N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Dis 2008

Something From Lina

Salam Semua..

Hari awal Muharram ramai yg bercuti kan.. emm.. aku tetap keja gak.. company aku tak sambut awal muharram.. tahun baru pun tak sambut tau.. tak kisah la kan.. dah nama pun keja as a 'kuli' so.. kena la ikut arahan kan.. anyway.. hari ni tgk kat draft aku ada something yg belum dipublishkan.. heh..heh..heh.. .. gift ni memang very cute.. nice.. actually aku dapt gift ni dari dia ni. Masa aku jelajah blog kawan2 hari sabtu tu.. aku ada terbaca ayat ni "Friend/Visitor...Thanks for all your support...Wishing having a good journey & wounderful weekend."... kat blog dia so kira aku ni friend and visitor gak kat blog dia.. jadi aku dpat ler gift ni.. ayat2 nya best kan..


nice picture and nice word...
so.. terima kasih tak terhingga kepada Lina
yg sudi beri gift word ni pada kita.. kita amat2 menghargainya.. thank you very much!!



10 ulasan:

~Eila @ Along~ berkata...

alahai...comeynye dak lam pic tuuuu....cute..salam maal hijrah..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ comelkan.. skee tgk.. salam maal hijrah eila..

cendawanintim berkata...

salam maal hijrah 1430

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

salam maal hijrah dari kak rose sekeluarga

Lina berkata...

akak yg ciut miut...thanks sbb ambil qoute tu...

neezareef berkata...

isk lina..akak ke..bkn sebaya ke..hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ salam maal hijrah

CuTeMiUt78 berkata...

~kakrose~ salam maal hijrah kak

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~ heh..heh..heh.. tanda persahabatan tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ eh.. ya ke.. heh..heh..heh