata...

eeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...gerammmnye nengok badan pejal sana siniiii

neezareef berkata...

budak2 mmg suke main air kan

tp kena ade teman la kalo main kt blk air tu...bhaya..

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~ heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ uisshh.. siap jatuh cinta erk.. heh..heh..heh.. habis la mirul kena gomol je..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh.. geram jgn tak geram dik.. mekacih ya diatas pemberian award top komentar tu.. skkee.. akak hargai sesangat..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ heh..heh..heh.. sib baik dlm gambo je kan.. klu betul2.. nak peluk2 kuat2 pun takde hal nya

CuTeMiUt78 berkata...

~cik linn~ emm.. lupa plak.. panggil rina je

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~ heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ heh..heh..heh.. memang betul tu... klu dibiarkan tanpa pengawasan.. amat ler bahaya nya..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~ salam kenal.. he..heh..heh.. terseksi gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ticesu~ heh..heh...heh..

Ena berkata...

adehhh bukan ajek anaknye syeksyi.. mak nye pun syeksi gak muahaha.. sape la yg rajin snap pict ni ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ish.. heh..heh.heh.. perasan erk.. emm... klu nak tahu.. adik aku ler punya keja...

kuIna Jentayutiara berkata...

seksinya.............

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~ heh..heh..heh.. terseksi la plak

Lina berkata...

kak...anak lina pun suka main air...kadang siap buat alasan nk pee padahal tak pun...bila dah pee cakap nk yak plak...aduhhh la..poning mak ehh

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~ heh..heh..heh.. bebudak memang cenggitu kan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

amboi..berendam erkk