N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Dis 2008

Tahniah NasazFrog..

Salam Semua..

N3 kali ni khas utk kawan blogger aku...yg baru je melahirkan anak keduanya 1 DISEMBER 2008.. korang pun aku rasa kenal ngan dia ni.. dia selamat melahirkan anak keduanya di Hospital Sultan Ismail JB. Anak keduanya ni juga adalah baby girl seberat 3.48kg.. lebih kurang berat mirul masa lahir.. Dia selamat bersalin pada jam 9.53 malam... syukur alhamdulilah semuanya selamat.. so ucapan tahniah.. kepada NASAZFROG..
korang kenal kan.. dia baru msg kat aku tadi ni.. so pada nasaz.. take care ok.. selamat berpantang, klu berkesempatan nnti kita dtg jenguk.. ok..!!!


17 ulasan:

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

tahniah

CuTeMiUt78 berkata...

~[S]itie~ heh..heh..heh..

YanDarwisy berkata...

Hang biler lagi?....:P

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

tahniahhh....bestnya dpt baby....

CuTeMiUt78 berkata...

~yarn~ aku? heh..heh..heh.. hang la dulu..

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~ insyallah satu hari ko pun akan ada baby.. don't worry ok

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tahniah

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

syoknyer bb girl

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

org jb upernyerr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kite kenal nm jer...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

x penah lak msuk blog diaa..aperpun tahniahh

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ :)

SaDi berkata...

oohhhh... dah bersalin yek...

SaDi berkata...

alhamdullilah :)

SaDi berkata...

huhuahuahua... mesti seronok tgk baby tuuu tidur... rasa tenang jeeee... :)

SaDi berkata...

huahuahuahua :P

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ dah selamat dah.. ha'ah kan tenang je tgk baby tido..