N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Dis 2008

Besday Mommy Kyra

Salam Semua...

Emmm... hari ni pertama2 kalinya nak wish besday kat one of my blogger friend... actually besday diva mommy ni semalam.. tapi memandangkan semalam off.. so hari ni la baru berkesempatan nak wish besday,.... so selamat ulangtahun yg ke 32 kak fara (mommy kyra).. maaf la kak takde hadiah istimewa dari kita.. just this for you.. semoga akak sudi menerimanya... semoga perkenalan kita berkekalan hendaknya...



11 ulasan:

atty's berkata...

happy besday gak tuk mommy kyra

aNIe berkata...

Semoga kawan blogger cutemiut itu akan dipanjangkan usia & dimurahkan rezeki hendaknya

Am berkata...

Selamat hari jadi dari Am juga, tentu best friend ni kan

neezareef berkata...

aritu ade wish gak..tgg k.fara update je seleberasen nye..hehe..k.fara ni coursemate masa kt jengka dulu..pstu x sangka jmpa lg di dunia blog

~LoVeLyZz CoRnErZz~ berkata...

eppy bday

CuTeMiUt78 berkata...

~kakty~ appy besday..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~ insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~am~ emm.. kawan blogger gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~ oh ya ke.. kita tunggu kak fara updated blog dia

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~ ha'ah happy besday

SaDi berkata...

happy belated birthday