N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Jan 2009

Mirul Punya Imaginasi...

Salam Semua..

Cuaca hari ni cerah... kat sini dah berapa hari tak hujan tau..tapi angin bertiup kencang..klu malam tu.. sejuknya.. macam nak hujan, tapi hujan tak turun2 pun.. heh..heh..heh.. biasa la kan manusia.. hujan salah.. tak hujan salah...apapun hujan tu kan satu rahmat.. betul tak..??
Anyway, hari ni nak story mory pasal budak bulat mirul lagi... heh..heh..heh.. klu korang nak tahu.. amirul punya imaginasi so high tau.. napa aku cakap cam tu.. korang tgk je la gambo kat bawah nii.. apa yg dia dah buat ngan beskal dia..


korang nampak tak.. apa jadi ngan keta kat belakang beskal tu... mirul blh sangkutkan keta tu kat besi belakang beskal yg sepatutnya belakang beskal tu ada bakul.. tapi dah dicabut.. maka di gantikan ngan keta tu... korang nak tahu apa dia kata..

dia siap duduk kat beskal tu..yg dah disangkutkan keta tu... pastu dia pusing satu rumah ngan beskal yg tersangkut keta kat belakang tu.. katanya... "ma... bak..bak..." (ma.. gerabak...gerabak..) hah tu ler imaginasi dia...klu korang nak tahu.. kat kg kan byk gerabak2 kecik yg bawa sawit dari kebun.. ala yg cam motor pastu belakangnya.. ada ler gerabak kecik utk mengakut sawit tu.. hah cam tu ler yg dia nak maksudkan.. heh..heh..heh.. aku sendiri pun tak sangka dia blh fikir nak buat smpi camtu tau...agaknya dia selalu nampak kan.. tu yg dia buat tu.. heh..heh..heh.. lawak kan.. anak..anak..


31 ulasan:

aNIe berkata...

hehehe....anak3 memang penuh imaginasi...kadang kita tak terfikir...diorang dah fikir dulu...

eya berkata...

wah..IQ amirul wat gerabak tu bgs la.
lom 2 taun da de imaginasi.

Ms.Lilies berkata...

hehehe...cute je dia..

babyluv_ayang berkata...

cerdiknyer mirul...itu maksudnyer otak dia penuh dengan kekreativiti....bagus 2....keep it up, mirul...

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

hehehe...kalau budak2 kat rumah nie..dia cakap tu ketapi jer...

selalu susun panjang2 berjela walaupun pd dia cantik tp pd saya sakit mata sbb semak...

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak lady ~
ha'ah kak.. kita memang tak terfikir pun imaginasi dia smpi cam tu sekali..

CuTeMiUt78 berkata...

~ eya ~
hah tu ler.. tinggikan iq dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~ ms. lilies ~
heh..heh.heh..he..

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak fara ~
heh..heh..heh.. penuh kekreativiti...

CuTeMiUt78 berkata...

~ nnRina ~
heh..heh..heh.. mirul blm pernah nampak ketapi.. tu yg dia tau.. gerabak je.. heh..heh..heh.. budak2 cenggitu la kan

~~ciklinn~~ berkata...

hahahhha pjgnyer train amirull....cute nanti bila sampai tarikh 30 hb ingat kan linn yer... linn tepek kejap kat blog header amirul supay sennag cute amik..

CatlinaFly berkata...

keletah budak2...comel je..mmg berimaginasi tinggi :)

e_ja berkata...

cutemiut,
bdk2 umur mcm ni mmmg kuat sgt berimaginasi..
kdg2 mmg kelakar pun ader kita tgknya..hehe..

atty's berkata...

wah mirul genius..leh jadi enggineer

SaDi berkata...

huahuahuahuahuahua :D

SaDi berkata...

comelnyeeeeeee...... :)

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

hehe..nk bawa keretapi ker

kuIna Jentayutiara berkata...

bijak, bijak... ada ketapi dlm rumah..

~Eila @ Along~ berkata...

wahh..inila budak bijak....

~Eila @ Along~ berkata...

kalo rase malas kayuh..naik kete plak..hehe

~Eila @ Along~ berkata...

rina...mirul ni kreatif tau budaknya...tgk je dah leh buat...hebat tuuuu

CuTeMiUt78 berkata...

~ cik linn ~
oh.. ok..masih tak blh nak hantar ya.. k simpan dulu.. nnti kita pickup dari blog

CuTeMiUt78 berkata...

~ catlina ~
ha'ah.. memang tinggi betul imaginasi dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~ e_ja ~
ha'ah.. betul tu..kadang2 tak tercapai akal fikiran kita..

CuTeMiUt78 berkata...

~ kak atty ~
heh..heh..heh.. enginer.. insyallah kak

CuTeMiUt78 berkata...

~ sadi ~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~ mama afif ~
he..heh..heh.. ni pala ketapi ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~ kuIna Jentayutiara ~
heh..heh..heh.. tu blm lagi tgk ketapi yg betul2.. agaknya klu tgk ntah apa plak imaginasi dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~ eila ~
hah..hah..hah.. klu malas kayuh.. naik keta... ha'ah memang tepat tekaan eila tu.. nnti dia turn belakang plak.. semoga kreatif dia tu.. tak merosakkan diri..

Tukang cerita berkata...

hahahaaa...
very kreatif!
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~ tukan citer ~
heh..heh..heh..heh