N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Dis 2008

Contest

Salam Semua...

To all my freind jgn lupa ya... see below... sapa yg nak hadiah lagi... cuba jgn tak cuba..

Ok aku akan buka lagi contest utk pengomen paling kreatif kat n3 aku "CONTEST BARU" tu..so pada sesapa yg nak komen lagi, silakan. Contest tu akan ku tutup pada hari Isnin 15/12. Pemenang akan aku umum kan pada hari Selasa.. TRY YOUR BEST... GOOD LUCK 4 U ALL...!!!!




17 ulasan:

cendawanintim berkata...

bukan takmo sohkong wakkkk, tapi layout awak ni teramat la lama loading kat lappy saya ni..huhuhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ oh ya ke.. takpe la nak buat camne..

Aleeya berkata...

uikss contest ker...nak try gak ler..sygnye aku ni tak kreatif konfem tak menang huk3

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

contest!!

saya berkata...

wahwahwah..contest apa ni?? nak jugak memanggg... hadiah jam tangan tag heuer kan?? kihkihkihkih...

SaDi berkata...

komen paling kreatif.... hehehehe... sadi tak cukup kreatif laaa part mengomen... tapi part menyibuk tuuu... kreatif laaaa.... huahuahuahua :D

UnGu VioLeT berkata...

akak, hrp2.. mar menangla yer.. hahah.. :)

UnGu VioLeT berkata...

Alam Blogger Menyatukan Kami,
Tercetus Kasih Kerana Ilahi,
Tinta Di Lakar Tiada Henti,
CuteMiut78 Nama Di Beri.

Harapan Doa Kasih Bersemi,
Moga Ukhuwwah Terus Abadi,
Selagi Hayat Dalam Diri,
Ungu Violet Terus Mengunjungi.

“Semoga Kasih & Redha Allah akan sentiasa bersama dalam hidup akak.. Teruskan usaha dan niat akak yang baik dalam menyatukan ukhuwwah sesame blogger.. InSya Allah, dengan niat tersebut.. Allah akan memberikan yang terbaik untuk akak.. Amin!!”

With love:
Missunguviolet84

Ena berkata...

cute
tak faham r..
ko nak suh komen yang paling kreatif tu dr segi kata2 atau ape?

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~ tak pe cuba la..mana tau blh menang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~[s]itie~ ya contest

CuTeMiUt78 berkata...

~saya~ heh..heh..heh.. hadiah bukan la jam tangan heuer tu.. adalah..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ heh..heh..heh.. emmm cuba dulu mana tau blh menang kan

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ emmm.. cam ada harapan je..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ terpulang la pada ko nak dari kata2 ke.. apa ke.. asalkan kreatif

zino berkata...

alamak.. terlepas tarikh.. hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~ heh..heh.. sorry la ya.. dah umumkan pemenang pun