N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Dis 2008

Citer Hari Ahad...

Salam Semua..

Kali ni nak citer pasal jemputan kawin kat hari minggu yg lepas.. emmm.. actually pengantin lelaki ni merangkap anak sedara sepupu abg aku la.. klu korang nak tau.. rumah yg aku duk sekarang ni dekat ngan rumah pengantin ni.. dah nama pun sedara mara kan.. so kira sekampung la..emm.. bini dia ni org serawak.. diaorang ni dah kawan lama....dekat 10thn gak la.. memang solute la ngan dia berdua ni.. punya la lama berkawan kan.. dari aku belum kawin.. smpi aku dah ada anak sorang dah.. akhirnya diaorang bersatu gak.. syukur alhamdulilah.. tahniah pada azman (tango....tu nama panggilan member kg ni.. napa dipanggil tango.. aku sendiri tak pasti kenapa) dan pasangannya..Aishah /eira .. heh..heh..heh.. nama glamor ssiieehh..!! so kita layan gambo je la ya...


ketibaan pengantin...

ni la pasangan pengantinnya... serba purple

duk dulu tgk silat pengantin..panas tau masa ni...

diatas pelamin...
majlis yg sederhana tapi meriah...

sungguh pun cuaca panas.. majlis berjalan ngan lancarnya.. alhamdulilah... selesai semuanya... selamat pengantin baru.. dan selamat menempuh alam rumahtangga...


budak bulat amirul hisham.. pun sama sibuk nak interframe.. bergaya ngan rayban pakciknya.. rayban ngan muka sama bulat..heh..heh..he..

so..tu saja citer hari ahad aku.. biasa la kan cuti sekolah ni.. byk betul "SURAT SAMAN".. Minggu ni aku ada 2 lagi jemputan kawin kat kg.. so.. harus la rewang.. dan rewang...!!!!


49 ulasan:

~~ciklinn~~ berkata...

wah saspeklah dgn diorg 10 thn yerk kawan..

linn dulu cinto pertamo pun 10 thn tapi tak kawin..hehhehehhe

selamat perantin barulah tuk diorg semoga kekal hingga akhir hayt yer

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah..wah..mirul bgaya ngan sepekkkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mmg ade rupa org srwk pung

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ni la org kater..kalau dh jodoh..x kemana...

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

umh lelaki kannn..tu yg simple jer tuhh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

time berarak tu..mmg pnass...kenangan kann

UnGu VioLeT berkata...

comeyenyer adik mirul tue.. geram mar tgk..

UnGu VioLeT berkata...

byk gtu yer kak jemputan kawin..

UnGu VioLeT berkata...

nampaknye makan nasi minyak la yer kak.. bestt tue!

UnGu VioLeT berkata...

lame dah mar tak mkn nasi minyak org kawen.. hehehe

UnGu VioLeT berkata...

selamat merewang jgkla yer kak.

UnGu VioLeT berkata...

hepi2 slalu..

UnGu VioLeT berkata...

mkn tue, ingat utk mar jgk yer.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ tu la.. harap2 rumahtangga bahagia la lebih dari 10thn tu kan.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah... budak mirul tu.. memang cenggitu.. ha'ah tu rumah lelaki.. very simple..tu la kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh.. mirul kan memang menggeramkan semua org.. memang byk mar.. tapi la ni org dah tak berapa nak buat nasi minyak.. kt kg tu.. asal kenduri kawin je.. menunya.. nasi jagung.. nasi minyak ni kurang dah.. ha'ah..haruslah merewang2 gitu.. dah duk kg kan.. nnti dikata dek org plak.. insyallah..klu akak mkn nasi minyak.. akak ingat kat mar.. klu mar rasa tersedak.. dan rasa nasi minyak tu.. akak la yg sebut..heh..heh..heh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

ns minyak lg cedpa dr jagung kan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kite rstill ns minyak lgik

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

lawa gak unggu nyer kann

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kaca mata itam sapo la tuh erk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

elokla dia posing tuhh..x tanggalkan plakkk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

mesti doa ckp...np gelap nihhh

Yatie berkata...

ooo, bajunya purple gold ye .. pastutlah berseri bebeno .. tahniah utk pengantin, moga bahagia di dunia & akhirat ..

SaDi berkata...

kalau dah jodoh... tak lari ke mana....

SaDi berkata...

sel;amat pengantin baru....

SaDi berkata...

huahuahuahua :)

SaDi berkata...

cantiknye spek hitam tuuu... nak pinjam boleh?????

SaDi berkata...

huahuahua :D

atty's berkata...

kty pun byk surat saman nunggu..

UnGu VioLeT berkata...

akak, rase mcm kalah jer mar nie nnt...

UnGu VioLeT berkata...

saingan yg hebat nie..
taktaula dpt ke tak..

UnGu VioLeT berkata...

mar lak sibuk ngn study.. huhuh..
akak kena bg no1. no.2 ngn no.3 la.. hik2..

UnGu VioLeT berkata...

anyway, slalu2 la jengah blog mar yer!!

deza berkata...

Bergaya Sakan si amirul ni.... comeiiiii

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

selamat pantin baruuu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

moga cepat dpt bb

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

selamat ari rayerr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

raya haji tauuu

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah.. nasi minyak lagi sedap dari nasi jagung.. tapi biasa la sekarang ni semua nak very simple je kan..
heh..heh..heh.. mirul memang suka bergaya..raya aji?..eh..belum lagi la.. tapi takpe la dah ckp awal2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ heh..heh.heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ heh..ehh..heh..heh.. nak pinjam erk..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ ha'ah la kak... cuti sekolah ni.. berderet2 samannya..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ byk masa lagi mar.. baru awal bulan ni.. jgn ngaku kalah.. takpe.. cuba ya..insyallah blh.. ari2 akak jenguk blog mar.. dan kali ni akak akan meninggalkan jejak setiap jenguk blog mar..

CuTeMiUt78 berkata...

~deza~ mirul memang suka bergaya..heh...heh..

e_ja berkata...

cuti sekolah mmg manyak jemputan kan..eja ni every week tau bz dgn jemputan..tp x pegi sume pon..hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~ ha'ah kan... kita pun byk gak.. pun tak semuanya g.. tak sempat la..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter sokong mar...wat hadiah 1..2..3...hik3

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kalo idak..berangan je la nmpknyerr

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

kahwin!!