N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Dis 2008

Motorcross Ayer Hitam

Salam Semua...

Semalam sibuk skit.. smpi kan tak sempat nak update blog.. hanya sebab buat pengumuman tentang pemenang top komentar je.. tahniah sekali lagi pada sadi ya.,. so pada yg tak berjaya tu.. jgn putus asa.. bermulanya bulan ni.. akan ada lagi contest utk top komentar tu... tapi kali ni aku nak buat up hadiah skit.. memandangkan respons yg diberi amat memberangsangkan.. terima kasih kat korang.. yg sudi nak komen kat blog aku.. actually bukan aku nak cari publisiti..just for fun ok.. dan juga utk mengeratkan hubungan antara kita semua.. dengan cara ni aku rasa aku cam dekat ngan korang... serta dapat mengenali hati budi korang.. memang kita tak kenal dialam nyata.. tapi insyallah hubungan kita semua akan berterusan..insyallah. Berkawan biar seribu.. bermusuh jangan sekali... tu la sikap aku.. aku memang suka berkawan.. tapi tak suka bermusuhan.. heh..heh..heh..
Ok...kita tutup citer pasal pemenang tu... so sekarang ni aku nak citer tentang aktiviti aku hari Sabtu yg lepas... Utk pengetahuan korang.. hari Sabtu lepas memang aku keja.. tapi 1/2 day la kan.. so balik dari keja tu.. cik abg aku ajak g tgk Motorcross kat Ayer Hitam.. pd mulanya aku memang cam malas la kan.. memandangkan panas yg amat.. emmm.. tapi disebabkan cik abg aku kata.. blh bawa mirul jln2 sekali.. uissshh... pe lagi cepat2 aku bersiap..heh..heh..dah lama tak jalan2 tau.. tapi sebelum tu.. aku kena masak dulu.. karang ada plak yg kebulur tak makan..heh..heh.heh.. biasa la kan tanggungjawab sebagai isteri kena buat dulu.. so memasak la aku...sib baik cik abg nak tlg.. dia nak cepat siap...klu tak lambat la jadinya..dlm kul 5 ptg tu baru la kami gerak dari rumah kelitar motorcross. Heh..heh..heh.. korang jgn tak tau.. hari Sabtu & Ahad hari tu.. ada berlangsungnya pertandingan motorcross ni, pada yg minat mesti tau kan.. Actually Ayer Itam ngan tmpt aku tak la jauh sgt... dekat je..sapa org Johor tau la...so kitaorg pun hanya jalan2 santai je.. tak le kata tergesa2 nak g sgt kan...masa smpi tu.. ramai org tau.. tu baru hari sabtu.. hari saringan.. belum lagi hari Ahad hari pertandingan...lagi la ramai... so kita layan gambo yg sempat aku snapkan k....
heh..heh..heh... posing dulu kat sini.. ni jalan kat atas bukit sebelah luar litar...yg cam berbukit tanah merah tu.. hah tu la litar motorcross tu.. dari sini dah blh nampak dah motorcross tu.. dekat je.. depan mata...
heh..heh... tu nak snap org ke.. banner kat belakang tu.. kami hanya duk tgk dari sini je.. tak kose nak masuk tgk kat dlm.. habuknya.. adddoooii la.. tak sanggup tau.. dah panas... ngan budak bulat tu lagi.. so duk je la kat situ je..
yg bebenornya tu je la yg sempat diambil... (heh..heh,..heh... citer macam byk sgt gambo yg diambil) sebab masa nak snap gambo2 lain...tetiba.. bateri kamera kong la plak.. so takdpt la nak ambil gambo lain.. sib baik dpt la 2 keping ni... menunjukkan kami dtg sini..heh..heh..heh..yg bebenornya... bukan nya kami minat sgt nak tgk motorcross tu.. tapi saja nak tunjuk kat budak bulat tu.. yelah dia mana pernah tgk cam ni semua.. cik abg aku tu memang minat race2 motor ni.. f1 pun dia minat... klu ada race kat mana2.. harus la dia terjah g.. tak kira la berapa harga tiketnya.. aku plak jenis layan kan je.. ikut je.. walaupun tau.. g tmpt2 camtu.. bising yg amat.. tapi kerana hobi laki aku kan.. harus la aku pun jd minat gak.. heh..heh..heh..
Budak bulat Mirul tu plak, suka yg amat tgk motor tu terbang2..ok... siap mulut ngan tgn dia gerak2 ngan bunyi2 lagi.. ikut bunyi dan cara org yg bawa motor tu.. sabo je la... pastu balik dia blh buat aksi cam tu...ngan beskal dia.. sib baik tak terbalik kebelakang... adddooooiii... pengaruh kuat sungguh la...so..tu la citer hari Sabtu....!!!!








58 ulasan:

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nk up hadiah tuhh...ptut la byk saingan ha

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wahh..mirul tgk motor crosss..x bising kerr

atie berkata...

