N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

26 Dis 2008

Hadiah Dari Ena..

Salam semua..

Heh..heh..heh.. ni n3 khas ni.. skkkeee tau.. tadi baru je aku buat n3 dapat award dari kak atty kan.. la ni aku dapat prezen plak tau... emmm jauh datangnya ni.. actually aku baru je buka blog dia

baru je komen pasal prezen tu.. sekali td ni.. dlm kul 1.30 guard house ckp ada parcel utk aku.. dari pos laju.. emm.. suspen gak aku.. sapa plak yg hantar barang kat aku erk.. dlm confuse tu.. aku g la ambil.. tgk alamat... PEJABAT S.U.K PAHANG.. emmm... suspen ni.. eh.. sapa erk..

emmm.. pada mulanya tak blh agak dari sapa tau..

Pejabat S.U.K Pahang.. sapa yg keja kat situ sila angkat tangan

so..aku buka ler sampul tu..tgk.. eh.. cam aku pernah tgk sampul bunga2 ni..

baru aku teringat.. tadi masa aku baca kat blog dia aku ada terpandang sampul hadiah ni.. so memang confirm la dari sahabat blog aku yg manja ni.. sapa lagi klu tak ena.


thanks na.. tak sangka plak sampai hari ni.. aku baru je baca kat blog ko.. ko kata baru pos.. rupanya dah sampai..heh..heh..

korang jgn tertanya2 aku menang apa plak.. actually ena ada buat tukar2 pezen kat blog dia.. just emailkan add.. and kena le balas balik hadiah tu kan na.. as a friend aku rasa tu idea yg bernas gak.. so tak salah kan klu kita bertukar2 hadiah.. tak kisah ler berapa harganya murah ke mahal ke.. yg penting hubungan persahabatan tu.. terjalin kan...so ni ler yg aku dapat...

opppsss.. terbalik plak.. siap ada gamba effa family lagi.. thanks ena..

lilin butterfly color purple lagi tau.. siap ngan piring nya.. cantikkk.. skkkkeee tau.. wangi lagi tu..

terima kasih tak terhingga pada ena..sayang kat ko.. heh..heh..heh.. nantikan hadiah dari cutemiut plak ok.. semoga ikatan persahabatan kita berkekalan hendaknya..


26 ulasan:

atty's berkata...

cute sama le.kty pun dpt..syg ena..sbb kasi diah..syg cute gak

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter pun dpt dr kak ena..ari ni gak..tp kaler pinkkk...

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ ya ke.. sama la kita kan kak.. syg akak gak

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ oh ya ke.. sama2 la kita

aNIe berkata...

cutemiut...semoga ikatan persabahatan yang terjalin akan kekal selamanya...

Eita berkata...

beshnyaaa akak dpt hadiah hehehhe
akak ita dah kat kampung ni cuti sampai 4hb nnt senang2 bleh deting eh heheheh :)

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ betul tu kak.. semoga akan terjalin selamanya

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh..heh.. mesti ler skkee kan.. oh dah kat kg erk.. ok.. blh deting erk.. nnti senang2 kita jumpa tau..

Eita berkata...

ok kak berehhhh jerr lama cuti ni hehehe

atie berkata...

Canteknya hadiah tuuuuu... nak jugak!!!!!!Ambik tau award persahabatan kat blog akak, tanda kita berkawan2 ekk, dan akak suka dapat kenal cutemiut...

cendawanintim berkata...

chumel sangat lilin butterfly tu..

~~ciklinn~~ berkata...

wah bestnyer dapat hadiah......

hehehe linn pun tgok mcm tau jerk dari saper....mihahahhahha
sbb kat blog ena ada wat entry bg hadiah nie..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ emm..bagus2.. blh jumpa berkali..hah..hah..hah..hah

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~ oh ya ke.. mekacih kak.. akan kita tempekkan kat blog ni ok.. kita pun suukkee kenal ngan akak.. semoga ikatan persahabatan kita semakin erat ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ comel kan.. i ..llliikkee

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~ suka kan klu dpt hadiah.. heh..heh..heh.. memang mulanya suspen gak sapa ler yg beri..

SaDi berkata...

cantiknya hadiah tuuuu.... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ cantik kan.

Yatie berkata...

wahh, bestnya dpt lilin butterfly color purple .. mmg cantik ... jelesnya org lain dpt hadiah .. nak antar hadiah ke sini jauh sgt la pulak kan, tak sampai hati nak suruh org antar jejauh .. hiksss ..

CuTeMiUt78 berkata...

~yatie~ tunggu ler blk m'sia.. blh tukar2 hadiah..heh..heh..heh

neezareef berkata...

beshnyaaa

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ emm.. memang bestkan bila dapat hadiah

Ena berkata...

hahahaha
patutla terbahak2 den upanye ramai memuji den disini ek... tima kasih belaka muahahaha

Ena berkata...

cute,
aku ingat nak cari kaler biru tapi takde la cute so aku kasi jek kaler pape pun ek..
sory pezen yg murah lg simple..
khas utk ko yg aku syg cute

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ala.. tak kisah ler kaler apa pun na.. janji ikhlas kan.. terima kasih byk2 ya..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kak ena..tgu kedatangan hadiah ku pulaaa