N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Dis 2008

Header Baru Lagi..

Salam Semua..

Emmmm.. hari ni baru berkesempatan check email kat yahoo. Adoooi la.. punya la byk email yg belum sempat dibaca.. ada dekat 1000 lebih tu... dalam pada check2 email tu.. sekali kan terbaca email ni.. kak tak yah special post tau :) ni saja2 jer :)nnt ita watkan yg lain.. ni guna gmabar ari tu :) dari adik laling.. sapa lagi klu tak bukan.. eita... heh..heh...heh.. sorry dik.. lambat buka email.. rupanya ada header baru utk blog aku ni.. cantik.. mekacih banyak2 dik.. yg dulu pun tak terbalas lagi ni dah buat yg baru... aduhh.. sungguh terharu la.. ngan keikhlasan mu itu...so ni la hasil header terbaru dari eita.. utk blog aku ni..

colorful kan.. nice... i...like... sama ngan background blog aku kan...
ni header yg lama.. simple but also nice.... juga dia yg buatkan

apa komen korang..??

so utk korang yg nak minta jasa baik eita ni utk buatkan header yg cantik2 utk korang.. jom terjah blog dia.. minta izin la ngan dia ya.... heh..heh..heh.. sorry dik, promosi blog skit.



21 ulasan:

neezareef berkata...

nice gak header nih...mmg matching ngn b/ground tuh

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ matching kan.. skkkee..

Ena berkata...

uwaaaaaaaaaaa
asik ko jek dapat header baru ni..
aku bile lagik?
ke kena add dia dulu ek...

masviona berkata...

dedua pun cantik la...yg first tuh nice but sket jerla gmbrnya..yg baru nih colorful sket...but deduapun cantik la


wah!!!!..tak ku sangka ye.. terror gak eita nih ye...xtau pun...kalu gitu nak mintak header utk masviona.com lah satu..ihikss

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~ ko tak nak tanya kat eita.. mana tau, klu ko add dia.. minta tlg dia.. ko blh dpt..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~ ha'ah.. kita suke kedua2nya sekali..

Luth Textile berkata...

ehem..
orang popular memang macam tu kak..


p/s: sori kak.. bz sket, tak dapat g antaq hadiah kak..

SaDi berkata...

cantik... so sweet :D

Papa-Itam berkata...

nanti datang blog amik sesuatu yer....

atie berkata...

Caaaantiiiik header baru tuuuuuuu

CuTeMiUt78 berkata...

~luthtextile~ heh..heh..heh.. malu ler .. mana ada popular... biasa2 je..

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ mekacih..

CuTeMiUt78 berkata...

~papa-Itam~ oh ya ke.. ok.. nnti kita ambil.. apa la tu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ mekacih

Eita berkata...

uish kakak ku..
kan dah email tak yah wat special post.. ita saja2 jerr malu sih..

akak ita dpt kerja dah...
tp tempat baru tak tenet jadi mlm jer la bleh online... tu pun kena amik laptop kat kampung dlu...


korang yg nak ita watkan header... tingalkan blog korang kat blog eita eh.. kalo dah sempat ita watkan...

doakan ita eh kat keja baru ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~eita~ heh..heh..heh.. tak pe la... bagi special skit.. oh dah dpt keja ya.. alhamdulilah.. semoga berjaya ngan keja baru ni ok.. bila nak blk kg lagi.. blh jumpa..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wo..ita dh dpt kje bru..tahniahh...kat ne tuh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

Kiterpun dh dpt header dr dik eita..tq..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~oh ya ke.. ok, la tu kan

CatlinaFly berkata...

allop..salam akak cute miut..wah header bawwwu...eh bukan yang ari tu pun baru lagi kan..?ha ah yg ni lagi colorful...cantik :)

CuTeMiUt78 berkata...

~catlina~ ha'ah.. yg tu pun baru lagi.. cantik kan