Mirul yang tetap maintain bulat...banyak saingan yekk

~Eila @ Along~ berkata...

wah..larat ehh dukung dak bam2 tu..hehe..sure seronok tgk motorcross kan...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah tapi kita takkan beritahu hadiah utk apa..bising gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~ heh..heh..heh.. ha'ah makin bulat tu.. byk saingan.. takpe usaha lagi.. lama lagi tarikh tutupnya

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~ larat tak larat la.. nak buat camne.. lepas karang.. lagi bahaya.. dia bukan blh duk diam.. heh.. heh..heh.. saja suka2..

fara mustapha berkata...

ya allah, dek...larat ke dukung mirul tu....k.fara boleh rasa sesak nafas nak kontrol dukung mirul tu...ya allah, geramnyerrrrr....

cendawanintim berkata...

mirul ok ker tengok motokros tuh??

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

sakan ko berdua berposing tepi sepanduk tu yerrr...huhuhu....

UnGu VioLeT berkata...

mama ngn adik mirul yg sgt cute..

UnGu VioLeT berkata...

best tue gak gie jalan.. nnt mar balik pun, kena gie jgklaa...

UnGu VioLeT berkata...

rindunye ngn suasana mesia... fuh... dah 2 thn tak balik nie..

UnGu VioLeT berkata...

thnaks kak sudi tinggal komen yg byk kat blog mar!!

UnGu VioLeT berkata...

love u too sis!!

UnGu VioLeT berkata...

cium skit tuk adik mirul comel!!! muaaahhhh...

UnGu VioLeT berkata...

akak slim jer.. dukong adik mirul yg comel tue... hik2..

UnGu VioLeT berkata...

akak, mar kena gigin komen nie.. ade saingan terdekat la...

UnGu VioLeT berkata...

kena bg can kat mar pulak la menang kali nie.. hik2..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak farra~ heh..heh.. masih larat lagi kak.. nak tak nak kena gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~ wah excited sungguh dia tgk..

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~ heh..heh..heh.. sama2 cute kan.. dah 2 thn tak blk ke..?? takpe blk nnti blh hilangkan rindu2 tu ya.. gigih jgn tak gigih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~rm~ heh..heh..heh.. jadi la berposing2 je..

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tgk pun cam x larat je mama dia dukung tuh

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

bertambah kurus la mamanyerr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

gba moto cross x ambik ker

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kira rajin gak la ..ayah mirul bw jln erk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

afif naik kuda je tuh hah...hehehehe

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

pyh nk ajak abhnyer berjalan

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kalo bw pun nasib2 jerk

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

huhuhuhu

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

k la..nk balik

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

nanti sbung lg lariann...hik3

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

adehh...mengahhhh :)

SaDi berkata...

dulu... masa tak kawin lagik... selalu jugak pergi batu 3 tgk org racing...

SaDi berkata...

tapi bila sadi dah kawin... hmmm... batu3 dah kena roboh...

SaDi berkata...

sekarang ni kalau nak tgk... kena gi sepang...

SaDi berkata...

so semenjak tuu... sadi dah tak tengok racing...

SaDi berkata...

sadi layan tgk kat tv je laaaa....

SaDi berkata...

huahuahuahuhua :D

SaDi berkata...

anyway... comel nyeeee mirul niiiiii :D

SaDi berkata...

rasa nak picit jee pipi dia... :D

SaDi berkata...

mmmuuuuuaaaahhhh kat pipi mirul yek :)

SaDi berkata...

mesti dia seronok tgk moto tuuu...

SaDi berkata...

mesti berangan bila dia main besikal hari tuuu...

SaDi berkata...

vroomm... vrrroooommmmm.... hehhehehehhehe :D

SaDi berkata...

mesti comel masa dia main mcm tuuu...

SaDi berkata...

nampak gaya... ramai betul org komen yek... hehehehhehehe :p

SaDi berkata...

oklah tuuu... takpelaaaaa... it shows that you are popular... huahuahuahua :D

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

wah kak sadi nmpknyer dh mgejarrr

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

suka tgk gakkk

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ mengah tak mengah la.. dah nama pun anak kan, kena la dukung gak.. heh..heh..he.. ya ke.. cian afif, ajak la ayah dia jln2.. duk rumah pun tentu dia boring...oh suka tgk gak ke

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~ oh batu 3 dah roboh ke.. masa kita belajar kat sana..ada gak g tgk race kat batu 3 tu.. baru tau la ni dah roboh.. ha'ah kan tgk kat tv lagi bagus.. blh lepak2 dpn tv lagi..
heh..heh..heh.. mirul berangan naik beskal smpi buat up2 lagi kononya cam aksi motor tu la..lawak je

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

tu la..selalu bg alasan nk bw afif jln je..lebih nyer mamanyer..yg beriyaaa...beriya nk bw ank gak kann

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

kiter pun dukung afif lenguh gak..tp ank kannn

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

:)

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

sukan ekstrem bahaya ni.

reen berkata...

uihhh...minah moto gak sis ni ye...:D