N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Dis 2008

Gelagat Mirul Lagi...

Salam Semua..

N3 kali ni nak story mory tentang gelagat mirul masa aku balik JB minggu lepas.. heh..heh..heh.. memang lawak ler budak bam bam sorang ni.. kali ni dia buat aksi korek telinga.. gayanya cam org beso je.. kita layankan gambo dia..




mula2... asyik bebenor main kompang.. tak toleh kiri kanan langsung...

sekali ntah macam mana... blh ternampak plak cotton bud kat atas meja kecik terus di capainya.. tgk je la gaya dia duduk tu..

meh.. close up skit.. klu tgk gayanya memang cam org besa.. isshh takut gak tercucuk kat dlam karang tak pasal je.. tapi dia buat dek je.. bila kita kata jangan.. makin laju plak dia buat aksi korek telinga tu..


heh..heh..heh.. ni plak muka budak dah puas mengorek telinga.... sib baik tak dicucuk sampai dalam.. hai.. mana ntah dia belajar...ni mesti ikut gaya ayah dia ni.. heh..heh..heh

yeeeaaa..... dah lega dah...


hah.. tu dia.. aksi mirul... kadang2 gelagat dia nampak cam dia dah besa dah.. klu blh sekarang ni semua dia nak buat sendiri.. nak berdikari la konon.. bagus2 nak... kecik2 lagi dah pandai ya... harap sampai kebesar ler pandai berdikari sendiri..


28 ulasan:

neezareef berkata...

nomeynye mirul...dagu pn dah belapis dah...

pndai ke tu korek tinga..hehehehe

rina jb kt ne

bila ek kita dpt gather2 ek...kita ni g keja cam besilang2 je kan..

CRAZY BEAUTIFUL88 berkata...

semangatnyer amirul, geram auntie nengok, ehh dah pandai korek telinga sendiri tu

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ mak ayah kita yg kat JB, kita kat BP. Ha'ah kan kita menghala ke batu pahat, neeza menghala ke pt. raja.. neeza masuk keja kul berapa erk.. drive sendiri ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak Rose~ ha'ah kak.. tu la pasal.. eksen je..

Ena berkata...

bagus..bagus..
pandai berdikari ye cayang..
leh la mummy tambah sowang lagik ekekeke

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

afif pun suka korek telinga

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kalo org korekkan dia layn jerrr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tp skrg...pyh...dia sdiri nk korek...bahaya sungguh....kang tercucuk dlm..baru tauu...

~~ciklinn~~ berkata...

arghhhhhhhhhhhhh rasa nak ku geeget budak bam bam nie....

geramm gerammmm gerammmmm

comellnyer dia korek tinga.....tambah lagi..geram geramm gerammmmm..

re: eh awak duk batu pahat ker? itulah kalu tahu leh kita jumpa kan.... linn pegi kat parit raja haritu umah mak mentua adikk..sbb bawak mak gi berubat...

Am berkata...

Cute,anak Am pun lebih kurang begitu juga. Pling bimbang ilah semua benda dia nak masuk telinga hehehe

Semua ini gara-gara tengaok mama dia korek telinga depan dia hehehe

atie berkata...

Isshk... bila tengok mirul ni... kelu aje hihihi sebab geram lah nak picit2 diiiiaaaaa...

~Eila @ Along~ berkata...

isk cute..geram ok kat mirul nih..nak je gomol2..polok2..hikhihi

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ha'ah yelah tu.. mandai je erk..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ memang sama peel budak berdua tu kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ ha'ah..geram kan tgk.. kita duk kat parit raja ler.. tu ler klu tau, blh ler kita jumpa kan

CuTeMiUt78 berkata...

~am~ ish bahaya tu.. semua nak masuk telinga.. heh..heh..heh.. budak2 ni memang suka ikut je apa yg org lain buat kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~ heh..heh..heh.. jgn kelu kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ heh..heh..heh.. best tau klu peluk mirul ni..

reena berkata...

amboii... syioknye dia... tiru sape tuh??? ehehehe

Mamamanja berkata...

tembam betul mirul erk???
kalo MM x larat dah nak dukung tuh

saya berkata...

mak aiii.. very the bab-bab budak mirul tu..geramnyaaaaaa!!!!! mirul latih kompang2 elok2 ye. auntie saya nanti boleh book. kehkehkehkehhh...

CuTeMiUt78 berkata...

~reena~ heh..heh..heh..ntah ikut sapa ler tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~ heh..heh..heh.. kita pun dah tak larat rasanya nak dukung dia

CuTeMiUt78 berkata...

~saya~ heh..heh..heh.. nak book erk.. emm.. ok auntie

UnGu VioLeT berkata...

cute sgt mirul nie.. geram sgt tgk die..

Lina berkata...

alahai...kak bum lina pun dah berisi gak...tak lama lagi leh jadik kawan mirul lak...

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~ ok.. blh geng ngan mirul ni..

antalya berkata...

geram kat double chin dia ni