N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Feb 2009

Citer Hujung Minggu

Salam Semua..

Selamat kembali bertugas kepada yg baru naik kerja dari cuti yg panjang.. heh..heh..heh.. Ok lah.. ni nak beritahu kat korang ni.. secara rasminya Contest Header Kreatif telah pun tamat tarikhnya..setakat ni aku terima 4 penyertaan. Terima kasih ya pada yg sudi menyertainya.. cantik2 header yg aku terima tu.. akan ku nilaikan dalam masa terdekat ni.. dan akan ku umumkan pemenangnya selepas penilaian tu nanti.. heh..heh..heh.. aku akan buat kejutan.. utk pemenang tu.. so nantikan je la pengumuman utk pemenang header kreatif tu ya.. kepada sesapa yg masih sudi nak buat header utk blog cutemiut ni.. dialu2kan.. walaupun contest dah berakhir..
Ok... kita lupakan dulu pasal contest tu.. hari ni aku nak story mory pasal hari minggu yg lepas ni. Aku ngan kakak2 ipar aku menghadiri majlis pertunangan anak sedara kami di JB. Emm.. actually tak ler meriah sgt.. tapi biasa2 je la kan.. so kami dari BP pukul 10.30 pagi.. kami satu kereta je.. adik beradik yg lain ada hal lain.. so tak blh ler nak pergi.. (heh..heh..heh..klu ikutkan hati.. aku pun takmo pergi tau..mengenangkan macamana layanan yg diberi masa anaknya no.2 kawin thn lepas.. tapi disebabkan takde sapa yg nak pergi.. kami je la wakil adik beradik yg dtg..) emm... so jom kita layankan gambo2 yg sempat aku snap kan ya..


heh..heh..heh.. rinaekino ngan anak2 sedara .. masa ni tgh boring giler.. nunggu pihak lelaki dok menetapkan segala mak nenek pasal pertunangan ni.. masa ni.. dak bulat mirul dah terjerit keboringan tau.. last2 ikut ayah dia duk kat luar..
lepas je... diaorang settle so.. penukaran brg2 hantaran.. heh..heh..heh..tak berapa nampak la plak... (actually brg2 dari pihak perempuan.. adalah hasil kerja tgn kami ni hah.. mak2 sedara yg nun jauh dari BP tau)
so ni ler barang2 hantaran dari pihak perempuan utk pihak lelaki.. jauh dtg tau... tu ler hasil tgn kami mak sedara ni.. yg mana semuanya bidang terjun je..

hah ni plak hantaran dari pihak lelaki kepada pihak perempuan..cantik2 belaka.. tu ler anak sedara yg tunang tu.. kami panggil uda je.. thn lepas.. kakak dia yg kawin.. ala2 eksen je kakak dia tu.,..klu uda ni ok lagi dari kakak dia yg kerek tu.. oppps terngumpat plak..

heh..heh..heh.. bergambo ngan anak sedara dan budak bulat.. (abaikan muka aku yg berkilat tu..penat weei.. dah berpeluh2 tau duk nunggu lama sangat..)

dan ni plak bergambar bersama kakak2 iparku..heh..heh..heh..
so tu la citer hujung minggu aku.. sekarang ni aku teramat ler bzios. Sebab hujung minggu ni ada something kat umah aku.. merangkap umah kakak ipar aku.. ada buat majlis...Majlis apa?? hah tunggu je la hujung minggu ni akan kuceritakan tentang majlis tu.. ok sambung lagi di lain N3 ya..!!

24 ulasan:

neezareef berkata...

lawo2 antaran lelaki tuh...cam segar2 je tgk

eya berkata...

la..bile nk umum pemenang contest nih..wakaka..nk gak tgk header yg terpilih.

JIVEBUMZ berkata...

bestnye bertunang kak kak?? hihi

alolo kak saya dah terlepas la kak.. xsempat nk design tp still leh anto g kan kak??

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah memang lawa giler.. kalah dari pihak perempuan.. simple je

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. sabo.. tunggu je.. pengumumannya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
takpe.. klu nak hantar lagi header tu.. masih blh diterima

Ena berkata...

ekekeke
aku nak kutuk ni..jgn ko trase plak ek..
dah cam 'minah acheh' plak aku tgk ko muahahaha
gurau jek cute, jgn mare ihiks...

babyluv_ayang berkata...

siapalah pemenang nyer yek...heheheh....

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
oh ko kutuk aku erk... takpe la.. minah acheh pun acheh ler..,

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
heh..heh..heh.. surprise..

kuIna Jentayutiara berkata...

sy tak buat pun wlpun dah save byk pic dr blog nie... hehehe pyakit M tak leh lawan

Tukang cerita berkata...

best ek pi knduri....?
terisi skit cuti kan?

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
heh..heh..heh.. klu masih nak buat dan hantar.. di alu2kan

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
memang best tapi penat..

~~ciklinn~~ berkata...

cantiknyer hantarannnnn... tunangan org yg berbaju biru tu pun cute...

ala haiii paling gerammmmm dgn budak bambam berbaju kunin tu.. hahahah

reena berkata...

kretip ngupenye kakak kite nih.... hehe...

TANTEK!!!!

SaDi berkata...

cantik betul hantaran tuuu... nampak meriah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh.. tu semua bidang terjun je.. hah..hah..hah.. budak baju kuning tu, memang menggeramkan org..

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~
hah..hah..hah.. bakat terpendam..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
ha'ah...memang meriah..

atty's berkata...

cun nya rinaekino tuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatty~
heh..heh..heh.. muka berkilat tu..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ewahh...tahniah...si baju biru...:)

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
heh..heh..heh.