N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Jan 2009

War Stamps

Salam semua..

Ni nak share ngan korang ni.. tadi duk ler jelajah blog kengkawan.. singgah sini.. pastu kat blog dia ni ada ler n3 pasal ni dan last n3 tu ada kata..suruh ambil dan kena tempekkan kat blog memasing.. so sebagai manusia yg prihatin terhadap nasib palestin... aku tempekkan stamp ni kat sini..aku dpt stamps ni dari C3ndawanintim.. mekacih ya c3nd beri stamps yg berguna utk kita semua memperingati nasib pejuang2 palestin tu....

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau pernah menghantar burung-burung Ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam Palestin dan hancurkanlah Rejim Zionis Yahudi Israel..amin. ..."[lalu bacalah Surah Al-Fil]



so pada kengkawan semua.. sila la ambil dan tempekkan juga diblog korang ya...terima kasih..!!



15 ulasan:

MasNurin berkata...

hehe tima kasih naa..sat lagi aku ambik na tepek di blog.

amizah berkata...

timer kasih....akak dah amik dan dah tempek pun kat blog akak...thax a lot...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

biler la akan berakhirkann...subhanallahhhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

allahhuakbarrrr

~~ciklinn~~ berkata...

dah amik..camner yer linn nak bg header tu..ermm nanti linn ingat lin tepeklah kat blog pastu cute copy yerk..

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~ heh..heh..heh.. sama2 la kita..

CuTeMiUt78 berkata...

~amizah~ sama2 kak.. heh..heh.. sama2 ler kita mendoakan mereka ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ tu la.. sedih kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ oh.. klu tepek kat blog rasanya dah tak surprise la.. sebab org dah tgk kan.. lagipun rulesnya kena hantar by email anyway.. cuba linn savekan kat folder lain dulu.. dan cuba hantar..

~Eila @ Along~ berkata...

rina..sama2 kite doa gara perang ni cepat tamat..

atty's berkata...

kty amik ye..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ betul la..kesian dan sedih tgk mereka tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~ ambil kak.. silakan.. jgn malu2 yo

IdaShah berkata...

yahudi jahat kalah setan

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~ ha'ah kan... yahudi dah macam bapak setan..